Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ziua buna de la o fata "rea". Ce mai faceti frumoaselor? Ce s-a mai intanmplat de cand n-am mai dat pe-aici?
Noi doar ce ne-am intors joi dimineatza la ora 2. Dupa 5 ore de somn am plecat zombi la servici. Seara am mers sa-mi iau patrupezi de la prietenii unde i-am lasat. Si cu toate ca mi-am propus sa ma culc devreme n-a fost sa fie. Tot 11 noaptea m-a apucat. Asa ca vineri eram 1/2 zombi la munca.
Azi insa mi-e mult mai bine. M-am antrenat toata ziua cu si alte de-astea. Dar sa nu ma mai lungesc cu ale mele.
Cum sunteti voi? Ati inceput un nou concurs? Daca da, vreau si eu in el. Cine ma ia in echipa?
Va pupic acum si pe maine, cand o fi sa fie, caci in seara asta suntem invitati la o petrecere costumata de Halloween. Scary!
Ne vedem la cafea, la ora mea.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gata cafelutza/ceaiul. Haideti!

Zuzilici, bine-ai revenit!
Concursul nu s-a incheiat, pe 12 se termina si demaram altul. Vei fi prima inscrisa.

Delia, vad ca si filmele sunt in ton cu scoala. Sau n-au legatura?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza si de la mine si o duminica placuta va doresc.
Va pup

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumesc de cafea e supe buna dupa frumoasa insomnie pe care am avut-o.

Frumoase filme ati vazut Carmen si Delia.

Pai Olguta cand ai timp de toata ca multe mai ai pe lista.

Roxana dans pana dimineata asta imi lipseste mie aici in olanda .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Carmen, e fara nici o legatura cu scoala. Am o slabiciune pentru genul asta de filme.

Zuzi, bine ai revenit! Ai facut poze?

Gusta, Ioana .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna dimineata,

Multumim de cafea Carmen!

Ce program aveti astazi? Eu strang pe aici ca mi-au plecat musafirii si imi fac bagajele, ca diseara plec la Zagreb.

Delidana, felicitari pentru ambitie! Esti la engleza-spaniola?

Zuzilici, bine ai revenit! Cum a fost vacanta?

Tzuni, asteptam cu nerabdare noi povestiri si poze cu Maria .

Ce o fi cu Mamica Dulce?

Roxana, te invidiez. Si eu mai merg aici la party-uri, dar sunt rare cele unde se danseaza...

O duminica placuta,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata fetele cochetele,
Azi m-am trezit la 4 jumate ca a plecat sotu' la aeroport si de atunci am mai atipit doar un pic. Kupilu inca doarme iar eu stau si ma dau pe net asteptand sa ajunga odata avionul sa ma pot linisti.
Va anunt cu mandrie ca am inceput deja amenajarea la sala de sport si aseara mi-am luat ditamai banda de alergat. Scumpa rau, dar e meseriasa foc si scoate untul din mine in 15 minute.
Ieri am mancat aproape numai fructe ca vineri am exagerat la greu (am fost la o zi de nastere si nu m-am dat inapoi de la nimic).
Cine zicea ca ofera ajutor la curatenie ca am si eu nevoie. La noi zici ca a dat cineva cu bomba si numai cand ma gandesc la aspirat scarile mi se face parul maciuca si ma ia durerea de spate. Acum mi-a mai trecut disperarea ca eu nu pot sa tin o casa, dar tot greu e si tre sa te organizezi tare bine ca altfel urci si cobori pana itit iese sufletul ca sa faci ordine.
Nu stiu ce o sa mananc azi dar cred ca ceva fructe si un iaurt dimineata, putina ciorba de vitel la pranz si iar fructe seara (macar sa profit de lipsa sotului).
Va pupic pe toate si ma duc sa mai imi bag niste cafea in vena ca acus se trezeste prunca si nu ma mai lasa sa fumez nici o tigara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fetele,
Carmen multumim de [cafe],chiar imi trebuie una, ca eu abia m-am trezit.
Azi am o zi legera, afara e si urat,asa ca o sa lenevim.
Va doresc o duminica placuta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, si la noi e vreme mohorata.
Totusi, am iesit pana la biserica, sa impartasim copiii.

Gusta, ai avut probleme cu fata sau...?

Delia, si mie imi place genul, de fapt cui nu-i place?

Ruxandra, Ioana, o duminica placuta!

Carina, sa scoti cat mai mult 'unt', .

Pentru c-am exagerat cu saratelele, azi am in meniu mere si supa de pui, doar zeama.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi aici e tare urat si o vreme asa rece si mai ploua.Iti vine numai in pat sa stai dar la noi iese din discutie ca copilul are mai multa energie de cat noi 2 la un loc.

Carmen pur si simplu nu am putut dormi si noaptea aici nu prea ai ce vedea la televizor si uite asa am stat eu de paza.

Cornelia nu ai venit azi la cafea.

Carina pai sa vezi cat dai jos saptamana asta daca urci si cobori scarile si mai te urci si pe aparat.

O duminica cat mai placuta si sper sa pot sta treaza pana diseara ca deja casc tare rau.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput