Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Sunt zombie,ca Diana s-a trezit pe la 5 si ceva si n-a mai vrut sa adoarma,s-a urcat in pat la noi,a iesit din sacul ei ca vrea sub plapuma noastra, MAMI COPELA DIA COPELA
A baut cei 300 ml lapte si probabil acum s-a culcat la loc si eu la lucru Asta e,bine macar ca am zi scurta!
Dar sa incep cu inceputul!
HAIDE BEE AZI E ZIUA CEA MARE!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu am dus fata la scoala si am citit presa si m am bulversat de cosmarul LIANEI STANCIU si a lui MITA de la BERE GRATIS....cred ca sunt distrusi .DOAMNE AJUTA sa fie bine pentru toti copii si ptr al lor, important in viata ese sa fii sanatos restul este apa de ploaie
STEFAN s a facut un smecher , stiti ca a venit sora mea si sta la curte al mama , ieri s a dus cumnatu la baie facea gimnastica ...usa de la baie da si in curte , stef vede lunmina aprinsa si incepe sa bata in usa si striga cat putea NICU,NICU,NICU....cumnatu o intreaba pe sormea cine i NICU ,mama nu mai putea de rassi loe spune ca NICU e cel care a pus gresia in urma cu 2 saptamani si cu care STEFAN se juca.....concluzia??baiat istet
BIANCA e ok, azi ia vacanta asa ca saptamana viitoare isi face de capsi eu cu ea
diseara plecam la munte sper sa fie vreme ok
pup absolut toate fetele si toti copiii
monica70 spune:
COSMI distractie placuta la munte si vreme frumoasa! Si sigur ca-i istet Stef,asta demuuuult,dar pe cum poate sa vorbeasca mai bine,normal ca o arata tot mai mult
Si el merge la munte? Sau iar cu scoala mergi?
monica70 spune:
Legat de dramele cu copii mici,pe mine m-a marcat demult un caz,nu cred ca aveam mai mult de 14 ani,cand am fost cu ai mei la un priveghi,murise copilul unui coleg de-al lui tati de serviciu.Avea 4-5 ani baietelul,avusese leucemie.N-o sa uit niciodata cum si ce ne povestea mama lui - atunci si acolo - prin ce au trecut Si cum el ii spunea sa nu planga dupa el Luni in sir imi venea in minte cazul ala,si n-am uitat nici un amanunt nici azi,cum citise ea intr-un almanah un articol si de-acolo a dedus ca semanau simptomele leucemiei cu ce avea el si nu depistau medicii.Si sangerari si ... groaznic.Nici nu pot intra sa citesc la umanitare,ca pur si simplu,nu-s mai buna de nimic,zile in sir,asa ca prefer sa nu ma mai gandesc deloc la asa ceva .
cosmi1975 spune:
MONI de vorbit vorbeste cat sa l intelegem, dar nu ca altiidar e timp
munte; ma duc cu sorame a si cumnatu, eu gabi si bianca....stef acasa cu bunicii
acina spune:
Buna dimineata,
eu la fel ca ieri inca .Am bagat deja 3 cioco cu nuca de cocos.
Sper s-o duc bine azi.
Ce mai stiti de Bee?
Florinini ce bine ca ai mai aparut si tu.Spor la bb 2.
Giova am notat mascuta ta, o incerc si eu.
Andrei ma ia de mana si ma trage dupa el" mami si eu"(vrea sa zica de fapt si tu), "Ale piscina" adica s-o bagam pe Alexia in piscina cu bile.Intra si el acolo si incepe sa-i puna bile in cap, iar ea in extaz vrea sa bage ditamai bila in gura ei.E o nebunie la noi.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
d_melli spune:
Cosmi eu am scris ieri de doua ori despre fetita Lianei ca nu stiam sigur ce si cum...dar nu a "miscat" pe nimeni...probabil s-a sarit postarea (in afara de Moni)...si pe mine m-a dat total peste cap...si are doar 1 an si 10 luni ca si fimiu...e nascuta cu doua saptamani mai devreme.
Am primit mesaj de la Brandusa care ne-a zis ca nu tine galeria...dar ca naste azi...si i-am transmis ca dc nu naste azi vin eu si o mosesc de urgenta.
monica70 spune:
ACINA ce super ca are Andrei asa partenera de joaca,e perfect.Tare mi-ar place sa aiba si Diana asa.Da' frate-meu asta nu se mai insoara odata sa am si eu un nepotzel loco. Leu pretentios,ce mai
cosmi1975 spune:
DMELLI da asta i o tragedie , fetelor mie mi e frica sa le fac analize la copii...offf
]
ACINA baga cioco
monica70 spune:
IRINA nu cred ca au sarit postarea ta,cred ca pur si simplu nu stiau nimic de caz inca si deci ce sa-ti zica.Eu n-am gasit aseara pe net decat in revista VIP scria ceva,dar nu se deschidea linkul deloc.Doar in ziarele de azi a aparut stirea - pe net au aparut dupa miezul noptii.