Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
almo spune:
tare mi-as dori acum sa am mai mult timp sa va citesc si sa va scriu.
Am reusit sa vad doar pozele Alessiei si cri cri superbe amandoua.
Imi propun sa ma uit la restul pe rand cum implinesc cate un anisor ca macar acum, in perioada asta de sarbatoare, sa va citesc si eu mai des.
La multi ani! lui Alessia [/red. Adina sa ai parte doar de clipe frumoase alaturi de printesa ta.
[red]Roanaimpresionata povestea nasterii lui Alex.
Sper sa reusesec sa va scriu si eu cateva cuvinte despre nasterea printesei mele.
Cum weekendul asta o sa ii sarbatoresc ziua lui Nicole, va rog sa-mi scrieti si mie o reteta de un tort bun bun.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
desiree spune:
Ktrinel, nu stiu daca ti-am zis vreodata da iti zic acum: imi place cum gandesti!
ai perfecta dreptate in legatura cu perceptia celor mici, cu faptul ca ei asculta acum de o tonalitate, nu de cuvinte (asta am sugerat si eu in mesaj) ,etc..noi mamicile mai ales cele care suntem la primul bebe avem tendinta uneori sa ii pecepem ca pe niste mici genii...si orice lucru nou facut de ei este atat de covarsitor pentru noi incat uneori ne pierdem simtul realitatii...
flore, iti jur ca am citit despre primii pasi, am scris mai devreme 2 mesaje si nu stiu cum mama naibii te-am sarit ca voiam sa te felicit din toata inima..zau ca am vrut, da mi-a scapat!
uite pentru voi ..un mare BRAVO!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
bebinuta spune:
Roana esti o norocoasa ca ai putut simti copilul imediat dupa nastere. Frumoasa poveste!
Adinazot, cand a vazut-o stzul pe Alessia? La cate zile dupa nastere?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
saryta spune:
La multi ani!Alessia si Matei - sa cresteti mari sanatosi si frumosi si sa se bucure parintii de voi.
Bombo - super pozele cu Antonia este o adevarata domnisorica ... spor la pregatiri.
Ramsan - bine ai revenit ... asteptam poze cu Raresul cel frumos de la Tonyta.... spor si tie la pregatiri.
Flore - felicitari pt cei doi pasi ... de-a cu sa te tii umbla si trage tot(nu ca n-ar fi facut asta pana acu )
Asiza si Yagmur - aveti doi printisori superbi ... sa va traiasca
Antonia mai nou cand o vede pe Sara ca face pipi spune si ea ... pipi, pipi ... o mananci este o scumpa ... si mai nou da pupi cu degetelul .
Am facut o rulada cu biscuiti si abia astept sa ma bag in ea ... v-am pupat.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
saryta spune:
Am uitat cate ceva :
Roana - super povestea nasterii lui Alex, am plans un pic amintindu-mi si eu prin cate am mai trecut ... multi
Katrinel - si eu sunt de acord cu cele spuse de tine ... eu sunt deja la al 3-lea bebe si percep totul altfel decat cele cu un singur copil ... parca nu le mai dadacesc atat si uneori ma simt parca vinovata ca nu sunt mai grijulie si mai iubitoare.
m-monique - felicitari pt. micul barbatel si ma bucur ca e totul in regula cu piciorutele.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
dianocica spune:
prima sa nu cumva sa uit fe li ci taaaaari flore! ai fetita mare, nu gluma...sigue uitam...
katrinel, desire eu cred ca trebuie sa le explicam TOT. pt ca nu poti spune cu certitudine care e varsta de la care ei inteleg. pt ca nu inteleg de azi, de ex. e un proces complex care se desfasoara intr o perioada mare de timp. cu cat ii vorbesti mai mult si mai clar, cu atat va intelege mai repede si mai mult.
laura cred ca ai procedat f bine azi. in mom in care incepe tipatul nr 2, ori ii vorbesti f ferm, fara sa tipi la el, ori-asta functioneaza mai bine- ii dai un obiect la care nu are acces in mod normal. intr o situatie asemanatoare azi, d a avut de studiat un rimel
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Laura13 spune:
raportam:
prima data cand mananca papanasi facuti de mama. bunuti, dar se putea si mai bine. a zis sa nu ma supar
prima data cand a facut pipi la olita! sta la olita cu bona de vreo 3-4 zile (cu mine nu a vrut deloc), azi a vrut si a facut si pisu!!!! de maine gata cu pampersul
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
monique ce exact i a facut la putz?
aka vazut printesa. scumpaaa foc. mi am amintit cand am vazut o prima oara, mica mica invelita toata intr o paturica
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
m_monique spune:
dianocica avea fimoza si l-a ciupit putin. acum e barbatel.
asa ca de maine incepem sa-i facem toaleta ca unui barbat. si bineinteles de asta se va ocupa sotul.
editez, ca mai devreme trebuia sa salvez tastatura: l-a ciupit sa-i iasa capul. avea stransa ceva mizerie pe acolo.
acum e marait cand face pipi, si ii tot pun compresa cu rivanol.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
mamaana spune:
La multi ani Alessia ! Sa ai o viata minunata!
Am fost la plimbare/cumparaturi - e o zi superba de toamna aici. Maine se anunta 18 grade!! Fetele nu au mai adormit in carucior, asa ca le-am dat masa de pranz si s-au culcat cu burta plina la 2.
Mi-a facut Tudor un milion de nervi azi: m-a sunat secretara de la scoala chiar inainte sa plec ca e bine, dar ca inainte sa se suie in school bus de dimineata s-a lovit la ureche si acum zice ca-l doare; directoarea i-a soptit in ambele urechi si el a auzit la fal de bine; iar cand am venit acasa, aveam mesaj tot de la scoala, ca Tudor vrea acasa; am sunat si i-am zis secretarei ca nu ma duc sa-l iau (el oricum se intorsese in clasa, si oricum sunase cu 2h inainte...). Zici ca s-au facut mari si scapi de griji, dar sunt din ce in ce mai multe griji cu ei. Daca ar fi dupa el, cred ca ar sta la desene si la jocuri in continuu, iar cand e vorba de lectii il apuca toate. Il astept sa vine de la scoala sa avem o discutie serioasa. Hai ca v-am batut la cap destul off topic.
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)