Colectia de toamna-iarna 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
corap spune:
sa inteleg ca miha si-a luat bratara de aur. hmmmm - baga si tu o poza ![]()
vazut pozele miruniciului - placut, ca de obicei. 
mey, nu sare nimeni cu tortu' ala? ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
miri__b spune:
Madau parca erai doar baby sitter ptr porc. s-a mutat la tine?intr-adevar super salopeta ptr craciun!LR?Miruna-taree frumusica. are ochii tai.
Mirela si David - 23.12.2005
din 4-5 torturi nici macar o felie nu apucam?
a vb cineva cu Lavi?
leea_cv spune:
Cami
,sarumina de intrebare.Nu i-a trecut vinataile ca-s mai multe si rasfirate pe toata fata.Cade nepermis de mult si isi loveste doar capul.Pleoapa are crusta acum dar e spre bine.
In schimb
gata,am luat-o de la capat cu raceala.E inadmisibil asa ceva.La o luna si o saptamina de la primul semn inca se mai chinuie saracul.Tuseste groaaaaznic,toata noaptea.Nu se poate odihni ori respira.Am inceput de aseara aerosolii.I-am facut si dimineata.Nu vad vreo schimbare.O fi prematur,da io credeam ca-i ia cu mina toate problemele.Si asa sta saracutul cu masca pe figura,ca un copil parasit si foaaaarte oropsit.Ma pufneste plinsul.Nu mai vreau sa aud de antibiotic.Ar fi a 3-a tura.In plus bag sama ca merge din ce in ce mai strimb cu piciorul sting.Adica isi aduce labutza in interior cind calca.
Pumba io tocma ce am observat ca ti-ai programat venirea pe lume a fetelor cu precizie aproape milimetrica.Bine,ca ai ratat tu citeva zile,da orisicit.V-ati nimerit (ori stabilit) cam la fix ziua de facut amor.
Hele chiar asa mai ce blondina ai executaaat.Sigur ta-su e ta-su?Ca vorba altei mamici ,zici ca-i de prin nord.![]()
Cami ia vorbeste cu aia de-ai facut salina sa faca una si p-acilea,pleaaaase.Mi-a zis dr ca la anu la mare sau la salina cu Tudor.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
miri__b spune:
ooof mai Leea. cate bube rele toate-n cru babii mele.pupici de la noi, cu ce sa te ajutam?prietena ta cu m mai e?
Mirela si David - 23.12.2005
madau spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele...![]()
Miri porcul a ramas la noi momentan, nu e chip sa-l mai dau inapoi
. Pana de Craciun cand tasu' ii va cumpara catel. vai de viata mea
Leea insanatosire grabnica! La faza cu piciorusul eu zic sa fugi repede la un ortoped cu el, cu ceva gimnastica medicala se rezolva.
Maria tinem pumnii sa fie fetita atunci. ![]()
Fug sa ma imbrac ca plec al coafor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Nu mi-am luat acest tip de bratara de aur-munca ca se pare ca tocami aceasta nu se potriveste pe mana mea
, nici pe picior nici nicaieri, cred ca trebuie sa caut alt model: pensia, renta viagera, vacanta prelungita, intretinuta, Columbeanu....cine stie ca mi se potriveste mai bine. Poate sa le probez pe toate, dar dilema e cu care sa incep; cu Columbeanu sau cu pensia? cred ca sunt cam acelasi lucru.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Leea, acum eu vb din citite & auzite, nicidecum din experienta sau stiute. Dar din cate am retinut eu, exact astea sunt simptomele de laringo-bronsita: la 3 zile dupa starea de raceala (nas, gat, evtl febra), simptomele par sa dispara, ca sa apara apoi tusea chinuitoare. L-a vazut si un dr. zilele astea? Sa nu-i fi coborat raceala spre plamani, saracutul...
leea_cv spune:
La naiba cu raceala coborita si urcata si data de toti peretii.Lunea trecuta (sapt trecuta)am fost la dr si a zis ca,da,a coborit la plamini,deci iar antibiotic si alte dracovenii pentru o saptamina.Deci lunea asta am incheiat,marti - bine,miercuri-binisor,ieri tuse,azinoapte groaza.Ieri am sunat dr si mi-a zis ca musai aerosoli.Na ,ce drac sa mai fac?Iar a coborit ?cobori-o-ar...
Mada tre sa ma duc la chirurgie cu putza,si tot dr ala se ocupa si de picioare de ex.Da am tot aminat ca am zis sa-i treca racelile astea.La inceputul lui oct trebuia sa ma duc,dar putza urma sa-i fie decalotata fortzat si m-am gindit sa nu suprapun si chinul asta peste raceala.Miruna e tare frumusica.Mie imi place tare salopeta aia mov-roz de exterior.
Monet vad ca ai superman si spiderman.Da parca aveai fetite nu?![]()
Maria poate-poate o sa fie fetitza.Feelingul poate te inseala.Sper sa te insele.
Miri,multzam de intrebare.Maia e mult mai bine acu.A inceput sa suga mai bine si chiar a pus vreo 250 de gr.Mamica ei e fericita ca o mai are inca.Desigur nu se stie cum va evolua.Dar eu, personal,zic ca va trai.Feelingul...A, i-au cazut degetelele alea de erau in plus.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
maria_alexia spune:
Aha, Leea, imi aminteam eu de o revenire dar nu retinusem toate detaliile, sorry. Bine ca sunteti pe mana doctorului. Si Nati tot aerosoli a primit de la celebrul dr. S pentru laringo-traheo-bronsita, ai incredere ca se va face bine! Sa se intample cat mai repede! 
maria_alexia spune:
Pentru cele pe care inca nu le-a prins LR-mania: au puzzle-uri dragute: www.laredoute.fr/vente-les-puzzles-winnie-l-ourson-de-simba.aspx?productid=324110839&documentid=419507&categoryid=26708961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">1 , www.laredoute.fr/vente-puzzle---la-famille-de-suzy-la-souris-.aspx?productid=324110954&documentid=419507&categoryid=26708961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">2, www.laredoute.fr/vente-puzzle-3d-et-le-jouet-a-tirer-winnie-the-pooh-de-simba.aspx?productid=324128588&documentid=201207&categoryid=26708961&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">3 ![]()
Plus o gramada de laptop-uri educative, vedeti www.laredoute.fr/achat-image-son-micro-et-jeux-jouets-mixte.aspx?categoryid=26708961" target="_blank">pe-aici...