Parafango
Raspunsuri - Pagina 3
alinaluchian spune:
Multumesc frumos, Brotacel !
Azi am facut si eu prima experienta si, intr-adevar, functioneaza, metoda, adica transpiri bine. O sa continuu si sper sa mai dau si eu jos din slaninuta.
Alina
maudi spune:
iubitele, nu uitati sa beti apa, da? ajuta enorm in slabire si e sanatos sa inlocuiesti apa eliminata prin transpiratie, ca sa nu va deshidratati. succes si multumesc de informatii :)
Victoria spune:
Ruxi,
Treningul ala era vreo 500000 anul trecut, da te tine destul de mult. Si daca se mai rupe in (ma scuzati) fund, il poti lipi pe interior cu scotch de ala lat, si mai tine o gramada...
V.
doxi spune:
Buna, eu am ajuns la performanta de a bea 3 litri de apa plata zilnic, nu mai mananc dupa ora 18.00, am renuntat la orice bere...in schimb nu prea reusesc sa renunt la dulciuri Nu mai mananc paine de multa vreme si totusi... am mai pus pe mine vreo 2 kg iar la fata slabesc pe zi ce trece, mi-au aparut niste cearcane de toata frumusetea si parca mi s-au "infundat" ochii in cap! Nu stiu ce sa ma mai fac. Sa nu-mi ziceti, please, sa fac gimnastica, ajung acasa de la birou dupa ora 20.00 si asa va fi toata vara...
furni spune:
Eu am fost chair ieri la sellgros si aveau la oferta training din plastic de transpirat (productie Italia) si bineinteles ca mi-am luat. In legatura cu parafina, pot sa va spun ca am o prietena care face masaj (ea este clienta) la domiciliu. Tanti care ii face masaj (de 2ori/sapt.) in aceeasi sedinta ii face si impachetari cu parafina (deci tot acasa, dar nu singura). Vreau sa va spun ca am vazut-o dupa aprox. 6 luni si "nu am recunoscut-o". Arata super !!! Nu numai ca slabise, dar efectiv ii modelase corpul. Asa ca daca aveti cum si unde merita!
Va pupa Furni.