Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Informatii noi www.hotnews.ro/articol_87983-Teodora-fetita-lui-Mita-de-la-Bere-Gratis-si-a-Lianei-Stanciu-are-cancer.htm" target="_blank">aici

"
In urma cu cateva zile Teodora, in varsta de un an si zece luni - fetita lui Mita de la “Bere Gratis” si a Lianei Stanciu - a fost diagnosticata cu cancer. In acest moment micuta se afla impreuna cu parintii sai la Viena pentru tratament, potrivit PR-ului trupei “Bere Gratis”.

“Teodora a suferit deja o operatie pentru a i se extirpa nodulii de la plamani, dar nu a avut succes. De luni va incepe un nou tratament.”, a declarat Mihaela Radulescu, in cadrul unui interviu telefonic acordat pentru HotNews.ro.

"

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

125.000 de euro costa operatia.
Urmeaza tratament post operator - recuperare - medicamente - controale.
Toate costa. Si oricat de vedete ar fi ei, situatia se va intinde pe multi ani. Daca Liana va considera ca ii prisosesc banii stransi pe DC ii reorientam catre alt caz de-al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vor avea ani de lupta in fata...orice banut cred ca ii va fi de ajutor teodorei sa treaca peste acesta incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ma rog pentru ei.

si pentru noi, sa ne pazeasca Dumnezeu de asemenea tragedie.

of, ce noduli la plamani, cumplit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Of Doamne,

Din pacate, daca lucrurile nu au decurs cum au sperat si au presupus doctorii initial toate costurile se vor mari. Vor urma alte tratamente, alte investigatii....

si noptile si zilele la ITU sau HDU (intensive therapy unit si high departament unit), departamente specializate post-operator sunt cele mai scumpe pentru ca acolo monitorizarea e INTENSIVA!!

Si oricum Teodora trebuie pregatita pentru tot ce va urma.

Eu imi doresc cel mai tare, din tot sufletul sa existe solutii!

Doamne Ajuta si multa putere parintilor!

E groaznic!

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Doamne Dumnezeule, ce teribil. Eu nu inteleg cum poate face cancer la plamani un copil de nici 2 ani. Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor. Contati si pe mine cu 20 ron

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Doamne ai grija de Teodora si da-le putere parintilor sa fie alaturi de ea.

Am vazut un interviu cu Mihaela Radulescu pe Antena 1, si spunea ca pana la oara inchiderii bancilor s-au strans 80.000 de euro, dar era foarte increzatoare ca maine cel tarziu luni vor fi stransi toti banii.Gigi Becali si Silviu Prigoana s-ar fi oferit sa acopere toate costurile numai ca oamenii de presa vor sa fie doar actiunea lor si i-au refuzat.
De luni micuta Teodora va incepe chimioterapia( asa spunea Mihaela).

Doamne ai grija de ei si adu-i sanatosi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Motanik,astazi au plecat si de la noi banutii.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Goanga23, am primitmultumim.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput
Mergi la inceput