Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!

N-am citit nimic din urma, am intrat sa va povestesc despre prima zi la gradinita.
So, am lasat-o la 8:30 in niste urlete cumplite. N-am stat deloc cu ea, am predat-o, m-am incaltat si-am plecat. Pe la 11:30 m-am dus s-o iau, desi programul de termina la 12. Ma intalnesc pe hol cu una din educatoare, care-mi spune s-o las pana la sfarsitul programului ca acum se joaca. Ma intorc la 12, era in brate la o educatoare, plangea, suspina si cred ca daca mai intarziam putin urma o partida de voma.
Mi-au spus ca in primele 20 de min a plans "hard", apoi a desenat si s-a jucat cu diverse. Afara s-a jucat in nisip, dar a trebuit s-o duca in brate pana la playground, ca n-a vrut sa merga singura. La snack time n-a vrut sa manance nimic de la ea, dar a papat un biscuite de la un alt copil. In concluzie mi-a zis ca-i destul de dificila,a mai plans si reprize scrute cand isi aducea aminte ca nu-s acolo, insa ele au speranta ca se va acomoda peste cateva saptamani.
Cand am plecat printre lacrimi si suspine a avut puterea sa le spune bye la doamne.
In rest, eu sunt multumita, am gasit-o schimbata si curata.
Ma duc sa-i pregatesc gentuta pentru maine si revin sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

acum uplodez pe contul de 4shared filmul maria mirabela.....alex e super incantat de oachi....de cand s-a trezit a mers filmul non stop....nu are rabdare sa se uite la tot filmul dar cand se canta bate din palme, danseaza, se invarte....deci e veselie mare....enjoy

ahhh si am mai uplodat ceva, un fel de test al mintii, pe care tre sa-l ascultati numai la casti....evindet e pt mamici si tatici, nu pt cirese

doroti multumesc de ajutor

vivi, ce mamica fotomodel esti!!!....faci parte din clubul lui DianaR....puneti poze cu voi slabe si frumoase....sa ma deprim mai rau...asta pe langa cele spuse de tine....nici eu nu cred ca voi mai avea o zi linistita in viata...ma mir cu rezist de la o zi la alta...acelasi program, aceeasi rutina, sper sa-mi revin dupa ce incep sa lucrez.ingrid e tot mai frumoasa. ce ochisori are.

camiM ce "bubu tatu"(asa ii zice alex la buburuza) frumoasa aveti acolo. deci ati avut recolta bogata la colindata....

adi ce tare e raluca...

virgi succes in continuare la gradi luanei. cu tinpul se va obisnui. eu am vazut ca daca ii spun lui alex unde plec si ca ma intorc mai tariu nu mai are treaba, la fel am rezolvat si problema plansului dupa tati....asa ca stie dimineata "tati ucu"(tati pleaca la lucru)si ii face pa, si -l pupa, iar el se intoarcela jucat. am citit pe undeva ca e important sa-i explici copilului unde pleci, sa nu te ascunzi de el, ca se va simti parasit cand nu mai esti prezenta.

la noi azi ploua, e urat si nu cred ca iesim , e si intunericos p-afara, iti vine sa dormi numai.....eu m-as uita la filme pe calc....dar nu la maria mirabela

va doresc o zi senina

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Salutare!

Adib - super tare Ralucuta!

Lya - multumim pentru site-ul cu plastelina. Azi ma voi inspira si eu din el. Adevarul ca plastelina care se gaseste acum e "bestiala", se modeleaza usor, e "soft", e o placere sa te joci cu ea. Pe vremea noastra plastelina era tare, iar culorile erau destul de sumbre.
Ideea cu fructele mi-a soptit-o Zax, si-i multumesc frumos.

Neda - saptamana asta Luana a papat numai borcanele, dar ma bucur ca le papa. Ultimele nopti au fost destul de dificile. Nu i-am mai dat lapte deloc, i-am dat numai apa, s-a trezit si de 10 ori pe nopate, insa dimineata mi-a papat 2 oua de prepelita, se pare ca avem rezultate. Apropo de asta, pot sa-i dau aceste oua in fiecare zi, ca-i plac!

Vivi - superbe poze, nu mai zic de protagonisti! Sunteti o familie frumoasa! Ingrid m-a topit.

A doua zi de gradi a fost buna. A plans doar 10 min. dupa ce-am lasat-o. Am gasit-o inconjurata de copii si foarte vesela. Cand m-a vazut mi-a spus " mamiiii ", si mi-a sarit in brate. Se pare ca suntem pe drumul cel bun. Nu ma asteptam sa se acomodeze asa de repede. Aztazi le-a spus bye si la copii, a pupat-o pe doamna pe obraz, parca nu-i copilul meu. Ba mai mult mi-a spus doamna ca-i spune si ei " mami".
In schimb e putin speriata, s-a trezit de cateva ori plangand si strigand 'Mamiiiii". Cred ca-i normal sa se intample asa, dar cu timpul o sa-i treaca.
Maine ma duc s-o inscriu si la o gradinita coreana, unde va incepe cand va implini 2 ani. Aici vreau s-o las doar 2 ore dupa-amiaza, sa invete limba. gradinitele lor au program pana la 8 seara, inclusiv in weekend si ne putem incadra. Dimineata va merge la international si seara la korean.
Am discutat cu sotul si ne-am gandit ca nu-i rau sa invete si coreana, acum cat o poate invata natural.

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Arleena - da, i-am spus mereu ca mami pleaca si ca o las acolo doar sa se joace cu copiii si cand termina vine mami si o ia. O pregatesc de vreo 2 saptamani, asa mi-au spus de la gradi. Cred ca deocamdata e normal sa planga, pana se va obisnui. Ea a stat numai cu mine, pana acum n-a mai tinut-o nimeni altcineva in brate infara de noi doi. Poate as fi putut sa mai astept cu gradinita insa datorita lipsei bunicilor, a rudelor, e bine s-o integrez, altfel risc sa am un copil nesociabil si ar fi ultimul lucru pe care mi-l doresc. Aici are multe de invatat si am scapat si eu de cititul si vorbitul in limba engleza cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna dimineata.

Virgi, super ca mergeti la cresa.Noi speram sa se faca o cresa pentru zona noastra, ar fi tare bine.Ar insemna ca Victor sa faca 1-2 minute pana la cresa.

Arleena, Victor danseaza pe orice.Abia astept sa descarc Maria Mirabela.Pe mine ma sperie putin, nu stiu cu cine seamana, poate cu mama sau fratele meu, caci restul avem 2 picioare stangi.

Adib, super blondutza ta.Mai povesteste-ne despre ea.

Imi dau seama ca vorbirea progreseaza incet la noi, dar merge.Am inceput sa-l inteleg destul de bine.

Noi plecam maine in concediu.Nu cred ca o sa am timp sa intru pe net, asa ca revin peste 2-3 saptamani.

Pupici,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Arleena am inceput sa downlodez Maria Mirabela, dar lipsesc partile 5,6,7.Oare ce s-a intamplat.Abia astept sa-l vad.Multumim tare mult pt filmulet.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Vreau si eu sa descarc Maria Mirabela? De unde? Please help!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Virgi, descarci de pe www.4shared.com si utilizator e treilei2004@yahoo.com.Parola e aceeasi cu cea de la contul comun.
Sper ca nu am gresit.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Arabela - multumesc frumos!

Concediu placut si te asteptam cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Gata, tot citesc, da' nu scriu nica, asa ca e cazul sa iau masuri!

Imi pare tare rau sa aud de problemele lui Razvanel, dar sunt sigura ca exista o solutie sa se faca bine, trebuie doar sa va puneti mari sperante ca ea exista...

noi suntem bine, eu mai am 2 zile si am 37+ implinite, intru in 38+, asa ca ii multumesc lui Dumezeu ca am depasit capitolul de nasteri premature si suntem considerate la termen in caz ca se intampla ceva. De fapt, daca ma gandesc ca pe ilinca am nascut-o la 39+, inseamna ca nu mai e mult, dar eu de-abia astept sa nasc o data, ca m-am saturat de dureri de spate, pelvis, carcei, respiratie de astenica si tot tacamul. clar la ilinca n-a fost asa.

ilinca e o nazdravana, mai nou nu numai ca danseaza pe absolut orice, de la hore pana la avril lavigne si aurel moldoveanu, dar canta de mama focului muzica de opera, serioooos, si alte bucati din reclame sau kiss fm. e clar, am mai zis-o, o s-o trimit ori la megastar, ori la dansez pentru tine.

de mancat, mananca f bine, nu pot sa ma plang, sapt trecuta avea 11,5 kg, deci la aproape 1 an si 5 luni, are 85 de cm, e vioaie si pupacioasa, de vorbit nu prea vrea sa vorbeasca, in schimb, decat vreo 12 cuvinte. intelege din ce in ce mai mult, daca o trimiti undeva stie unde sa mearga, dce sa iti aduca, face ordine prin sertare si dulapuri, si multe lucruri de astea pe care le stiti si voi. la pranz doarme cam 3 ore in medie, iar noaptea ori doarme neintoarsa pana pe la 7.30 cand bea laptele si se mai culca iar vreo 2 ore, ori o apuca plansul pe la 2 sau pe la 4 de trebuie sa o luam cu noi in pat, dar nu mananca nimic, ci se cuibareste pe pernele noastre si doarme bustean.

sunt multumita ca bea cam 700 de ml de lapte pe zi, la care se mai adauga iaurt, branzica, sper sa nu fie prea multe lactate. cu carnea nu prea se omoara, dar nu-i bai, ca si asa nu e cea mai indicata.

inca nu vreau sa o dau la cresa, am intrat si eu in concediu de la serviciul care oricum era de acasa, dar o am si pe mama cat de cat de ajutor, asta pt ca inca lucreaza si ea, si sper sa ne descurcam macar o perioada, poate pana face ea 2 ani, pe urma vedem ce si cum.

promit sa mai scriu si sa va anunt cand o fi sa nasc!

Mergi la inceput