Dulceata americana in cornuri, cornulete si altele
Poate ca si alta va da de lucru, nu stiu...
Ei, cum sa fac sa nu mai curga atunci cand pun in cornuri, cornulete? Sa o incalzesc si strecor sau ce?
p.s. O vreau pt. retete de post.
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
Raspunsuri
principe spune:
amesteca dulceata cu nuca sau biscuiti.mie-mi place tare cind se scurge din aluat dulceata, ca este mai caramelizata.....dar nu-mi place sa spal tava
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ocebine spune:
Foloseste Silpat pentru tava (ca sa nu fie o nenorocire cind curge) si cheia este sa "lipesti" bine colturile...Ciupeste-le bine pe la colturi sa nu se dezlipeasca.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
principe spune:
Anamaria,
sa-mi fie iertata ignoranta..ce este silpat? hirtie cerata sau captusala de silicon care se pune in tava...cumva??
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ocebine spune:
Captuseala de silicon...
www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm" target="_blank">http://www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
principe spune:
anamaria,
multam...daca gindeam un pic inainte de a intreba ,deduceam ca "sil"vine de la silicon...si nu de la paper sau wax
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ML spune:
Multumesc pt. sugestii. Ma tenteaza ideea cu nuca (eventual gris) mai mult.
Nu ma trezesc cu miezul tare dupa, asa-i?
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
principe spune:
cu nuca nu se intareste..nu stiu cu gris..poate ca grisul aabsoarbe lichidul din dulceata si o face un pic mai tare...fa si tu o proba mica ,pune diferite compozitii,vezi care-ti place mai mult....
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ocebine spune:
Cu nuca iese delicios...nu iese tare si o textura mai interesanta.
Cu gris nu am incercat...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Balbina spune:
Dar sa amesteci dulceata cu amidon ai incercat? Ca e tot un fel de liant amidonul..
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda