Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Bine va gasim la scutecele!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mey fetelor, eu m-am delectat cu mesajele voastre frumoase, dar nu am dat nicio lacrima si refuz sa vad totul ca pe ceva incheiat. Pentru mine odiseea continua, ca doar am schimbat locul unde postam, atata tot (inaintem postam la bortoase, acum la scutecoase). In rest, noi mergem mai departe in aceeasi formatie, right? Ca avem si slogan, l-a scris Annisia...

Si acum vestile bune de ieri: fost la asistenta, Tudor a inceput sa ia in greutate frumos, 180 de grame in 5 zile, a ajuns la 3,740, dar inca mai avem de recuperat. Acum mancam la cerere si dormim mai putin ziua. Nu e nevoie de completare... inca... slava Domnului!

Fug sa fac putin curat acum... se mai plangea parca Sabina de casa vraiste. Si poate cand se trezeste Tudor, iesim la o mica plimbare, ca avem si azi soare... nu se stie cand il mai vedem, aici au anuntat ninsoare pt. sambata si apoi temperaturi negative.

Pupici asadar pentru mamici si bebici!

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca i-am doborat si eu pe ai mei. Ala mic doarme in scoica, mai mult in picioare, ca soldatul, sa poata sa respire. Aia mare sa lafaie in patul meu cu o suta de jucarii. Evident ca n-am apucat sa citesc mare lucru.

In primul rand bebeilor care implinesc azi o luna:
Flavia Maria de Pitic03
Luca de Katrin
Miruna Andreea de Danuta36
Lisa Maria de Adimercedes
Alexandra de Daniela 76

La multi ani si piticilor mai mari, care implinesc doua luni astazi:
Albert Raoul de Mirella 76
si evident Vladutzul meu
, sa-l manance mama!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Tomasa, tare faza cu fi-su. Ce te faci daca mai faci un baiat? Cum il impaci pe Tudor? Cat despre spitale, nu-mi spune ca stiu. Eu a trebuit sa stau cu Miruna o noapte in spital la Medgidia, si am crezut ca le daram alora cosmelia. Doar copii bolnavi sa nu ai! Mai ales daca sunt mici. N-am stiut ca Tudor a fost asa de rau!

Crissintibun, bine ati venit, tu si printesa ta!

Cecilia, am primit reteta, multumesc frumos. Deci Scheiner e doctorita voastra? Dansa ne-a facut externarea la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Annisia, daca dai peste povestile de dragoste, zi-mi si mie capitolul, ca m-ar distra sa citesc! Eu am cautat in urma, dar mi-am pierdut rabdarea... m-am amuzat in schimb cu picaturile scapate ale Roxanei... era in sapt. 30 :)))

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pfii, inca sunt obisnuita sa caut la subiecte active la odisee.

tuturor bebelusilor sarbatoriti azi, fie ei de o luna sau de doua, sa fie sanatosi si sa bucure parintii lor dragi!

Papanasul meu tot scandalagiu, nici gand sa doarma mai mult de 20 min. Ma duc la datorie ca acusica vine si atomica. Macar sa apuc sa ii imprim niste hartiute cu teste din cele de gradi ca sa avem ce exersa azi. Si sa caut si un joc de miscare, sa isi consume si energia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ripley, intri si tu in categoria fetelor pe care le invidiez. Cum Dumnezeu dorm copiii vostri atat noaptea?!? O fi ceva in aerul de Cluj, ca si Gabriela spunea ca Sara ei doarme dusa noaptea. Sa stii ca si Vladutzul meu si-a tinut capul inca de la nastere. La fel si cea mare. Cred ca e generatia de vina. Deh. sunt mai precoci.

Adimercedes, acum am vazut de problemele cu Lisa. Ar trebui facuta totusi o urocultura. Sau poate e doar iritata.

Rodica, haios foc Darius. Si Vlad rade cand ii pui mana pe barbitza.

Roxana, n-as putea spune ca al meu nu se implica. Cand e prezent, evident! Acum, lasand gluma la o parte, n-am a ma plange. Ma ajuta mult. Si cum in mod normal suntem amandoi la fel de ocupati (nu acum cand eu lancezesc acasa), sarcinile se cam impart la jumatate intre noi. Cu Miruna cel putin ma ajuta enorm.

Yaia, ma bucur pentru Tudor. Mai ales ca-i fara completare!

Mergi la inceput

Si acum, daca nu va suparati, ma duc sa-mi fac loc in pat printre jucariile Mirunei, ca nu mai pooooot de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sunt rupta de oboseala.
Dupa munca,alaptat intre timp,linistit bebelina agitata,mers la scoala,venit de la scoala,gatit,mancat...sunt lata si eu nebuna stau si citesc aici in loc sa imi odihensc oasele obosite ca maine o i-au de la capat.Grea saptamana am avut...de acomodare.
Rox merci de raspuns,am sa incerc sa o las in pace.Ma enerveaza si mama ca insista sa merg la doctor,cand i-am explicat ca si voi va confruntati cu aceeasi problema si pedriatri nu v-au recomandat nimic...si incepe cu'Pe vremea mea...'
Plus ca e greu nene sa locuiesti cu mama si sotul,pe bune.Sunt terminata psihic...ma freaca la melodie amandoi pe cate o parte,de incep sa o i-au razna.Mama geloasa pe al meu...ca cica la ea nu ma gandesc...si al meu probabil gelos pe mama ca nu mai poate sta la fel de mult cu mine.Iar eu la mijloc...trag amandoi de mine in toate partile.Nu mai pot.Ma abtin in fiecare zi sa nu mai zic nimic...mama parca ea ar fi bebelusul si trebuie sa o feresc de comentarii sau raspunsuri 'obraznice'....
Gata as mai avrsa eu aici necazul meu.Dar nu mai vad bine nici tastatura asta.Ma duc la nani...langa Erikuta

japonia prin ochii unui amator

mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Ana somn usor

multa sanatate bebelinilor bolnaviori

Flavia Maria de Pitic03
Luca de Katrin
Miruna Andreea de Danuta36
Lisa Maria de Adimercedes
Alexandra de Daniela 76