Incredibil!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/articles%7cdisplayArticle/id_885/Vaccinuri-contaminate.html
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
loryi1974 spune:
Nenea asta,Alex Ionescu,parca scrie si pe forumul lui Gregorian Bivolaru yogaesoteric.Si oricum a fost o intreaga discutie legata de vaccinuri.De ce incepi iarasi discutia?
Vaccinurile nu sunt vinovate de toate relele din lume,ele au salvat vieti.In fiecare an, milioane de copii mor in Africa in special din cauza lipsei lor.In fiecare an,mii de voluntari fac eforturi incredibile ca sa ajunga in locuri cumplite sa salveze copii prin campanii de vaccinare.
Asa ca hai sa incheiem subiectul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
TOMALAVINIA spune:
Oare o fi adevarat?
Eu tind sa cred ca DA!
Acum 3 ani facusem si eu vaccinul antigripal, si la 2 luni si ceva dupa, am facut o forma de gripa fff grea.Asa ca prefer sa nu ma vaccinez.
Multa sanatate!
Si multumesc mult ptr informatii!
Sheannamp spune:
Daca ajungem sa ne luam dupa pseudooameni de stiinta si sa ignoram Organizatia mondiala a Sanatatii atunci, nu va suparati pe mine, dar meritam sa suportam toate consecintele. Iar acestea vad ca nu sunt mentionate de autorul acestui articol.
Nu spune de cum e sa ramai in scaun cu rotile dupa poliomielita sau sa mori prin encefalita postrujeolica.
Eu as zice sa cititi mai bine asta
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1240 si sa lasati armonia naturii si pe yogini lui Bivolaru sa se vindece singuri de hepatita B si alte asemenea boli. Ca doar urina e buna si la asta nu?
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
iacobica spune:
Si mie mi-e frica de vaccinuri ca de cine stie ce !!!
Poate pentru ca am citit prea multe pareri contra.
E posibil ca o parte din ceea ce se vehiculeaza negativ despre vaccinuri sa fie adevarat. Nu iese fum fara foc, nu?
DAR, oare cum noi, adultii de azi am supravietuit acestor vaccinuri si nici nu dam semne ca am avea cine stie ce anomalii?
Parerea mea e ca ar trebui ca fiecare sa fie lasat sa ia singur decizia daca sa-si faca lui sau copiilor lui un vaccin.
Si, oricum, avand in vedere ca mai exista pe lumea asta si E-uri, si poluare si cate si mai cate... ar trebui sa traim in globuri de sticla, nu?
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Iata www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4496" target="_blank">sursa acestui pipi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Nu aruncati cu rosii in mine. Am citit si m-am speriat. Asta nu inseamna ca i-ar lipsi copilului meu vreun vaccin.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Marilena12 spune:
Eu cunosc medici care nu folosesc vaccinuri pentru maruntisuri de genul grija, rujeola, etc. Dintre ei as putea mentiona o discutie recenta la un curs, cu Dr. Pavel Chirila, multi il cunoasteti poate, pe el sau sotia sa care a decedat de curand, Dr. Maria Chirila, renumit medic homeopat.
Fiica lor este chirurg in Italia, si a refuzat sa-si vaccineze copiii cunoscand multe despre riscurile pe care le dau unele vaccinuri. Ne spunea despre Engerix, un vaccin cunoscut care in Franta se pare ca este deja interzis, data fiind rata imbolnavirilor ulterioare cu un fel de scleroza paralizanta. Dupa ce acolo o fost interzis, s-a vandut in Romania. .
Nu am apucat sa intru pe link-ul postat mai sus, insa am mai auzit discutii legate de marea afacere care se face la noi cu vaccinuri. Cred ca in situatie de epidemie sau boli grave de genul poliomielitei spre exemplu, sunt de acord, insa pt o gripa banala care oricum poate fi produsa de tulpini diferite de virus care nu raspund toate la vaccin, nu folosesc. La fel, nu sunt de acord cu moda de acum, cu mai multe tipuri de vaccin intr-o doza. Asta se intampla si la copilul mic (fie-mea a primit). Riscul este ca organismul sa nu poata produce suficienti anticorpi si atunci vaccinul e vax, sau sa scada imunitatea la alte tipuri de afectiuni.
Cam asta cred eu despre vaccinuri, din pacate pareri contra lor am mai auzit si nu pot fi toate contestate.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
Daca ajungem sa ne luam dupa pseudooameni de stiinta si sa ignoram Organizatia mondiala a Sanatatii atunci, nu va suparati pe mine, dar meritam sa suportam toate consecintele. Iar acestea vad ca nu sunt mentionate de autorul acestui articol.
Nu spune de cum e sa ramai in scaun cu rotile dupa poliomielita sau sa mori prin encefalita postrujeolica.
Eu as zice sa cititi mai bine asta
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1240 si sa lasati armonia naturii si pe yogini lui Bivolaru sa se vindece singuri de hepatita B si alte asemenea boli. Ca doar urina e buna si la asta nu?
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Legat de encefalita postrujeolica, tot Dr. Chirila ne-a spus ca este o complicatie foarte grava a bolii dar destul de rara, in schimb dupa vaccinare s-a intamplat ca dintre cei vaccinati, culmea, sa faca o parte toacmai aceasta complicatie, ca rezultat la reactia organismului la compozitia vaccinului. Mie mi se pare aiurea sa te vaccinezi de o boala a copilariei care se face o singura data in viata, multi dintre noi am facut, si apoi creaza imunitate pt tot restul vietii. Mai ales cu un astfel de risc.
Marilena12 spune:
Acum am apucat sa citesc putin din articol, nu-l cunosc pe autor dar vorbeste chiar despre vaccinul Engerix, adus din Franta despre care spuneam si eu mai sus. In afara de tenta usor paranoica a articolului, aflu destule informatii care pe mine ma pun pe ganduri. Se pare ca Dr. Pavel Chirila nu e deloc dezinformat, stiu ca fost si o emisiune pe tvr 2 la care a fost prezent in aceeasi problema. Si daca celui care a scris articolul postat aici i se poate pune in discutie cine stie ce legaturi cu Bivolaru, pt integritatea si cunostintele Dr. Chirila sunt multi care pot garanta.