Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am fost in carrefour, cica reducere la prod pt bb 15%. logic ca erau rafturile aproape goale, da? dar am luat cana cu pai si.....dani a invatat sa bea azi cu paiul!!!! logic....numai apa se poate bea cu paiul
danutz mie mi se pare fff utila suzi noaptea, se mai trezeste, in brate oricum nu mai sta, nu as avea cum sa il linistesc, suzi face o mie de puncte. super pozele!
saryta [omulet care face o reverenta in fata ta] pt familia frumoasa si pt ca arati atat de bine!!!! pai eu dupa 3 copiii nu as mai avea loc in casa
bambo, nu fii suparici!
dianocica iar superi fetili?, hai si un sa treaca
dolores cum mai sunteti?
miro pregatiri......de mot?
kokorina noi ne imbatam aici....voi? hai la o bere, ia-ti si sotul ca dau niste seminte
a deju beti laptic?
dianocica da-i un lui alex ca tare e dulcel!
ce ma distrati cand va certatu/impacati. pai fiecare zice ce vrea, ce crede, ce stie. daca imi place miro tre sa fiu de acord cu tot ce zice ea? pai mie imi plac si fetele cu d.....mai toate si nu sunt de acord in toate nici cu ele. si ce? sunt fetele mele, cand nu sunt de acord si am agurmente contraatac, cand n-am agurmente zic: "eu nu vreau asa si gata!"
va pupic dulce, s-a terminat meciul, poate apuc sa vad si eu ceva la tv

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si al doilea pitic...

in fiecare seara o adorm pe bubu in jur de ora 21...,e...din acel moment se trezeste de doua ori pina la ora 00 sa suga...,o iau,in brate...,ii dau sa suga...,o pun in patul matrimonial...,se intoarce intr-o parte,pozitia ei preferee si plescaie ultimele picaturi de laptic,ramase in gurita...,liniste fiind in camera...,se aude atit de original...,incit asta mi se pare un moment special...,mi se pare ca-i satula...,satisfacuta mai degraba...,mooor dupa acest sunet...,efectiv mooor de drag ,imi vine sa-i maninc gurita aia mica...,plescaita lu' mama...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

fac eu cap nou, ca n-am nici o sansa cu tv

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

poftiti la fulguit

AICI, CAP 100

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bambooooo nuuu. nu nu nu. nu te supara. spune ce ai de spus. de aia suntem aici, nu? sa spuna fiecare ce are pe suflet. pai eu vin si va balacaresc pe toate si tu ...mai bine taci? haide...nu vreau sa ne suparam. asta e..cateodata mi se pare ca s a intoras totata lumea cu fundul in sus si eu nu mai inteleg nimic. dar vin si va spun, nu ma duc acasa sa plang in batista. deci vino si spune ne ce ai pe suflet, chiar daca cineva (mama lor astea care incep cu d ) vine si zice ceva contra. uite o daca te am suparat. impacare?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Lumea e cu fundul in sus azi la mine deci nu sunt suparici pe tine intelegi tu multa oboseala,stres...

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput