PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Genie, Katik, Cristina ms. 
Tot bag limonada in mine si am reusit sa pap niste fructe niste ananas la conserva si niste cirese in compot. Ce meniu elaborat am, nu?
Am reusit sa atipesc oleaca cat dormea fata normal ca atunci cand dormeam si eu mai bine ea s-a trezit dar macar putin tot am reusit sa dorm.
Doniro asa si eu nu mai stiu ce sa mai fac noi papam cam asa : paste cu diverse sosuri: bolognese, carbonara, cu pesto verde, apoi piept de pui la gratar sau cu sos de hrean si smantana langa piure sau cratofi prajiti mai rar ca nu le avem cu prajelile sau cartofi nature cu putin unt si patrunjel, sau carnitza de purcel tot rar la cuptor cu legume din alea amestecate congelate si usturoi, orez cu legume nu pilaf ca lui Flo nu ii place pilaful, mai fac ciorbe de afumatura, fasole, perisoare, legume sau porc sau pui, pastai cu sos de rosii si usturoi, mazare dar rar ca Flo nu prea papa mai mult eu, chitelutze cu sos tot rar ca nu ne omoram cu ele, salata de vinete, cate un take away o pizza ceva, cartofi gratinati la cuptor, salata orientala mai cam atata imi trece prin cap ma mai gandesc si mai zic. Nici eu nu am tare multe retete in meniu incerc sa fac tot timpul cate ceva nou si sa le tot amestec ca sa nu se repete prea des.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
martta spune:
Fetelor, am revenit,insa nu am chef de nimik!
Am zis sa semnez condicutza, am pus cateva poze noi, numai ca m-am plictisit repede si-am abandonat! Au fost aseara socrii la masa si banuiesc ca de la spalatul vaselor si de la curatenia de dupa mi se trage
...sau de la vreme
Dolce far niente! Trebuie sa mai bag o cafelutza ca nu mai tine!
Am comandat si eu cartile recomandate de Sabina. Poate mai schimb ceva in alimentatie.
La felul 2 am facut azi spanac cu piept de pui la gratar.
Pe mine ma dispera sotul cu ciupercile(sufleu, creier gratin cu ciuperci, ciuperci cu maioneza si cu usturoi etc.
)...
Doamna C., care e reteta zilei?
Cristina_Ioana spune:
Martta azi am papat spanac cu orez si pui, iar acum fac un gratar cu ceafa suculenta de porc si ciupercutze la cuptor cu sos din ulei de masline si vin. Iar lui Pufuletz o sa ii fac Ricotta cu branza, rosii si masline diseara. ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Mai fetelor, mai avem nitel si ajungem cu livada pe pagina 2, ce e cu tacerea asta?
Pe un'e misunatzi? 
Ioana, Anasia, Eliza, Buli, mai fetelor, primiti absenta nemotivata, am zis 
Miruna, esti ok? 
Nati, ma scuzi ca am uitat sa te pupacesc azi, de nauca ce sunt
N-o forta pe Camelia, o avea si ea fro durere, micutza.
Luca a facut kk azi fara supozitor, asa ca sunt happy
...mici bucurii ce am si eu![]()
Mada, ti-ai mai revenit? Rontaie si tu grisine, sticks-uri, biscuiti ceva cand simti ca te ia greata, la mine functiona asta...si beam tone de limo
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
MissJJ spune:
Cristina eu is pe aici doar ca mai zac pe canapea cu limo intr-o mana si ceva de rontait in cealalta, am rontait si eu de toate da degeaba, astept sa vina Flo sa mearga pana la tesco sa imi ia ceva ready meal din ala congelat ca alea erau sg lucru care il puteam manca si data trecuta nu o fi cel mai sanatos da macar e ceva mancare decat deloc. Sandvisurile mai erau ok sarcina trecuta acuma nu mai au efect oricum si dim am incercat si cereale abia au alunecat si alea asa ca revin la vechile metode care stiu ca au functionat, fructe, iaurturi, chestii uscate de rontait si weight watchers congelate, cam asta a fost dieta mea si sarcina trecuta primele luni pana mi-au trecut greturile nimic altecva nu mergea si vad ca istoria se repeta, sa inteleg ca o fi tot fata?
PS sper ca nu m-ai uitat cu articolele alea. thanx in advance.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
leistra spune:
Vai fetelor de cand nu am mai intrat pe aici, de un car de ani, si ce de vesti bune!
mada, felicitari, te pup si iti doresc o sarcina usoara, acum e mai greu la inceput, dar in curand sper ca iti va fi mai bine![]()
![]()
![]()
![]()
adelapop, sper ca am inteles bine, e cazul sa te felicit si pe tine
am vazut ca si cristina e pe aici si mamaluidavid, norocuta
noi suntem bine, balenica se comporta super, intelege si putin romaneste, in afara de faptul ca se trezeste dis-de-dimineata de ne dispera, dar nu e nimic, oricum ne-am obisnuit!, in rest e o dulce, e tare creata si ii place sa repete tot ce zic, am fost in vacanta in tara la ai mei in august (cu tati) si in septembrie (numai noi doua, fara saracul tati, care isi terminase concediul), in august am fost nasi, a fost foarte frumos, am fost si la mare, anul viitor mergem de Pasti din nou in tara (asta va fi a cincea oara cand balenica va merge cu avionul)
si eu imi doresc tare mult un al doilea bebe, dar din pacate nu se poate inca, am fost dupa nasterea Elenei tare bolnava, depresie post-partum, acum incerc sa renunt la tratament, ceea ce e foarte greu, insa nu ma las!
, numai dupa ce voi renunta complet putem trece la treaba
promit sa pun curand si niste pozici noi
pup toate fetele si toate piersicutele!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
anasia spune:
cristina ioana, aici's doar ca nu-mi merge net-ul pe calculatorul meu
, nu stiu ce are, am apelat la cel al sotului de serviciu
;deci, am o scuza, nu?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
cristina ioana, noi am scapat de bubitele de pe corp numai cu bai de brusture; avea rani pe manute , am terminat si bephantenul si galbenelele , dr mi-a spus sa nu-i mai dau nimic si m-a salvat bunica, aveam in gradina o multime de plante; a doua zi dupa baita erau multe uscate;
noi am facut azi priorixul, sper ca nu vom avea efecte adverse prea urate, adica sper sa nu avem deloc;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
SimonaU spune:
Salutari livezii intregite
si felicitari gravidutelor.
Mai este cineva care mai are inca probleme cu cojitele din cap? Ca noi aveam si din intamplare am rezolvat-o
. Sa va zic si cum. Intr-o seara am udat fata pe cap dar cand sa-i pun samponul de bebei am realizat ca nu mai aveam asa ca daca tot era uda am spalat-o cu ce aceam la indemana, adica Head & Shoulders... Dupa vreo 3 zile cand m-am uitat prin parul ei lung, surpriza cojitele disparusera!
Acuma nu stiu dc o fi sigur de la ala, dar prea mare coincidenta si am zis sa va zic si voua, poate va e de folos ![]()
julax spune:
Genie,Cristina_Ioana,Piersicutze,doniro, multumesc mult de raspunsuri
Cristina_Ioana,Alex cand era micutz facea kk cu supozitor la 4-5 zile si acum...
Azi a facut de 3 ori,dar nu mi-a placut consistentza.Ma bucur ca voi sunteti mai bine si ca v-ati distrat la munte.
doniro,la noi e greu cu lichidele,i-am dat doar ceai de menta,dar cu insistentze.Of!
mada_mxm,mai e putin si trec cele 3 luni mai grele.Imi place ideea cu gimnastica si bebe.Super!
Cu mancarea si eu ma tot gandesc ce sa mai fac.Greu.azi am avut ciorba de burta si sarmalutze la pranz.In rest ciorba cu perisoare,cu afumatura,cu ciuperci.In ultimul timp am tot facut friptura de vita (cu sos sau fara) sau pui cu piure sau cartofi nature.Dar ma mai inspir de pe la voi ,asa ca mai spuneti...
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete