PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
mamaluidavid spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru re-primire
Mada, Emilia si Babee felicitari pentru sarcini
Consi si Patricia isi suge degetul la culcare,doar pana adoarme si ma gandeam si eu cum sa o dezvat,mi-e frica sa nu isi deformeze dintii.
Mada merci ca ai observat tortul Patriciei ,eu l-am facut si sunt tare mandra de el,am muncit o noapte intreaga la floricele si trandafiri,dar na, vroiam sa aibe printesuca mea un tort pe masura.
Stefania
chiara.2005 spune:
Consisi Andrei isi suge degetelul seara la culcare si nu stiu cum as putea sa il dezvat. Daca afli de vreo metoda sa ne-o spui si noua. Cam asta e semnalul ca ii e somn : isi baga degetelul in gurita si prinde cu cealalta manuta o haina de-a mea (are preferinte pentru un sutien de-al meu. :) )
La fel face si cand ii e tare drag de cineva. Il ia in brate isi baga degetelul in gurita si il prinde cu cealalta manuta de par. Suzeta nu a vrut nicicum, daca i-o bagam in gurita se stramba si o scuipa. I-am dat-o cand ii ieseau dintisorii, ma gandeam ca o va roade dar smecherasul o tinea de suzeta si rodea partea de plastic ca era mai tare.
MADYN spune:
Emiliapop eu i-am comandat separat salteluta si am folosit-o si cind puiul era cazat la etaj.
Hai mey nectarinelor voi chiar nu dati vigantoletten puilor? Ca la farmacie nu se mai gaseste si nu stiu ce sa-i dau in loc. Azi sper sa vorbesc cu pediatra sa vad ce zice.
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Piersicutze spune:
Neata,
Emilia eu am acum pat de la Bertoni. Eu am folosit intotdeauna salteaua lor, nu am mai luat nimic in plus.
Stefania welcome back!!
Mada ce de avantaje aveti voi, plus ca tu esti in patria Mother Care. Tot zic sa comand si eu online de pe situl lor si uite ca tot nu reusesc.
Legat de degetele. Aveti grija. Eu am dormit pana la 6 ani cu degetul in gura si sora-mea pana la 8 ani cu 2 degete. Evident ca amandoua am avut dintii deformati, eu inca ii mai am, ai ei s-au indreptat. A fost mai constiincioasa decat mine si a purtat aparatul.
Alex sta cu suzeta doar cand doarme. O mai gaseste cateodata pe ste zi si se prosteste.
nicolica spune:
Buna dimineata mamicutze!
Stefania, am vazut o splendoare de fetita
Sabina, frumoase pozele, multa fericire si casa de piatra surorii tale.
Babee, uite aici cateva paturi in forma de masina dar si Barbi. Pe tine te-am auzit ca Phillip are pat in forma de masina cu ceva timp in urma. Vreau si eu sa-i cumpar unul dar al meu Philip se suceste toata noaptea si mi-e frica sa nu cada dintr-un astfel de pat. Mai asteptam un pic. Mie imi plac cele supraetajate in forma de masina de pompieri iar cele pentru printese sunt superbe.
va pupacim pe obrajori
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
chiara.2005 spune:
Madyn eu am inceput sa ii dau din nou de pe la jumatatea lunii octombrie si atunci l-am gasit in farmacie. E drept ca in una nu am gasit de fapt calculatorul ii spunea ca il are pe stoc dar nu gasea unde e...si in una da, deci e posibil daca intrebi la o alta farmacie sa gasesti.
bulinuta27 spune:
neata fetele...ieri nu am reusit sa scriu, sper sa termin mesajula sta macar acum
mada, nico, incerc sa nu cad rau in depresie...incerc...acu fac planul de revelion si parca ma mai inviorez un pic
sarilla ma da ce baiat vorbitor ai tu acolo nu mai crede si tu toate babele, Rares nu zice decat: mama, tata, maie, papa, dadaie, aki (cainele), api in loc de apa si cam atat cred...mai asteptam
sabina super poze sa Deie Domnul sa fie fericiti si sanatosi si voi la fel ...umblu de capiez...si azi am iar niste seminarii
nico la 17-18 mananca cu noi ca ajungem si noi pe la 18 18.30 si bagam o mamaliga cu branza etc, un dovlecel la cuptor cu branza si ou, o branza cu rodii din astea asa mai light sa bag si eu ca incerc sa mai dau jos din sunci
madyn eu mai am trei sferturi de folie de vigantolet daca vrei ti-o dau eu ca eu ii dau PediaVit D de 3 luni
mamaluidavid, pumpkin va pup si bine ati revenit
va pup si revin ca mai am ceva sa va zic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MADYN spune:
Chiara, Buli multumesc de raspuns. Vigantoletten nu se mai gaseste in nicio farmacie, am cautat si in Bucuresti si in Ploiesti, s-a scos de pe piata. Am vorbit acum cu pediatra si o sa-i dau vigantol picaturi, 2/zi.
Si noi intram in clubul mutulicilor, nu prea vorbim si cind o facem mai mult pe limba noastra - bebeliceasca.
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
map spune:
Hop si eu pe fuga. Trage Robert d emine sa mergem la joaca
Pumpkin, Stefania bine ati revenit. Pupici piticilor vostri.
b]Nicoloica stai ca si eu vreau supraetajat si ala pompieri este supeeerrr. era si sambata la magazin de unde-am luat carutul ceva de ganul asta?
emiliapop[/b] eu am si-o salteluta extra pentru Robert, mi s-a parut mult prea putin ce avea patutul. Cand am luat patutul aveau si oferta de saltea pe masura. Acum o folosim si fara eraj si este foarte buna.
Legat de suzeta eu prefer sa nu incerc s-o scot pana nu trecem de faza cu dintii. Si oricim prefer sa mai tina suzeta cateva luni, altfel mi-e frica ca-l mosteneste pe tatal care si-a supt degetul pana la 7 ani.
Si sticla vreau sa i-o mai las pana la un an si 8-9 luni. Toti copiii pe care-i stiu nu au mai vrut lapte cand li s-a scos sticla.
va pupam
Monica si Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Babee spune:
Phillip are febra, asa ca stam acasa astazi.Partea nasoala e ca maine e sarbatoare si-mi mai trebuiesc legume, fructe si lapte ca n-am de unde lua si nu stiu cum sa fac ca una bucata barbat vine la 7 seara si-s toate inchise.
Nicolico ce-mi facui tu mie.Ca m-am uitat pe linul ala si am vazut masina de pompieri etajata si asa ma mananca palmele...Sa vedem la cat ajunge ca ma mai costa si transportul 200 euro.
Sa stii ca Phillip al meu nu a avut nicio problema cu zvarcolitul, n-a cazut niciodata.A dormit si Rebecca si a fost totul bine.
Mada sa ma uit si pe linkul tau sa vad de-acolo cat ma costa transportul
Rebecca e muta mutilor, spune doar MAMA in diferite intonatii si wau wau la catel.Atat!
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca