***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Pepsi spune:
madi, si la noi s-a intarit locul unde i-a facut vaccinul de 2 luni, si i-a trecut de la sine, cind am intrebat medicul mi-a zis ca trece de la sine
roxicucu, ma bucur ca ati iesit din spital, si ca sinteti mai bine.din pacate cu alergiile nu e asa de simplu. ce fel de teste faceti?cum iti ziceam stiu o mamica care dupa 1 an abia si-au dat seama ca tot ce facea copilul(bubite, astm, rinite, etc) era de la lapte, toate au disparut cind a intrerupt laptele.multa sanatate. a si poate intr=o zi videoul va spala sosetele cine stie....![]()
ella, nu mi-ai raspuns la intrebare, adica ti-am mai pus eu mai multe, da acu chiar ma gindeam sa te fi suparat cu ceva?sanatate la micut
DAVID DE HALOWEEN
si eu dorm in camera la noi pina pe la 4 dimineata cind ramin sa dorm la david in camera, ca el se tot miriie, si suge pina pe la 7.30, azi dimineata de ex avea povesti pe la 6.30. ieri mi-a dormit super bine afara pe terasa .....4 ore, apoi inca 2 in parc. dar azi noapte s-a trezit mai des
vali, multumesc de felicitari.asa e si eu as vrea sa raminem peste atitia ani...merci mult ca te-ai interesat ptr mine, am sa caut si aici sa vad daca este.
ali24, cum a fost in germania?
didi, si eu ma gindesc serios, mai ales ca dominic merge la gradi. si eu tot incerc sa dau de andrada, da nu reusesc! ma bucur ca poohy e bine!
kid, e un dulce ala micu, chiar daca era noapte si nu prea il vedeam da il auzeam. ieri l=am pus si eu pe al meu sa stranute ca am citit ca bebei reactioneaza la asta, uite dovada....
petit_ange, primul impuls ar fi sa-ti zic ca e logic daca nu are alte manifestari sa nu fie alergica.totusi daca nu ia in greutate ar fi bine poate sa schimbi laptele, vezi ce zice si medicul.mai stiam ca taie pofta de mincare daca are paraziti intestinali....ai facut ceva analize?dar cit a luat de cind s-a nascut si citi cm are?
doxinu, si eu l-am obisnuit pe al meu pe terasa la aer, si cind ploua e jale, dar il scot si atunci cu acoperisul de ploaie, sau daca e frig ca si azi, am deschis geamul in camera, si l-am infofolit pe el
ckristina, tare as face si eu tratamentul, ma interesez pe aici daca este, de unde stii ca nu asimileaza calciul?cu ce o hranesti? laptele praf are supliment in el si vitD si nu trebuie sa dai.expunerea la soare iar e buna, adica nu in plin soare, asa cind e un soare cu dinti"si eu ii dau vitD lui david, iar lui dominic i-am dat ani de zile, ptr ca el nu consuma produse lapte deloc.tare frumoase pozele
eu stiu care e pierderea mea cu kg in plus, maninc dulce de cind dominic nu mai e alergic
inainte nu cumparam sa nu aibe el pofta, acu.....parca ar fi supermarket in dulap la mine
florentina, deci mai bine ca nu am muguri de minte, avind in vedere prin ce ai trecut tu. ma bucur ca si tu ma citesti, ca ma gindisem sa nu mai scriu...cu fontanela, nici eu nu mi-am facut nici o grija, la ultimul control era ok.stiu ca una din fontanele se inchide pe la 2-3 luni si cealalta pe la 18 luni 2 ani.
carrie, multa sanatate, in afara de apracetamol si nurofen nu lua nimic fara sfatul medicului daca inca alaptezi.frumoase poze
duda, grea alegere, mie mi-ar fi frica de aia fumatoare, cu copii, fumatul pasiv e tare periculos. aia de scapa lucruri iar e periculos, mai scapa copilu, ramine cea simpla si placuta!
ancamari, frumoase pozele, nu pare urlacios
.sanatate multa
bogalina, am semnat
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
miniuta spune:
buna seara.
iaca si eu, asa, dupa zi de sarbatoare (a zis si didialex, cred, ca aici e sarbatoare si liber peste tot, am avut o zi frumoasa "in familie").
elteka, nu vrei sa ne scrii si noua cu ce legume se incepe acolo? sau si mai bine, sa ne scrii toata schema? eu sunt tot mai enervata si am senzatia ca merg pe bajbaite cu diversificarea lui peste.
pentru fetele care sunt mai avansate du diversificarea, am si eu o intrebare. merele se pot coace cumva si la microunde? ca eu am cuptor electric si sa il incing doar pentru a coace un mar...mai bine iau la borcanel.
offf, am citit tot, dar zau daca stiu ce vroiam sa mai scriu....
roxicucu, o sa ma uit maine de laptele ala, dar daca ai prieteni in germania, poti cu siguranta sa le spui sa iti fac un pachet si sa-ti trimita mai multe cutii, aproape oriunde e mai ieftin decat in romania. din pacate.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
duda35 spune:
Mersi Pepsi, asa ma gandeam si eu, dar doar dupa ce stau o saptamana cu ea imi dau seama cum e...mi-e frica sa nu dau din lac in put...offf
Elteka, ceea ce spui de diversificare mi-a dat mie doctorita la Eric si totul a mers excelent.
Toti imi recomandau fructele si ea imi dadea legume sa-i dau...a mers foarte bine si pare si logic. Daca incepi cu fructe o sa-i placa mai greu legumele apoi, asta era una din explicatii.
Si noi papam doar laptic de mami, sa vedem cit mai rezistam asa, dupa 5 luni, adica peste o saptamina cred ca o sa vorbesc sa incepem si noi usurel diversificarea.
Va pupam si va dorim noapte buna sau...
placut
...la noi nu prea reusim...ce-i drept ca nici nu prea am chef...citeam ca e de la alaptat, asa ca mai sunt sperante...
kay spune:
fetelor, eu o sa lipsesc cateva zile, nu va speriati, doar n-o sa mai am net ! daca e ceva o sun pe mica si anunt !
duda, eu am chef de
! si ma duc sa profit de barbat ca ma asteapta cumintel in patut !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
mica0307 spune:
elteka am vazut la tine in profil ca esti in Estonia....aoleu da iar esti departe. Hai ca te asteptam si acasa. Si atunci ne intalnim obligatoriu. Ca tot nu vrei tu sa te arati deloc in poze ![]()

pepsi mereu ma uit prin mesajele tale kilometrice
sa vad daca e ceva si pentru mine. Azi...nimic pentru mine si Maya 
Hai kay ca tot am zis azi ca iti fac galerie. 

. Poate iese ceva...
Eu am fost acum vreo 2 ani la electrostimulare www.bodyshape.ro/page.php?pid=13" target="_blank">aici in Bucuresti si am fost tare multumita. Cei drept fugeam de la serviciu in timpul programului ca abonamentul din timpul pranzului era mai ieftin
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Dac-o intrebi cine e bunica ei, iti spune ca Buni, adica bona (va dati seama ce bine le pica bunicilor, dar sa ma pupe).
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
Fetelor, fiindca tot ne propuneam cu ceva timp in urma, am creat un subiect separat despre diversificarea la capsunici aici. Ma gandeam ca aici sa postam strict despre diversificare.
A, si vroiam sa va rog sa-mi trimiteti si mie adresa de email si parola pt contul comun, sa citesc retetele de diversificare.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
ankaa spune:
Salutare fetelor
.Dupa o luuunga pauza,mai dau si eu p aici.Sunt in urma rau de tot,am de recuperat 2cap,dar ma straduiesc.Piticul nu mai e kiar pitic,am facut si noi 4luni.Am reinceput diversificare,dupa o pauza de 2sapt.Acum papam piure d fructe(uneori cu biscuite) si supica de legume.Legumele pasate sunt"otrava",deci nu punem gurita pe ele
.Cred k s pregateste sa iasa la lumina si un dintisor,dar se cam lasa asteptat.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
ankaa spune:
Gravidutza f buna ideea cu sub despre diversificare.e mult mai usor de gasit asa
.
KAY te-am vazut la emisiune si mi-a placut.Ai fost sigura pe tine si parca nici nu aveai emotii.sper sa se stranga cat mai rpd banii necesari.un
pt tine si sosonica.si
pt alex,k are nevoie
.
Am si eu o intrebare:bebeii vostrii mai plang in somn?al meu tipa..si mi se rupe sufletul cand il aud.dar dak il trezesc nu se mai opreste din plans..
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)

kAY