Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
mamaana spune:
flore felicitari pentru primii pasi!!
chinico tu intrebai de dinti?? si ale mele sunt complet stirbe...
almo a trecut 1 an... imi aduc aminte cum eu inca eram la munca si de abia ma mai miscam pana la birou la Mihai sa-l intreb daca are vesti de la Adrian . Cred ca un tort de fructe ar fi cel mai bun pentru copii. Eu fac din cel cu mere intregi acoperite cu pandispan, sau mai nou cu blatul de la prajitura cu fructe. Si nu mai pun frisca pe deasupra.
si eu le explic tot ce le arat si vad ca sunt tare bucuroase de asta; nu stiu cat de mult pricep, dar ceva tot le intra in cap ca se intorc din cand in cand la aceleasi obiecte si ma intreaba din priviri
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
kokorina spune:
ALESSIA de ADINAZOT.....LA MULTI ANI!micuta printesa,sa fii sanatoasa si norocoasa!toate cele bune!ADINA....sa va traiasca minunea,si sa va aduca numai bucurii!petrecere frumoasa!
LA MULTI ANI,BEBINUTA!scuze ca urarea e facuta cu intarziere,dar niciodata nu e prea tarziu.sa fii sanatoasa mami si sa ai casa plina de bucurii!pupici dulci.
YAQMUR....esti castoaca tare in poze cu peruca roz,iti sta de milioane,dar cel mai mai klumea e luca.ce culoare de ochi are,ca eu tot am ramas cu senzatia ca are ochi albastrii,iar in pozue par negri.nu uita sa-mi scrii asta.iar tu te infrumusetezi pe zi ce trece....adica de la un set de foto la altul.care-i smecheria?esti indragostita?nu uita sa-mi scrii si asta.spune-i DIANEI te rog,ca o puuuuuuuuuuuuup tare si dulce,ca ii multumesc pt gandurile bune si urare.nu uita nici asta te rog....scuza-ma,dar stiu ca ai multe pe ca la birou,inclusiv sefi....pup luchita
AKA....vazui poze cu cri cri...ce dulce dulce esteeeee....e frumoasa rau.sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
DANDUSULE.....dar n-am dreptate cu lantisorul?stai,ca mi-adusei aminte si de cand vreau sa te intreeeeeeeb....tu cu ce culoare te faci la par,sau cum se cheama,un nr ceva......beeeeeyy,la vopsea ma refeream.asta daca vrei sa dai pontul,hai ca nu stau in bucuresti sa ne intalnim pe strada si sa avem amandoua aceeasi culoare de par.in bucuresti e numai una cu parul si tunsoarea meseriase,si aceea e DANDUSA.hai ca pup crinuta si pe tine...dar tu cand mai bagi ceva poze?aaaa,multumesc pt compliment.
KTRINEL....asta sa te intreb si pe tine...tu cand mai bagi ceva poze?iar ne tii pe uscat?hai,fa ceva in sensul asta.bitte!
DONIA
ALEXANDRA.....
ROANA....am citit si eu povestea,Doamne ce m-am emotionat si am mai plaaaaans....ce trairi frumoase,emotii impletite cu bucurii.extraordinar de frumos!felicitari si tie si la rasfatelul tau.
kokorina spune:
stiam ca uitasem ceva.acu mi-amamintit.
felicitari FLORE pt primii doi pasi facuti....super!cand ii vad si eu pe ai mei oare?
kokorina spune:
scuze FLORE ca m-am exprimat ca o ciubota....pare sa se inteleaga din mesajul meu, ca tu ai facut primii doi pasi....felicitari printesucai
bebinuta spune:
Cateva poze cu Ada, daca va era dor.
Noapte buna!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
saryta spune:
kokorina - am vazut si eu pozele voastre - sunteti o familie foarte frumoasa, iar Pascal si Sophia sunt niste minunatii de copii ... sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
almo spune:
mamana merci de idee. da cred ca o sa-l cumpar mai degraba, ca la cat sunt de priceputa intr-ale bucatariei mi-e ca o sa ma straduiesc degeaba. Da ce a trecut timpul... tu curand te intorci la servici. pe cand? Si chiar nu ai venit la intalnirea de la 1000 de insule..
Sunt de acord cu katrinel ca vocea mamei conteaza dar eu cred ca cel putin nicole a mea pricepe :) Hai sa va spund de ce zic asta. V-am spus mai devreme ca seara nu pot sa o tin in pat sa o adorm. Tin sa va precizez ca nu doarme in patut singura, asa ca incerc sa o adorm in camera ei in patul mare, eu intr-o parte bunica in cealalta. Ei, daca incep sa-i spun o poveste cu printi si printese :) urla, ca normal nu intelege ce-s aia printi si printese dar cand incep sa-i spun de pasarici (nu pasaroi), avion pe care il arat in fiecare zi, ca pe deasupra casei trec cu zecile, de Tina papusa ei vorbitoare( si aici tin sa va spun ca toate pausile si toti ursuletii au nume si pe cei mai indragiti ii recunoaste pe fiecare dupa nume fara exagerari), deci cand ii spun despre lucruri familiare se opreste din urlat si ma asculta linistita pret de cateva minute pana se plicti, normal. Cand se plicti mai schimb placa si incep cu degetele de la mana ei poate stiti si voi aia cu "unul merge la purcei, unul merge la vitei etc). In ultimul timp cu fluieratul unei melodii avem cel mai mare succes.
Cineva nu mai retin cine intreba de o reteta cum sa taie unghiile copilului. Nicole sta ca la manichiura cand ii tai unghiile si cred ca tot de la "unul merge la purcei, unul merge la vitei..." i se trage.
Si inca ceva. Cand mananca bunica ii arata ceasul si calendarul de pe perete ca sa-i distraga atentia. Ei sa nu va spun ca de n ori iti arata ceasul si calendarul si zice "nana" Toate sunt "nana". Prima "nana" a fost luna. Apoi ca a vazut ca noi stim ce vrea sa spuna cu "nana" s-a gandit sa le zica si la alte lucruri "nana". Nu toate sunt insa "nana" de ex pasarile sunt "tete"
Parerea mea e ca nu stii cand incep sa priceapa asa ca mai bine le spui lucrurilor pe nume asa ii ajuti sa pricepa mai repede.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
saryta spune:
Fetelor voi stiati ca si Porumbita o sa aiba inca un bb ... tocmai ce am citit la Gravidute si mamici de Iasi ...
FELICITARI PORUMBITA sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara ca sa nu-ti fie greu cu Mario ... cred ca-ti doresti o fetita!
Bebinuta - Ada este o scumpica bolfoasa ... as vrea si eu sa manance asa Antonia banana - dar ei nu-i place o face terci in manuta.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
flore26 spune:
Multumim pentru felicitari, sunteti niste scumpe, toate toate...de asta va iubesc eu atata... ... pe fiecare in parte.
KOKORINA am vazut si eu pozele, dar nu mai stiu daca am zis sau nu...si eu mi/am dorit gemeni (avem in familie mai multe perechi), pentru ca sunt extraordinari, deosebiti, speciali...asa sunt si ai tai... ...iar cumnata ta deosebit...de idioata acum va las...ma duc sa vad un film cu sotzul meu iubit, daca ne lasa printesuca. Va pup! Noapte buna!FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
m_monique spune:
saryta chiar ma gandeam intr-o zi la voi. ca nu ne-am mai intalnit aici.
almo vreau detalii cu "unul merge la vitei... etc." ca nu mai stiu cu ce sa-l distrez. deja iepurasul care face tup-tup nu ne mai pasioeaza.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei