Nou stil de viatza (155)
Raspunsuri - Pagina 19
tumpi spune:
Neata si de la mine.Carmen multumim de cafeluta, tare buna e.
Fetele, o miscare de dimineata, ce spuneti?
Daca tot e soare la voi, haideti la www.youtube.com/watch?v=-7Z4Hv1M_hI" target="_blank">dans
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Tumpi, draguta melodia, imi aminteste de vacantele petrecute pe insulele Tailandei, la soare....
Gusta, spor la treburi!
Carmen, cum a fost plimbarea?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
ciao fetelor. va scriu de la job, am trecut ca trebuie sa sciu un material scurt si uite ca nu ma abtin sa nu vin sa va vad.
Tzuni, ce veste buna ne dai, uau si concediu de maternitate pana in iulie, minunat. Abia astept sa ne impartasesti detalii despre cum te acomodezi tu, copila si tot ce vrei sa ne mai zici.
Gagici, aseara am fost la cel mai tare chef la care am fost in ultimii, multi ani! Am dansat de m-am spart in figuri, a fot si o piscina cu apa calda, s-a lasat cu balaceli crunte, dar mai ales mi-a placut muzica, sunt distrusa complet, ma dor toti muschii si oasele de la atata zbantzuiala...pana la 3 dimineata![]()
va pup,
va doresc un weekend minunat!
mai pove luni!
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor! Eu am baut azi doar vreo 2 guri de cafea, mai mult nu a intrat. Nu scap de greata asta deloc
. M-a luat de joi seara. Mi-am luat niste Redigest si sper sa-mi revin. Meniul de azi nu-l scriu ca deocamdata nu am mancat nimic ca nu pot.
Un sfarsit de saptamana cat mai frumos!!!
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Soare cu dinti si 8 grade afara. Au tras copiii cateva guri de aer si gata plimbarea.
Cornelia, se vede ca a venit sotul din delegatie. N-ai aparut in dimineatza asta la
.
edit: acu am vazut mesajul tau.
, cum te mai simti?
Tumpi, 'insorita' piesa.
Doroty, Ina, unde sunteti?
Carina, m-am gandit si la tine, in special la meniuri tale cu carne de cerb. ![]()
Delia, un film in week... ai in vedere?
carina spune:
Salutare gagice,
Mephala: acum se dezgheata ficatul de cerb....Asa ca si azi prestam tot bunatati, ca de maine post o saptamana ca barbatu pleaca in Elvetia si nu mai am pentru cine face mancare. Carina mananca la tanti seara asa ca acasa mai rontaie oar cate ceva.
Tzuni: o sa fie cea mai faina perioada din viata ta.
Fug acus da' intru mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
olguta12 spune:
Neatza, fetelor- cu toate ca la voi e deja 540 dupa-amiaza
. Ziua de ieri a fost de pomina, azi o zi incarcata. Spalat geamuri, aspirat, apoi o intalnire cu o amica ce pleaca in Romania- tre sa-i dau niste bani si o lista pt. praf de mititei, pliculetze de borsh, pufarine( pt soatza
) si cateva cartzulii cu poezioare scurte pt Galushca. De 2 ani ma rog de unul si de altul, si toti imi spun ca nu se gasesc
. Sper sa reuseasca ea de data aceasta.
Apoi manichiura pedichiura,o vizita pina la curatatorie, o intalnire cu prietena cea mai buna, care o sa-mi faca cu cunostinta cu mama ei- am niste emotii de zici ca o cunosc pe soacra-mea pt prima data
, iar apoi eu si soatza sintem invitati la petrecerea uneia dintre shefele mele de la scarbici.Am un chef de toate astea, de mai bine m-as arunca in lac decat sa ma duc peste tot
. As vrea doar sa stau acasa sa "vegetez". Unde mai pui ca soatza vrea sa mergem si la film. CAND???
.
Afara-i frig, si am un somn in fizic de as dormi pe mine, precum soldatul sovietic
.POate are ceva de=a face si cu faptul ca de la 3 la 6 azi dimineatza spalam rufe, maturam, si faceam de caraula prin casa
. Nu scap deloc de insomnia asta blestemata
.
Singura intamplare placuta? M-a trezit fiica mea cu pupaturi si imbratisari, si in timp ce-i puneam ciorapeii- pt a 12 oara in mai putin de 10 ore, mi-a declarat ca sint "bandinta"..Adica sint BANDITA
. Cine mai e ca mine?
Azi dimineatza pe la 4 mi-am ppropus(si promis!) sa merg inapoi la sala, ca poate doar asa sa mai ajung sa imi "repar" silueta; altfel nu mai sint sanse
. Asa ca...inapoi la 
.
Va doresc un weekend placut, ca al meu o sa fie mult prea ocupat sa ma pot si relaxa oleaca
.
Succes in continuare, si mozol discret

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
mephala30 spune:
super filmul, mi-a placut tare de tot! Sunt topita dupa actorul principal. 
Carina, a fost bun ficatul de cerb? ![]()
Olgutza, ce week. incarcat ai, mama-mama!
Noapte buna si ne auzim maine, la cafea.
Delidana spune:
Carmen, am reusit sa vad si eu un film, "Tristan and Isolde", de dragoste si de demult, asa cum imi place mie. 
Pe miine...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie