Parafango
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Petruta de unde ai luat supliform?farmacie sau plafar?
Eu m-am dat cu cel de la avon,2 tuburi,mers pe jos 8 km in fiecare zii si nu am dat decit 1 cm jos
Valentina
petruta spune:
De la un centru Plafar. Dar nu fi suparata ca poate nu ai ce da jos.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
petruta spune:
quote:
Originally posted by valentinag
vaiiii ce draguta esti dar la 1.65 si 78 kg,n-as zice ca nu
Valentina
Eh, in cazul asta te pun si la regim !
Acum serios vorbind: sora mea umbla cu zmacuri de astea( parca eu nu ?! ) si are 48 kg, se tot unge, si eu ii zic :" Ce dr.. vrei sa mai dai jos, ce n-ai, pielea ?"
Deci nu uita, si regim !
Petruta & bb Mihai
alinaluchian spune:
Sigur, Brotacel, incercam. De ce nu. Chiar acum m-am uitat sa vad citi metri de folie mai am prin casa , mai ales ca sunt in cautare de metode de slabire care sa nu afecteze alaptarea. Trebuie sa ma iau la trinta cu kg in plus, ca nu se mai poate .
Numai ca, eu te rog sa ne mai destainui cite ceva despre aceasta metoda. Ce rezultate ai obtinut folosind-o ? Asa, ca sa prindem si noi mai mult curaj !
Toate cele bune !
Alina
Victoria spune:
Dragelor,
Ca sa nu va mai chinuiti cu folia, sa stiti ca se gasesc (eu am luat ultima data de la Carrefour) la raionul de articole sportive treninguri de plastic. Eu il folosesc cand fac fitness si transpir f. tare, e f. eficient. E practic, cu elastic la maneci si la pantalon, si daca nu va agitati prea tare in el va tine destul de mult.
Succes,
V.
camelia-daniela spune:
Eu am niste "izmene" cauciucate prin interior...chiar cä am uitat de ele!!!!...dar nu e nici o minune cä am uitat, cä ultima oarä cind am vrut sä le imbrac ( vroiam sä fac jogging ) nu mä mai incäpeau!!!
Pupici,
Cami.
P.S. Chestia este f. haioasä !!!...odatä am venit de la jogging...cind mä mai incäpeau izmenele ...si in fata usii erau si musafirii!!!...am intrat impreunä, dar nu am putut sä le spun cä eu trebuie sä fac dus, asa cä m-am gindit cä o transpiratie prelungitä nu ar strica!!!...dar cind m-am asezat...s-a auzit, ca si cum träsesem o bäsinutä!!!!...vaaaai, ce penibil...dupä care le-am explicat cauza zgomotelor pe care le scoteam de fiecare datä cind mä asezam!!!
Pupici,
Cami.
P.S. dupä cum vedeti, viata mea este plinä de näzbitii!!!...si mä Bucur ...Obor!!!...de asta!!! ( e o poantä veche a bucurestenilor...)
petruta spune:
Draga Camelia, esti o dulce cu povestile tale hazlii. Ai mult umor !
Petruta & bb Mihai
Brotacel spune:
Eu am slabit aproape cinci Kg. într-o luna si jumatate.
Nu m-am chinuit cu nu stiu ce diete si creme.
Prostia cea mai mare a fost ca am slabit foarte frumos dupa nasterea celui de al doile copil. M-au ajutat teribil aceste "împachetari", dar cum sînt o gurmanda, încet ,încet dupa ani de zile nu am mai fost atenta la caloriile ucigatoare, nu am mai avut timp sa ma împachetez si am reusit sa pun din nou pe mine.
Nu ma rostogolesc de grasa ce sînt, dar mi-ar place sa mai slabesc un "pic".
Luna viitoare intru în concediu si voi recurge din nou la împachetari.Primul pas l-am facut si nu mai manînc dupa ora 18,30.
Ajuta foarte mult, iar seara cînd ma doboara foamea beau apa sau ceaiur neîndulcite si mi-e mult mai bine.
Succes la "împachetari".
Toate bune,
Brotacel