Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

"Contractiile" alea a mele tineau cca 3 secunde maxim primele si cca 5 secunde ultimele Nici vorba de cum citisem eu prin carti.Bine eu eram si dopata cu No SPA si sampanie Si mai luasem si un scobutil la ora 2 cand m-am culcat ca aveam ceva contractii - complet nedureroase.Vaaai si mai si tzopaisem Cine s-a gandit ca eu eram in travaliu mascat de fapt?

Ma gandeam acum,ca daca se dilata un pic,oare ii fac cezariana noaptea? Macar sa nu o lase atat cu contractii

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni cam asa erau si contractiile mele...mama ce amintiri...timpuri de mult apuse..iaca fac 2 ani piticii nostri.
Nici eu nu stiam ca trebuie sa fi dilatata la cezariana. pe toate care le cunosc, au programat cezariana, nici vorba de contractii/durere/dilatare. pai atunci de ce mai faci cezariana? majoritatea o fac de frica travaliului.
Bee cred ca a ramas cu gandul ca din cauza ca a facut-o pe Ana mai repede are toate problemele. cred ca a schimbat dr. si asta asa i-o fi recomandat...sa astepte travaliul si pe urma pune bisturiul in functiune.

Inainte de a ma baga la somn, e musai:
Bee dilatare grabita, fi barbata!!! Hai Razvanel!!!

maine dim. merg la un targ de haine, asa ca...sper sa fi nascut Bee pana ajung eu acasa.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova..eu is aia la care s-a declansat nasterea si am facut cezariana. Nu am durea nik da eu aveam contractii...cind m-am internat aveam dilatatie 4. Si eu tot spuneam doc de garda ca nasc joi, ca nu duminica...si ea"aha...o sa nasteti acusi ca vine doc sa va opereze"

Iaca am bibilit si eu retetele..ma duc la somn. Ioana doarme linga mine. Suntem singurele in noaptea asta!
Pupici si Bee...dimineata sa auzim vesti bune!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE-Nastere rapida si Razvan ajut-o pe mami!

Nu am apucat sa citesc capitolul anterior, ca am fost la magazinul de jucarii de unde am luat 4, una e cadou insa si apoi m-am ocupat de Alex.
Ref. la kg -cu Emma am luat 17 si la 4,5 luni nu mai aveam deloc in plus, cu alexam luat 13,5 si acum si de la 2,5 luni mai am 1kg ca vreau eu-adica bag dulciuri si inghetzata multe.
Va pup ca mergem la baitza!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele...Ioana si Any sanatate multa la pitici...Ioanasi parerea mea este sa cauti o bona, Razvanel e destul de sensibil si cred ca poti sa incerci varianta de cresa si in primavara!
Eu ma zbat cu gitul ca si pe mine m-a luat raceala, dar sper sa scap usor...adica cu pastile de git si paracetamoale!
In rest nimik nou sub soare...pup si revin!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
BEE
Revin si io mai incolo,ca acum m-a apucat harnicia la prima ora ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata ne-am trezit si noi. Ma mir ca Dani s-a trezit atat de repede la 7.15 a fost in picioare. Mi-a venit ideea stralucita sa ii fac Neskuick cu lapte si l-a baut. Daca i-as fi dat lapte simplu sigur nu l-ar fi baut. A baut cacaoa si l-am pus inapoi in pat si a adormit. Nu a avut deloc nasul infundat, ce bine ca i-am pus Karvol nici macar nu s-a trezit azi noapte.
Pt cezariana nu trebuie sa fi dilatata, dar asta e un semn ca si copilul vrea sa iasa la lumina si e pregatit pt asta. Sora-mea a facut 2 cezariene si doar la a doua a inceput cat de cat sa de dilate, la prima a avut semne false de nastere, s-a dus la spital si dupa un timp s-au calmat treburile in burta dar nu a vrut sa plece din spital fara bebe daca tot a mers pregatita. Asha ca i-au facut cezariana. Cezariana poti face oricand vrei, oricand esti programata.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata de la Bistrita!
Multumim pentru urarile de sanatate si uram si noi insanatosire grabnica bebeilor bolnaviori!
Am fost de dimineata la exudat faringina+nazal (antibiograma o platesc numai daca e cazul sa se faca). Din pacate abia maine dupa-amiaza imi dau rezultatul cxa trebuie sa stea cultura 24 de ore.
Razvan a dormit nesperat de bine, a sforait putin ca doar are SN dar in rest ok. Eu m-am trezita din ora in ora sa-l verific, pe la 4 i-am pus si termometrul si avea 38.3 (i-am pus la 23 si sosete umede si mi s-a parut ca alea i-au scazut cel mai bine febra). Dimineata avea 38 grade deci se poate si fara antibiotic!!!! Tuseste un pic dar e tusea veche, de la angina trecuta si ii dau sirop de patlagina!
Sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de antibiotic, deci sa nu apara nimic bacterial la exudate.
Cresa se suspenda, chiar ma gandesc cu groaza ca tot 2 zile va fi la cresa si 3 acasa (vorba Giovei) asa ca ce sens are?!!!
Din pacate e f greu sa gasesti o bona sub 6-7 milioane plus de asta aici nu exista agentie specializata sau ceva similar, asa ca Radio Sant ramane singura alternativa de a gasi pe cineva!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu tot prin radio sant am gasit-o...ma bucur ca merge si fara antibiotic!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Bee

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput