Colectia de toamna-iarna 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 18
roxisialexia spune:
mada, ma doare gatul mai…de ce nu intorci si tu pozele?
mi-au palcut mult costumatiile d-rei model, cea de culoare verde este superrr…. Ii vine de nota 10, si chiar asa …miru papa salam?![]()
mi-a placut mult fotolilul missei, de unde este achizitionat?( si eu zic ca ii cumpar de mult dar nu ma lasa mihai spune ca dau banii degeaba
)
fetelor, voi le faceti/sau ati facut analizele pentru pitici?. Trebuie sa merg luni sa o chinui si ma doare sufletul de pe acum, o sa o rog pe asistenta sa imi ia mie sange inainte-trebuie sa imi fac listeria , cmv si toxo- ca sa vada ca nu e nimic rau( yo care lesin nu alta!)
cora, gata otita? Cum se simt micutii?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Mihaelutat spune:
Anda am terminat sedinta, daca mai ai nevoie de un ajutor la faza cu licitatia da un semn si mai caut daca iti trebuie ceva.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
tot off topic, pt mihaeluta: treburili s-au imputit la serv. se dovedeste ca cel mai greu este sa simplifici o procedura
sunt intre directorul general care vrea mai multi bani la licitatie si executorii care vor simplificare. si lege. vai de noi. mie mi se pare ca estu stupid si complicat ca forme scriptice sa se continuie cu ofertele egale la licitatie, adik executorul sa anunte un pret si sa oferteze 3 persoane acel pret si apoi sa se treaca la pasul urmator, unde dk nu oferteaza nimeni, trebuie sa incepi sa-i departajezi pe aia trei care au oferit pasul anterior in functie de momentul in care au ridicat mana, s-au inscris la licitatie sau si-au dat cu crema pantofii. si de aici contestatiile dupa licitatie. ei bine, sefului i se pare corect, cica altfel ii nedreptatesti pe cei care nu au ridicat mana sa oferteze primi...am popus sa scriu in procedura ca nu se accepta oferte egale, doar superioare fata de anterioara. nu vrea. de asemenea, pasul de 5% din pretul initial i se pare muuuult. ma duc acum la el cu un print de la casa Christie's unde pasul de licitatie e de 10%. daca auziti ca mor de foame impreuna cu copilul, inseamna ca m-a dat afara. sau sa ma duk cu pasul din legea achizitiilor publice? cred ca ar prinde mai bine aici, la stat, unde lucrez io

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Madaule, super pozele cu Miru!! Super aia cu sutien si cea cu salamu'!
Miru e o frumoasa ochenata, sprancenata si zambareata!
Mai pleaca Marius?
Leea, sanatate muuulta lui T ! Sa dea Domnu' sa fie bine! 
Roxi, bafta la analize amnadorura!
Monet, super pozele cu bat-man si super-man!
Mandy, cuscra, cum te mai simti??? Spuneai ca nu esti in cea mai buna forma ... sper ca esti bine! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Mandy, cuscra, cum te mai simti??? Spuneai ca nu esti in cea mai buna forma ... sper ca esti bine!
Faza asta imi scapase: deci vorbaretii-sefi ai colectiei se luara?
Roxi, analizele lui nicolaescu NU TREBUIE sa le faci, ti se ofera doar posibilitatea sa le faci gratuit. Noi inca n-am hotarat, dar de comun acord cu pediatra n-o sa chinuim copilul cu intepaturile degeaba in nici un caz. Ea ne spunea ca recomanda analizele numai acolo unde chiar e cazul, mai vedem pana in dec...
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by maria_alexiaquote:
Originally posted by camelia_daniela
Faza asta imi scapase: deci vorbaretii-sefi ai colectiei se luara?
.............
Da, da, da!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Anda vezi ca pe linkul care ti l-am dat mergea si un pas minim de 2%poate li se pare ok. dar intr-adevar varianta cu achizitiile publice ar merge mai usor, ca asa scrie asa facem. hai curaj da-i inainte si daca te da afara lucrezi cu mine, imi redeschid eu biroul si gata, batem la popou piata de consultanta impreuna.
Mihaela
album dn Titi
melku spune:
multumesc mult, fetelor, pentru urari!
azi e ziua fetei mele, implineste 2 anisori, si io sunt la serviciu, departe, tare departe de ea.
am citit mesajele de la subiectul deschis de Cami (multam mult!) si ma podideste plansul.
am vbt cu ea la telefon, i-am spus "la multi ani!" si mi-a raspuns: "a muti ani, mami! te pup!" ne asteapta cu cadoul.
i-a zis sora-mi ca azi nu-i ziua ei pentru ca nu are tort.
noi plecam diseara spre barlad si maine o sarbatorim abia. in familie.
am reusit sa-i cumpar si cadou frumo: un bebe nenuco care face pipi, face baloane pe gura si nu-s ce mai face. sper sa-i placa.
altceva nu stiu ce sa mai scriu. aveam niste raspunsuri. da' m-ati emotionat cu mesajele voastre. e prea greu departe de ea.
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
corap spune:
roxi, da, beleaua cu urechea mi-a trecut. intre timp m-a luat bila, da' mi-a trecut si asta. acu' ma intreb ce ma mai paste... cred ca imunitatea mea e vraiste
bebelacii sunt bine, azi doarme andrei de pranz
- bineinteles ca anais e treaza
- face baloane de saliva si rontaie o jucarie de dinti
sunt fericita ca a reusit sa stea in fundulet si ca se reechilibreaza daca cade, ca ea are o pb cu muschii de pe spate care nu sunt dezvoltati cat trebe si nu o ajuta f mult la sustinere. (muschii nu sunt dezv cat trebe pentru ca ea n-a suportat deloc statul pe burta, si pt ca se intorcea din prima luna de pe burta pe spate, degeaba o puneam eu sa stea, ca ea tusti inapoi pe spate
)
incerc sa pun niste poze acum, sa vedem daca am succes sau nu
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
miri__b spune:
Ma bucuram eu de dimi ca s-a trezit zuzu la 7.30. cine topaia pana acu 5 min ce zici ca era din pozele cu ADHD?
Melku sa-ti traiasca puiuta, sa se bucure de cadouri.se vede treaba ca-i tot la avansati. stie ea ca ziua de nastere e musai cu tort!
Corap e rost de dintisori la micuta Anais?
Maria asta mai lipsea! LR !te alearga al meu prin tot orasul!
JOY te-au doborat treburile casnice? na ca ai pierdut-o pe Ela, si cand aveam si eu loc, ma duc la servici.
Mirela si David - 23.12.2005