Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI si mie mi e ciuda ca nu am nepoti iar gabi sufera pe treaba asta si pe an ce trece scad sansele de a avea .....si surorile noastre nu s lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Si mie imi e frica de analize...apropo ieri am primit scrisoare pe numele lui fiimiu...sa mearga sa isi faca analizele...asa devreme ...e normal? Ca pana in decembrie mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pe vremuri altfel era,eu pe langa ca am fost doi frati, aveam verisori(are) primari(e) de varsta apropiata o gramada si in Arad si la tzara,ne vizitam in WE,mergeam cu familionul in concedii ... alta viatza! Sau prietenele astea doau surori ce-s acum in Italia,erau ca niste verisoare,mamele noastre au fost colege la scoala profesionala si au lucrat 25 de ani impreuna.Nici nu stiti cat imi lipsesc A pus-o naiba pe aia mica sa se marite cu un italian si asta mare a urmat-o Da' de fapt ce sa mai zic,doua verisoare-s maritate in Germania si una s-a carat in Italia Aaaa si in Spania am una si cu nepot cu tot si inca un verisor,se imprastieeee toti in toate zarile,ce ma enerveaza ... Mai am o prietena din copilarie in SUA si una tot la macaronari

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu la cu voi. Clau l-a dus pe marcolino la gradi. azi noapte la 12 s-a trezit si a tot stat langa mine cam 15 min. dupa care a adormit. era fericit ca ma vede acasa.

Irino eu am vazut postarea, chiar am, si raspuns. nu vazusi? imi pare sincer rau...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec bietii parinti.sper sa se adune suma pt. interventie caci e enorma.dar vorba M. Radulescu, sunt inconjurati doar de oameni cu bani, DD sa se stranga.vad ca deja au dat cate vedete bani.
Cosmi distractie faina la munte.
Bianca unde la dans draga? ca le asteptau sotii, unii copii plangeau dupa mama lor.oricum e bine si asa, decat deloc.
Moni a fost numai Ingrid. Ea a mai iesit cu noi de vreo 2 ori, si le cunostea pe fete.
Haide Bee

ce sa va zic...tel. meu s-a bulit aseara, asa ca azi sunt fara mobil. si nu am nici masina sa merg la Orange ca e in garantie.bine macar ca l-a facut pe celalat sora-mea in Italia, dar pana vine mama cu el....

azi la 12 plecam la Alba, pana luni. e fain asa, isi ia libere Clau cand vrea, daca nu are mult dfe munca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Reteta de masca de par e pt. stralucire.
Anasol pune poze cu burtoiul. si eu am luat tot din hotel, ce ne puneau la dispozitie.
irina pai foaia pt. analize gratis se primeste cam cu o luna mai repede de ziua onomastica.

poze cu burtica mea:
http://family.webshots.com/album/394806263BJiJgv
aveam mai multe pe yahoo. acum mi-e lene sa le mai pun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Nu va fie teama de analize,spiridusii nostri-s ok,unul si unul Pai bine fac sa trimit din timp,sa aveti vreme sa va programati.
GIO distractie la ALBA - de fapt lui Marco,sigur el se va distra mai mult aciolo

Mergi la inceput

Normal ca ati luat tot din hotel,ce era de luat evident.Pai pana si Enrico fostul patron lua ce venea la rand,cosmeticale si alte alea, aveau in baie puhoi cu semnalmentele hotelurilor.Si erau putrezi de bogati,iaht,insula privata in Sicilia,Mercedesuri schimbate in fiecare an etc. Oliooo Gio sa vezi acolo tzoale,pantofi,bijuterii si cosmetice la Franca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

IRINA si BIANCA tot in decembrie este si i a venit de o luna sa faca analize
GIOVAe bine ca sotu isi poate liber cand vrea, al meu mi a zis aseara ca azi plecam tarziu ca are multa treaba ....off ca sa platim cazarea de pomana dar nici dimineata nu i bine ca sormea se trezeste dar cumnatu abia la 12 se da jos din pat si pana s gata se face 3 asa ca tot mai bine e diseara

faza; aseara le zice BIANCA ,,maine sa veniti si voi sa ma luati de la scoala,, la care ei ,,daca ne om trezii,, si BIANCA iese la 13 azi

luni BIANCA are scoala de engleza petrecere de halowen si e foarte fericita ca poate sa si ia costumatie de la bran

Mergi la inceput

GIO super frumoasa gravida ai fost !
Si eu aveam bluzite de vara din alea dragutze si sarafan de blugi de gravida si nu le-am putut purta ca imi erau largi Ce ma enervaaa ... pe cand a inceput sa se vada burta si la mine s-a facut frig,asa ca numai in salopeta de blugi am stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

la toata lumea.
Multi spiridusilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare sa le treaca repede.

Noi suntem bine , i-am repetat Iarinei toate analizele ca sa fiu sigura ca e totul ok, doar ca are o lipsa de fier si pentru asta ii dau 2x10 pic. /zi asa ne-a dat dr. de la spital si a zis si dr. ei ca e ok asa, mie mi s-a parut foarte mult dar daca asa tre asa tre.
E in continuare o foarte mare terminatoare, nu ma lasa sa respir deloc...abia astept sa vina odata frigul si sa termine Mitica cu lucrarile si sa ramana acasa...sa il mai streseze si pe el ca 3 ore pe zi e foarte putin.
Mai spune si cuvinte noi BUNI=bunica, BUNIA=bunica cand vrea sa o madareasca si sa se puna bine pe langa ea, BUNU=bunicu' , IAIU=Ralu (sora-mea), NU BUN=nu-i bun, COCA= cioco, FOIA=Florin (fratele meu), COIA=Corina...si acum nu imi mai vin in minte si nu prea pot sta sa ma gandesc ca ma calareste.

Burtica e si ea bine, doar ca mi-am insusit si eu o raceala frumusica...sigur de cand am fost in spital cu Iarina...dar ma tratez. Sexul la BB nu il stiu inca, ca am un bebe cam rusinos , ca si sora-sa ca nici la ea nu i-a vazut sexul decat pe la 6 luni jumate...ce copii pudici am...

Cam atat despre noi...va cu drag de la Baia Mare unde e o vreme taaarrreee naspa.

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput