PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Consi acum nici nu vei avea cum sa il dezveti.Eu am avut obiceiul asta pana la 6 ani, si atunci de rusine am renuntat dar ma mai furisam prin colturi sa mai bag degetul putin.

Sabina numai atat costa acum?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ce dulce e Patricia Parca e o papusica, cel putin in pozele in care are codite e nemaipomenita Sa va traiasca!

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pumpkin wow ms ce super ca mai scrii chiar ieri ma intrebam ce mai faci ca te-am mai vazut ca mai intrati pe messenger dar nu am indraznit sa te deranjez. Daca vii eu te astept sa ne vedem cu cea mai mare placere iti dau un pm cu nr meu ca mi l-am schimbat si daca ajungi pe aici da un semn.
Stefania mai da se tin surprizele lant. Ce fain ca mai scrieti si din fetele mai vechi am zis ca ne-ati parasit. patricia e o dulce of course super simpatica sk fain tortul de 1 an. Pupici multi de la noi1
Eugenia am vrut sa vad pozele voastre dar nu e bun link-ul zice ca v-ati mutat la flickr poate ai timp sa pui link-ul nou sa va vedem si noi in poze. Pupici!
Noi abia am ajuns acasa pt ca is f obosita si nu am avut timp am luat niste chinese in seara asta mai nasol e ca sg loc unde e bun e undeva in Londra unde am stat inainte dar eram prin zona si am luat de acolo. Eu am acuma alta pb cum care eu carutul pe scari la metrou si la tren??? Azi m-a ajutat cineva dar cand nu ma ajuta nimeni, la asta nu m-am gandit.

va las pt seara asta merg sa ma intind putin cat Flo face baie la fata ca is rupta.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

quote:
Originally posted by Babee

Consi acum nici nu vei avea cum sa il dezveti.Eu am avut obiceiul asta pana la 6 ani, si atunci de rusine am renuntat dar ma mai furisam prin colturi sa mai bag degetul putin.

Sabina numai atat costa acum?

15 bulioane apropae 450 de euro ti se pare putin? Mie mi se pare exagerat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina putin nu este, cand l-am vazut prima data acum 4 ani costa 400 dolari-in Romania.Zilele trecute chiar l-am gasit in Germania cu 600 euro, cautam varianta Barbie pentru Rebecca.Noi am dat putin mai mult, ne-a cam costat transportul,dar asta e alta mancare de peste.
La noi a fost un moft pentru ca mi l-am dorit eu foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Babee nu au varianta Barbie dar au altceva in gen

http://www.toysmall.ro/pentru-fetite-p-4520.html

Mergi la inceput

Gabriela, Sabina voi despre ce vb??? ca neuronii mei nu au prins firul.
Fetelor merg maine dim cu fata la prima ora de gimnastica la Tumbletots sper sa ii placa si sa ii fie bine am emotii.
Sper sa pot sa fac si ceva poze sa va aratam ce sportiva suntem noi.

Gata fug la somn cu toate ca e ora 8 si 22 dar sunt rupta si daca fata ma trezeste si maine la 6 jumate creca ma tarai spre gimnastica eu ma tarai si ea topaie.

Mergi la inceput

Sabina am scris in acelasi timp gata m-am lamurit despre ce e vb este si aici si e fain tare pt baieteii este si thomas the tank engine. Uite astea sunt la noi: http://www.littletikes.co.uk/search.php?cat=11&filterorder=C .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Stefania pentru revenire.
Pumpkin chiar ma gandeam de ce nu mai dai pe la noi!
Eu o astept si pe Huacin care nu am mai scris de la Odisee poate,poate cine stie mai da pe aici.... si ne spune ca e bine.

Mada eu car singura caruciorul din casa in masina, din masina in parc si cand cobor pe scarile astea abrupte ale mele am intr-o mana geanta cu bibe,borcanel,ceai,apa si geanta mea, eventual si o sacosa cu ceva si in mana cealalta cosuletul cu Alex in el imbracat bine.
Ma descurc adica pana acum ,la urcare e mai greu si cand nu e sotul sa ma ajute las cosul jos in hol si il tin pe Alex de o manuta si urca el singur scarile dar partea cu caruciorul ramane ca nu am incotro.
Sper sa ma descurc si de acum incolo ca eu nu am stare sa stau in casa, am mancarici sa plec undeva tot timpul .

emilia cu 24+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cine ma lamureste si pe mine?
Eu am luat prin iulie cand am fost la mare pat pliant www.am-bebe.ro/product_info.php?cPath=52_75&products_id=752" target="_blank">Bertoni din ala pe doua nivele ca am zis sa aiba si Alex unde dormii dar acolo nu l-am folosit decat tarc ziua la nivelul de jos ca nici nu a vrut sa auda de dormit in patul ala.
El e obisnuit cu patutul lui de lemn cu aparatori.

Acum as vrea sa il folosesc ptr. bebelina si ma gandesc cum sa fac la nivelul de sus trebuie sa cumpar si saltea separat?
El are ceva gen salteluta dar e firava.
Sau salteaua e doar pentru cand o mut la nivelul de jos?
Si daca trebuie saltea voi de care ati folosit la modelul asta de pat?

emilia cu 24+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput