Colectia de toamna-iarna 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
Acum pun poze pe net de ieri.
feli sanatate multa mamei tale!
Asta este, intelegeti-i pe bunici, sunt toata saptamana cu ea, nu?
Si eu am observat la tata, (73 de ani) le iubeste pe fete la nebunie, ii place sa le vada in jurul lui dar de la un moment dat il obosesc. Asta este, ne schimbam cu varsta.
Felicitari ptschimbarea de look.
Reportaj de la ziua Nataliei:
-2 invitati mititei, Tudor de 2 ani si 9 luni si Elena de 1 an fara 2 saptamani, verisoara de a 2-a cu fetele mele
-Elena cuminte, linistita si contemplativa, mai lua cate o jucarie si o arunca; Tudor inalt, dezghetat si f vorbaret pentru varsta lui, s-a jucat mai mult cu Silvia; au fost tare draguti, pusi la gramada copii de la 1 an la aproape 6!
-pentru prima oara mi s-a parut si mie Nati, MARE. Comparata cu Elenici
-toata lumea murea de cald, au dezbracat copiii ca sunt 25 de grade la noi
-mancarea mi-a iesit buna, a fost apreciata dar am facut cam multa, a ramas o gramada
-tortul e facut de mine, , nu-i prea frumos dar a fost apreciat ca f bun la gust. (reteta de la matusa Marioara, matusa tatalui meu, are peste 80 de ani acum; oldies but goldies )
- a adus soacra-mea prajituri facute de ea, 4 feluri, asa ca n-am mai cumparat nimic "de gata".
Am dat mail in contul comun cu link la poze.
S-o vedeti pe Nati cum s-a rusinat cand i s-a cantat LMA!
pischi m-am uitat la filmulete, tare dulce Alex. Ce eveniment a fost?
Ina mai dar cate stie Rachel! Silvia nici in ziua de azi nu-si stie adresa. Greseala mea, recunosc.
tania-z spune:
Buna fete de colectie!
Am ajuns si noi acasa, vineri dupa-amiaza. Nu prea am avut timp sa citesc din urma, sa ca va scriu noutatile si pe urma incerc sa trec in revista ce s-a mai intamplat, ca mi-a fost dor de voi!
M-am internat cu Anna duminica noaptea, la 3:30, dup aun periplu horror. DUpa ce constatasem eu ca respira tot mai greu si incepuse sa se inece cautand aer, pe la ora 2:30 am luat hotararea sa ma imbrac sa plec cu ea la spital, la urgente copii. AM luat un taxi, iar Stefan a ramas cu sotul. AJung la asistenta de garda, careia ii spun ca am un copil de o luna, cu febra si care nu mai poate sa respire, din cauza secretiilor si primesc naucitorul raspuns: "SI noi ce vreti sa-i facem?". De fapt, o trezisem din somn si nu avea chef sa trezeasca dr. La insistentele mele, l-a trezit, otusi, pe dr., care ne-a consultat morocanos, a scris o hartie si a plecat fara sa spuna nimic din cabinet. Asistenta mi-a dat hartia si mi-a zis sa merg imediat la pediatrie. (e un alt spital, in alta locatie). Ma uit pe bilet si vad diagnostic de rinofaringita si icter fiziologic prelungit. Asta din urma era o supriza, mai ales ca Anna era rosie de cand se nascuse, nici urma de galben. In fine, gasesc, in sfarsit inca un taxi si ajung la pediatrie unde mi se spune ca ala e bilet de internare si ca se face internarea. Doctorita ma cearta ca "ce-o fi in capul meu de ajung la ora asta cu copilu la spital? Ca de ce am stat atat de cand am vazut ca respira greu?". Mai mult, imi spune ca Anna ramane, eu nu, ca nu sunt locuri, chiar daca alaptez. AM simtit ca ma umfla plansul si ca-mi vine sa vomit de stres! Incepusem sa ma rog de ea, ii spun ca stau pe un scaun, langa salon, oricunde, dar nu plec acasa in ruptul capului! pana la urma imi da o rezerva a altui doctor (ale ei erau pline) siurma sa ma inteleg cu el dimineata. Nu va imaginati ca am dormit in noaptea aia, ca ai in noptile care au urmat! Sectia de izolare din pediatrie e un coridor lung, pe stanga si pe dreapta sunt rezerve cu peerti de sticla ("borcane" le-am zis), din care 8 sunt mama-copil, iar 6 sunt numai cu patuturi de copii, fara mamica. Ei si urlau copiii aia, de ma terminat psihic - plangeam de mila lor. Erau unii de varsta cu copiii nostri, izolati in cate un patut, isterizati deja de spital. Unul dintre ei, urla intr-una cu jale "mamaaaa, mamiiii, ma iauuuuu, acataaaaaaaaa!!". Asta pana pe la 1 noaptea, pe urma adormea rapus de oboseala si pe la 4 dimineata reincepea si o tinea asa toata ziua. Plus corul de plansete aferent.
In schimb rezerva, doctorul, asistentele, jos palaria! Totul foarte curat, toti foarte politicosi si profesionisti. Se pare ca mai ingrijorator a fost icterul lui Anna, drept pt care ni s-au facut foarte multe analize. Am numarat pe biletul de iesire, au fost investigate 10 posibile cauze ale icterului, toate nasale, din fericire eliminate. Printre acestea: hepatita neo-natala, anomalii ale cailor biliare, anemie hemolitica, hematon intracerebral, hipotiroidism, incompatibilitate de grupa sanguina si Rh...bine ca am ramas la diagnosticul de icter fiziologic!
Anna a fost foarte cuminte in spital, a papat bine si a luat bine in greutate, de dormit nu mai zic, ca ii dadeau fenobarbital pt icter asa ca dormea de rupea.
Stefan ne-a dus dorul rau, intreba zilnic "une-i mama? une-i bebe Anna?", plimba o papusa-bebelus la piept si o "alapta" zicand ca e bebe Anna. Can am venit acasa si m-a vazut, merita inregistrat, ca parca a vazut o fantoma, asa a fost de socat! Dar cel mai mult s-a bucurat sa o vada pe Anna, radea tot si topaia pe langa patutul ei. Nu am crezut sa se fii atasat deja de ea chiar asa.
Vestea proasta este ca lui Che nu-i trec racelile/virozele sau ce D-zeu or mai fi! Mi-e ciuda c-am bagat in el la medicamente si tot cu muci grosi este, ba ieri a facut febra din nou si tuseste in continuare. Maine vreau sa o sun din nou pe doctorita, cert e ca nu va mai merge la cresa, are imunitatea praf si mai mult riscam si cu Anna. Asa ca am declansat operatiunea "bona", ieri a venit cineva, recomandata si cred ca o luam din 5 noiembrie (desi inca nu stiu de unde o sa o platim, ca e ff scumpa!). Pe scurt:
Puncte pozitive:
- foarte curata si ingrijita, arata tare bine, desi are 57 de ani.
- a lucrat 20 de ani asistenta in pediatrie
- stie f multe despre ingrijirea copiilor, e destul de autoritara, dar in sensul bun(nu vreau sa-l rasfete, ca bunicii), deci mai mult in stilul educatoarelor de la cresa
- a ingrijit o fetita de la 3 luni la 3 ani
- gateste f bine si are pasiune calcatul (m-am gandit la bona cuscrei, sa nu patesc si eu ca ea )
- e punctuala
- vorbeste frumos si corect
- nu bea cafea, nu fumeaza, e adepta mancatului sanatos, dar in sensul bun, nu exagerat, ca adventista Deliei
Puncte negative:
- e pe stilul "vechi" privind alimentatia sugarului, mai ales, insista sa-i fac lui Anna program de masa si nu alaptat la cerere, ca-i dau noaptea ceai in loc sa o alaptez si alte aberatii cu care au crescut generatii intregi, pe care eu sunt hotarata sa le ignor.
- vorbeste mult, e "povestitoare" si cat a vorbit cu noi nu prea i-a dat atentie lui Stefan, care tot incerca sa fie bagat in seama. Dar o pun acum pe seama faptului ca vroia sa ne impresioneze pe noi, sa vedem cum va fi la lucru.
Daca aveti pareri dupa descrierea mea, chiar as fi recunoscatoare sa mi le imaprtasiti!
SI ca sa inchei, tot cu o veste proasta, chiar nasoala: azi am fost sa platesc acontul pt sala de botez, tocmita pt 11 noiembrie si aflu ca idiotul de patron a dat-o altora! va imaginati, toti invitatii anuntati, rezervari pt cazare celor care vin din alte orase...etc. Mi-a crescut tensiunea la maxim! Asta dupa ce ii dadusem si mesaj din spital ca dupa ce ma externez vin cu acontul. El s-a gandit ca nu e nimic "serios", desi eu am sunat de 3 ori si m-am intalnit apoi cu el, am vorbit de meniuri si o camera si el s-a ridicat de la masa spunand ca atunci se duce sa faca rezervarea. Cica nu a scris nimic in caiet, ca eu nu am dat acont! Asta dupa ce-l intrebasem cat trebie sa platesc inainte si cand si el mi-a raspuns orican dputeti, nu e problema! Asa ca m-am pus iar pe cautat, cert e ca trebuie sa aman, ca pe 11 nu mai e nimic liber!
PS: Scuzati super-mega-placinta!!!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Tania sanatate multa lui Che! Da si Nati a fost rosie inchis cat avea incter, si la ea a fost cam prelungit.
Nasol cu sala de botez, bine ca-i Anna sanatoasa!
Bona - mi se pare OK, si a mea tinde sa vorbesca mult. Partea buna e ca o sa iasa cu Stefan in parc si n-o sa te bata la cap toata ziua. Sfaturile despre cresterea sugarului - ignora-le cu succes.
miri n-am apucat atunci sa-ti raspund: ideea cu Viena intre Craciun si Revelion ne-a cam trecut. Voiam sa mergem cu sora-mea pt vreo 3 nopti, intr-o fuga cu masina de la Timisoara, sunt doar 5-6 ore de mers. Dar am renuntat pt ca sunt preturi mai mari la cazare in perioada sarbatorilor decat in rest si nu e mare fasaiala sa mergi iarna, ca e frig si se intuneca repede, nu te poti plimba in tihna. Si sa mai dai si bani in plus (fata de alte perioade) pt asta... Singurul avantaj ar fi fost economia la zilele de concediu ca oricum le luam in perioada aia.
Noki_Lara spune:
Hello!
La noi schimbarea ceasului a fost un fiasco..Sarah s-a trezit la 3.30 ceasul nou cu scandal si pana nu i-am dat lapte adio somn, dupa care s-a sculat definitiv la 7!!!! Iar eu m-am culcat la 2ceasul vechi, ca l-am asteptat pe Adila de la lucru...Noroc ca am avut scoala azi de la 9 pana la 12 si a stat Adila cu ea, ca muream in chinuri!!!
Acum inca doarme, saracuta, ca e data peste cap total cu somnul de cateva zile, iarasi!
Adila e plecat, iarasi!!! iar io caut oferte de Revelion...
Of..vroiam sa mai zic multe..dar s-a trezit. Sper sa revin!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Tania, horro "sejurul" tau la spital, dar bine ca a trecut si ca Anna e ok acum. Cu Che si cresa..de acord cu tine. Da-o-n-colo, ca nu merita. Mie mi se pare ca bona din ce zici tu ca are mult mai multe calitati decat defecte. Sa dea Domnul sa fie bine asa!
Feli- a-ti fie de bine tunsura! Am vazut fugat poza!
Lavi- abia astept sa vad pozele. Cred ca o s ai le arat si bufnitei...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
O frumoasa sarbatorita si la fel de frumoasa si Silviuk-habauka! Constatari adiacente - vad ca ati primit carut Hauck, jucaria preferata a bufnitei mele. Sunt curioasa daca-i va placea Nataiciului.
Si de la Tudor vad ca a primit tren de care i-am luat io de Craciunul trecut. Sarah e fana locomotiva. Sinele le-am strans, dar cand mergem la Bistrita unde am lasat monstrul de jucarie, de joaca mereu cu trenul...
Tortul pare super apetisant. genul ala bun, bun, de casa.
---
Io-s amarata cu starea sanatatii bufnitei. Cam tuseste sec,d e doctor nu dau, siropul de tuse - Paxeladin - nu-l ia...si mai avem si party saptamana viitoare...deja incep sa ma stresez, ca fornaie din nas si tuseste rar si sec.Muci nu prea mai are, febra nici gand...Oare s-o scot afara? Dimineata nu am iesit...
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Lavi wow, ce frizura are Nati, e deja domnisorica in toata regula! Sa va traiasca!
Noki eu parca tin minte ca Hauckul e luat de anul trecut de la Craciun. Ca si voi. Ma insel oare?
Sirop ptr Sarah: Imobilizeaz-o tine-o de nas si toarna-i-l pe gat, ca din reflex il inghite. Brutala metoda, dar n-ai ce face. Am incercat-o si noi (intr-o maniera mult mai nasoala, cand era situatia grava de tot) si nu a ramas copcilu' deloc cu sechele Zic eu...
Pischi mai ce a crescut Alex, dar a devenit si ea timida. Cre dca e ceva specific varstei.
Tania of, horror experienta nici nu-mi vine sa cred ca nu te lasa sa stai cu bebe. Bine ca e trecut
PS: ILi e mai nou obsedata de panda. Toata ziua imi zice de el, ieri a vazut unul cand mergeam prin oras si a inceput sa mi-l arate tipand, iar azi cand am pus-o in pat sa se culce la pranz, canta cat o tinea gura: "usuuuuu pandaaaaa!"
Noki_Lara spune:
Feli,
quote:
ILi e mai nou obsedata de panda. Toata ziua imi zice de el, ieri a vazut unul cand mergeam prin oras si a inceput sa mi-l arate tipand
si zici ca se plimba..asa...singur, de capul lui...
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Feli,quote:
ILi e mai nou obsedata de panda. Toata ziua imi zice de el, ieri a vazut unul cand mergeam prin oras si a inceput sa mi-l arate tipand
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
bai, era unul intr-o vitrina Cum ajunsese acolo nu stiu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by Noki_Lara
Feli,quote:
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
bai, era unul intr-o vitrina Cum ajunsese acolo nu stiu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
intrase sa intrebe cat e halatuuuuul...
madutza, reiterez rugamintea de a detalia tratamentul homeopat. adik la ce docor, cata durat, ce a luat copilul, buline etc si pt ce a fost facut...ca ma bate gandul pt pofta de mancare si "intarire" orl.
inuta am citit deunazi un articol despre cat de (mult) impadurita e canada, cum e ea "rosie" toamna etc si mi-am adus aminte de comportamentul compulsiv cu frunzele:)) pai ai nene de lucru:))) baremi daca stateai in israel era mai bine cu "disorder"-ul:))
taniuta, haoleu ce grozavie de saptamana ati avut. nu doresc nimenui. sanatate la ambii copii!
ma duk sa dau papa la copil si revin sa vad poze natali si sa fac urare frumoasa cu intarziere. si sa va povestesc de moda la botez, dk va intereseaza:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"