Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, .

Voiam sa va mai spun ca e inspre bine cu gelozia. Alex e mai ok si chiar a devenit foarte cocolositoare si pupacioasa cu fratiorul.

Ma duc la el ca e marait azi, uite ultimul bombardament cu poze de la petrecerea de botez.

http://good-times.webshots.com/album/561325990iXWLlx

Sunt si eu pe acolo, e o poza super tare in care sunt cu amandoi in brate. Vai de cocoasa mea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu le-am vazut pe toate, si mi-a placut aia cu supermami :). ai o rochie faina si arati bine-bine.
Alex e frumusica tare si e tare dragutza cum face ea poze mereu.
dar ce l-a scufundat parintele pe Andrei - valeuuu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, mutumim mult mult. Esti o draguta. Sa stii ca si eu m-am ingrijorat putin cand am vazut cum il baga, daca scapa putin mana de pe nasucul lui.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Va rog, am nevoie de un sfat. Alex aduce acasa tot felul de lucruri de la gradi, in general ale altor copii, si nu vrea sa le mai inapoieze. Ii tot explic cum e cu proprietatea, cu furtul, etc, dar degeaba.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu stiu ce sa zic.
daca ar fi vorba de Matei, i-as ascunde o jucarie favorita si as spune ca i-a luat-o un copil, asa cum si el a adus una straina.
sau e cam dur?
eu mai fac din astea, adica il pun in anume situatii neplacute pe care el le creeaza altora si, de obicei, imi merge.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

O sa incerc si asa daca nu se imbunatateste situatia.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sau ar trebui sa se ocupe educatoarele. La noi s-a facut o regula, nimeni nu aduce nimic de acasa si nici nu ia nimic acasa. Albert de cate ori iesim din casa ii place sa ia cate o jucarie si ii place sa o duca la gradinita. In fiecare dimineata trebuie sa ii spun ca nu are voie sa aduca si nici sa ia. Si intelege. Le lasa in masina.
La sedinta s-a discutat problema asta , ca toti copii ar aduce cate ceva de acasa si apoi toti copiii se cearta pe aceeasi jucarie. El o tine ca e a lui si tot asa.
Cel mai bine e sa nu ii mai lase sa aduca nimic de acasa si bineinteles ca nici nu vor lua , ca altfel ar ramane fara jucarii la gradinita.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va imbratisez pe toate!

...nu prea am mai intrat pe-aci... caci stau rau de tot cu timpul "liber" si in plus, sunt cam deprimata si nu vreau sa stric nimanui buna dispozitie...Norocul meu este ca-l am pe Sebi (si trebuie sa ma mai mobilizez din cand in cand)... ca altfel...

Am pus si eu cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157602664301715/" target="_blank">poze cu micul meu gradinar/inginer/fotomodel (ca taaare-i mai place sa pozeze)...
...Sebi... n-a vrut deloc sa stea acasa in vacanta (ii place mult la gradi- am pus si doua poze de acolo).... si intre timp s-a captusit cu o viroza (si sta acasa acum)... A invatat atatea lucruri frumoase de la gradi, sunt foarte multumita de evolutia lui (si de doamnele educatoare desigur)!

La multi ani, cu sanatate, pentru toti sarbatoritii zilei de maine (Sf Mihail si Gavril)! Sa va traiasca toti cei dragi!

Va rog sa ma scuzati ca nu scriu mai multe, sunt franta de oboseala si am o durere de cap.... (ma tot tine asa de vreo 7 ore)....

Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Monica, as vrea sa fie asa de usor, insa nu e chip sa o las pe usa fara jucarii, iar tati care o duce cedeaza usor si o lasa cu ele la gradi.

Vic, multa sanatate si ai grija de tine. Tare chipes Sebi si chiar face o mutrita de poznas pus pe sotii

La noi e ok, mai avem scandaluri la culcare, dar totul bine. Merge la gradi, facem "lectii" si acasa de pe site-ul cu pricina, coloram, inventez mereu jocuri. Nu mai scapa deloc deloc noaptea pe ea, e ok, mai tuseste rar desi pediatra zice ca nu are absolut nimic. Tuseste mai ales cand alerga si sare, asta face mereu.

Ma innebuneste cu hainele, are o fixatie. E mare scandal in fiecare dimi, dar multumita ideii unei mamici din gasca de la bebelusi am amenintat-o ca o trimit in pijama si asa reusesc sa o imbrac. Azi voia rochita de la botez sa i-o arate prietenului ei.

Aseara am ras in hohote, o lasasem in cada cu tone de sampon ca ea asa consuma tuburi intregi pe caii ei. Si o gasesc ca se intindea in spuma si imi spune foarte senina ca se relaxeaza. Unde o i vazut ea ca nu mai apuc sa fac o baie de genul asta de mult mult timp.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

TARE Alex !! Pai ei se relaxeaza, ca noi.... Si Albert are boala cu gelurile de dus, pana nu pune din toate nu se lasa, de eu nu pot sa stau in apa aia de cata spuma are , iese cret de acolo si abia il scot.
Aseara in timp ce eu imi faceam dus el s-a dus in cealata baie ca avea nevoie la wc. Cand ies eu il gasesc tot acolo baricadat , pusese coada de la un stergator de parchet in usa si un lighean. Cand il intreb de ce a zis ca le-a pus sa nu se inchida usa ca ii e frica cu usa inchisa. M-a uimit totusi ca i-a dat prin cap sa puna batul ala intre toc si usa.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput