PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
SimonaU spune:
VA zic si eu o reteta BUDINCA DE GRIS. E buna si pentru copii si pt parintii lor fie ca desert, fie pt o cina usoara.
Timp de preparare 5 minute, coacere 20 min.
4 oua
4 linguri de zahar (sau mai putin, dupa preferinta)
8 linguri de gris
800ml pana la 1 l de lapte plus alte 4 linguri de zahar
zahar vanilat
Se bat albusurile spuma cu 4 lg de zahar. Se adauga galbenusurile plus grisul si compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt. Se da la cuptor timp de aprox 20 min la foc mediu. Intre timp se aduce la punctul de fierbere laptele plus restul de zahar si zaharul vanilat (sau alta aroma!) Cand e coapta budinca se stinge focul si se toarna peste laptele fierbinte. Se mai lasa budinca in cuptorul stins pana absoarbe laptele. Se poate manca atat calda cat si rece.
Cantitatea de zahar si de lapte se poate varia dupa gust(poate sa absoarba tot laptele sau poate sa ramana lapte e langa ca un sos)! Iese bine oricum ![]()
Medeea76 spune:
Fetele, imi pare tare rau ca nu am mai intrat pe la piersicute, nu prea apuc sa respir... intre timp am aflat ca Tea ca mai avea o surioara in curand. Nu m-am putut abtine sa nu impartasesc cu voi mica noastra bucurie: Tea a aparut pe coperta revistei Ioana-Visul Copiilor. Si, pentru ca bucuria sa fie si mai mare, astazi am vazut ca e si fotomodel DC pe prima pagina (am trimis poza la desprecopii cand Tea avea 11 luni)!!! Mai mare coincidenta nu cred ca se putea. Va pupam cu drag pe toate si pe toti piticii.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
julax spune:
Medeea76,felicitari pentru fotomodelul familiei
.Tre sa fii foarte mandra.Nu stiu unde sa caut poze cu printzesa,poate ma ajutzi cu un link...
Si felitari si pentru surioara
.Sarcina usoara!
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
MissJJ spune:
Leistra multumesc de urari!
Pupici de la noi asteptam poza mai noi.
Simona multumim de reteta suna f buna tre sa incerc cand pot sa ma apropii de bucatarie.
Julax da sper si eu sa treaca ca tare rau ma mai simt. Sunt ca o leguma toata ziua.
Medeea felicitari pt printesa si pupici pe burtica sa ai nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
julax spune:
Eram curioasa si fara somn si m-am apucat sa caut
Ea e Tea?Sau aceasta?Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Piersicutze spune:
[red]mada draga mea stai linistita ca o sa iti treaca dupa primul trimestru
cand o sa ajungeti in Ro o sa fii ca o floare 

genie toate cerealele de pe piata - de la raionul alimente copii mici sunt cu fibre.
dar ca sa fii sigura ca le alegi pe cele mai bune vezi ca se gasesc: 8 cereale, porumb cu tapioca, orez..., etc.
sunt de la nestle, humana, milupa 
katik
tine-o tot asa 
eu am o nelamurire: dr noastra pediatra mi-a zis de cateva ori ca ii putem da ciuperci. insa am tot auzit ca acestea s-ar da dupa 3 ani. voi ce stiti?
si despre varza si fasole? dr mi-a zis ca se da doar in cantitati ffff mici pentru ca baloneaza, altfel nu ar exista nici o problema.
cristinico ma bucur ca ti-au iesit nebuniile din cap...nu zic ca si eu ma gandeam cu groaza sa nu aiba ceva copilul...dar tu ai si spus-o.
fata ingrijorata.... ce meniuri de rafsat aveti voi acolo 

leistra 

bine ai revenit. (chiar mi-era dor de tine
)
iti doresc sa fii foarte bine cat mai repede si sa mai faci si tu un bebe daca tot iti doresti. eu depresie post natala nu am avut, dar cred ca am acum
.
leistra asteptam poze cu cea mai tare creata de pe forum
.
vroiam sa va mai spun ca piersicutza mea a inceput sa se trezeasca de mai mult timp urland de foame la ora 5 sau 5, 30 sau 4,30.....
si pana nu ii pun biberonul in gura , pe care il rade nu tace 
ce noutate am pe ziua de azi: am fost la de de familie sa citeasca analizele si s-a speriat de transaminaze...m-a intrebat daca ma doare cumva ficatul ca este de 2 ori mai mare. maxima ar fi de 46 si eu am 97. nu ma doare, nu ma inteapa....doar ca sunt obosita si cam suparata... or avea vreo legatura????
simonaU bine ai revenit....parca nu te-am mai vazut de mult, sau sunt eu zuza????
medeea felicitari
. ne bucuram mult pentru voi si pentru tea!!!! sa fie intr-un ceas bun!!!
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Nico ms sper si eu sa fie asa ca tare bine ar mai fi sa scap de starile astea super nasoale. La faza cu ficatul nu ma pricep la citit analize dar ma gandesc daca era ceva te-ar fi durut nu sau te-ar fi jenat sau ceva?
Mai fetelor alta intrebare: DPN-ul normal se calculeaza de la ultimul ciclu da? Dar daca eu stiu exact data cand am conceput nu e normal sa calculez DPN-ul incepand de la data aia?
Iar e pustiu pe aici? Numai eu si Nico?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
iulenca spune:
[quote]Originally posted by mada_mxm
Neatza fetele!
Nico ms sper si eu sa fie asa ca tare bine ar mai fi sa scap de starile astea super nasoale. La faza cu ficatul nu ma pricep la citit analize dar ma gandesc daca era ceva te-ar fi durut nu sau te-ar fi jenat sau ceva?
Mai fetelor alta intrebare: DPN-ul normal se calculeaza de la ultimul ciclu da? Dar daca eu stiu exact data cand am conceput nu e normal sa calculez DPN-ul incepand de la data aia?
Iar e pustiu pe aici? Numai eu si Nico?
[quote]
Neata Mada si felicitari pt bebe.
Vezi ca sunt si calculatoare la care poti introduce data conceptiei. Oricum la majoritatea cand bagi data UM iti apare si o data aprox. a conceptiei asa ca poti vedea daca corespunde cu data la care zici tu ca l-ati conceput. Daca ai un ciclu regulat de 28 de zile e destul de accurate calculul lor.
Pupici!
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
Cristina_Ioana spune:
Hello la livada!
Anasia, gata iubito, am motivat absenta, ca si mie imi merge netu'ca kuru'...scuzati limbajul colorat 
Nu stiam de brusture, dar am incercat cu taratze, ti-am zis, si se curata pielea f bine, are momente cand se irita si cand trece de la sine, nu mai stiu ce sa cred.
Mada, nu te-am uitat cu articolele, am rugat la redactie sa imi trimita si mie un link ceva sau sa mi le dea pe mail si nu am primit rasp inca.
Nico, mi-a trecut paranoia momentan 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Leistra, pupam fata 
Iulenca, am vz mess-ul tau cand m-am intors de la munte, multumim pentru aprecieri si fin'ca ne-ai citit 
Simona, meseriasa reteta, s-a notat 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1