Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Eu parca nu mai sunt om de cand am aflat.....
Doamne, ajut-o Doamne sa se faca bine! E un sufletel nevinovat, nu merita atata suferinta....
Ma rog cu toata fiinta mea pt tine Teodora!

Nu inteleg cine i-a refuzat pe Becali si Prigoana si cu ce drept? Ce mai conteaza a cui e actiunea si cine pune banii, e cumva un concurs? Sper sa fie doar un zvon, nu cred ca exista cineva care sa spuna intr-o asemenea situatie: ah nu, banii tai nu sunt buni.

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dumnezeu sa o ajute pe micuta si sa le dea putere parintilor sa treaca cu bine aceasta perioada grea din viata lor.
multa sanatate

chiar ca-i o tampenie sa refuze banii de la Becali si Prigoana...mai conteaza a cui este actiunea sau viata copilashului asta mic care sufera...

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mihaela Radulescu este cea care a initiat campania, nu presa! Nu au donat bani numai oamenii din media...ci si politicieni, neveste de politicieni, cantareti, prezentatori tv...Nu cred ca cineva ar fi refuzat donatiile respective.

Eu vreau sa spun ca sunt foarte indignata de toate rautatile care s-au scris pe forumurile tabloidelor Libertatea si Cancan. E incredibil cat de rai si fara suflet pot fi unii...Iar parintii micutei nici macar nu au initiat ei campania de strangere de fonduri...Nu pot sa inteleg de ce cred oamenii ca daca apari la televizor sau canti intr-o formatie, esti plin de bani! Nu e nici pe departe asa...In cele mai multe cazuri, prezentatorii tv sunt oameni obisnuiti cu venituri bune, peste medie, dar insuficiente in astfel de cazuri...Ii numeri pe degete pe cei care castiga mii si zeci de mii de euro pe luna...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna,

oana am trimis si eu niste banuti

sper sa fie bine

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Sa incep spunand ca sunt mama unei fetite de 4 luni? Conteaza? Probabil ca nu, dar asta poate amplifica socul unei asemenea vesti. Sunt ingrozita de vestea asta groaznica. Mi se pare infiorator ca un copil atat de mic sa sufere in halul asta.
Citeam cu o pagina in urma ca s-ar fi refuzat donatiile oferite de Prigoana si Becali. Sper din tot sufletul sa fie simple speculatii si vorbe in vant. Nu conteaza de unde vin banii, conteaza sa fie cat mai multi sa acopere cheltuielile care vor urma. Nu sunt niciodata suficienti banii estimati la inceput. Nu sunt necesari bani doar pentru operatie si tratamentul de acum. Sa dea DD sa fie bine si operatiile sa fie un succes, si cu atat mai mult vor mai fi necesari bani pentru tratamentele urmatoare.
In momentul asta singurul mod in care pot ajuta este sa ma rog pentru Teodoara si va rog din tot sufletul sa faceti asat cu totii. Am citit ca rugaciunile colective sunt foarte importante, ca de altfel si cele facute de persoane straine, au mare importanta si valoare. La mine in oras nu exista nici o sucursala a bancii Transilvania si nici ING, dar sper ca maine sa ajung in Bucuresti si sa pot depune niste banuti, foarte putini din pacate, dar stiu ca orice pic conteaza.
Doamne Dumnezeule, ai grija de Teodora si ajut-o sa se faca bine, sa nu mai sufere si sa aiba si ea o copilarie fericita si sanatoasa! Te rog Doamne, te rog! Asa sa ne ajute Dumnezeu, sa aflam ca micuta raspunde bine la tratament, ca operatiile au fost un real succes si ca s-a facut bine!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uta_ciun, am primitmultumim.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by diana21

Mihaela Radulescu este cea care a initiat campania, nu presa! Nu au donat bani numai oamenii din media...ci si politicieni, neveste de politicieni, cantareti, prezentatori tv...Nu cred ca cineva ar fi refuzat donatiile respective.

Eu vreau sa spun ca sunt foarte indignata de toate rautatile care s-au scris pe forumurile tabloidelor Libertatea si Cancan. E incredibil cat de rai si fara suflet pot fi unii...Iar parintii micutei nici macar nu au initiat ei campania de strangere de fonduri...Nu pot sa inteleg de ce cred oamenii ca daca apari la televizor sau canti intr-o formatie, esti plin de bani! Nu e nici pe departe asa...In cele mai multe cazuri, prezentatorii tv sunt oameni obisnuiti cu venituri bune, peste medie, dar insuficiente in astfel de cazuri...Ii numeri pe degete pe cei care castiga mii si zeci de mii de euro pe luna...

Dialoguri strumfesti

pai sa am padorn,
daca in toate ziarele scria ieri ca andrea banica ia 10 000 euro pe luna si sta degeaba atunci ce sa crezi?. sau ca nu stiu ce vedeta are jeep marca... si vila in pipera de 500 000 euro atunci noi ce sa credem? imi pare sincer rau de fetita dar si eu cunosc cazuri in care familiile sarmane si au vandut si garsoniera sau casa de la tara sa faca o operatie. si cum spunea cineva tot pe forum- se poate face 1 credit ipotecar.
oricum ii doresc fetitei nulta sanatate si se pare ca "vedetele" au strans repede banii necesari. sunt oamenii care mor inainte de a se strange banii
inca o date sanatate fetitei si o imbratisare calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Of...Exact de ce-mi era frica...
Mathilda, hai sa facem totusi o diferenta intre Antena 1, Pro Tv si B1 sau Prima.
Cand ti se intampla asa ceva si zilele copilului tau sunt numarate, iti mai sta mintea la credite si alte speculatii? Of...
Ce e de condamnat aici, ca eu tot nu pricep! Ca s-au strans banii asa repede? Ca au raspuns foarte multi apelului lansat de Mihaela Radulescu?
Mathilda, stai linisita ca se strang bani si pentru copii mai necajiti, vedetele mai fac donatii...dar nu sunt atat de mediatizate.

In plus, nu e normal ca prietenii sa se ajute intre ei? Pentru ca majoritatea celor care au donat bani sunt oameni care ii cunosc pe parintii micutei Teodora.

quote:
imi pare sincer rau de fetita dar si eu cunosc cazuri in care familiile sarmane si au vandut si garsoniera sau casa de la tara sa faca o operatie.

Faci si asta atunci cand ai timp la dispozitie!

quote:
sau ca nu stiu ce vedeta are jeep marca... si vila in pipera de 500 000 euro atunci noi ce sa credem?

Si ce credeti???

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by diana21

Of...Exact de ce-mi era frica...
Mathilda, hai sa facem totusi o diferenta intre Antena 1, Pro Tv si B1 sau Prima.
Cand ti se intampla asa ceva si zilele copilului tau sunt numarate, iti mai sta mintea la credite si alte speculatii? Of...
Ce e de condamnat aici, ca eu tot nu pricep! Ca s-au strans banii asa repede? Ca au raspuns foarte multi apelului lansat de Mihaela Radulescu?
Mathilda, stai linisita ca se strang bani si pentru copii mai necajiti, vedetele mai fac donatii...dar nu sunt atat de mediatizate.

In plus, nu e normal ca prietenii sa se ajute intre ei? Pentru ca majoritatea celor care au donat bani sunt oameni care ii cunosc pe parintii micutei Teodora.

quote:
imi pare sincer rau de fetita dar si eu cunosc cazuri in care familiile sarmane si au vandut si garsoniera sau casa de la tara sa faca o operatie.

Faci si asta atunci cand ai timp la dispozitie!

quote:
sau ca nu stiu ce vedeta are jeep marca... si vila in pipera de 500 000 euro atunci noi ce sa credem?

Si ce credeti???

Dialoguri strumfesti

diana,
eu nu condamn nimic , sunt bucuroasa ca s-au strans banii pt fetita.
si eu sunt mama si stiu ce inseamna durerea. numai cand tuseste 1 pic intru in panica.si-i mulltumesc lui d-zeu ca e ok si ma rog mereu sa mi-o tina sanatoasa. odata prigoana a zis - nu e durere m mare pt 1 parinte ca aceea sa-i moara copilul inaintea lui.
copilul n-are nici o vina si nici parintii suferinti ci numai situatia care s-a creat in jur- de ce pt cineva pt care toti avem impresia ca au bani(asa cum am spus m sus,vedete, vile, masini scumpe etc) se strange bani . pup si sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa scot in evidenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Sunt si eu alaturi de voi pt. a o ajuta pe Teodora!
Dumnezeu va avea grija ca totul sa fie bine!
nu stiu daca s-au strans toti banii...daca mai e nevoie,sunt aici!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput