Dulceata americana in cornuri, cornulete si altele

Dulceata americana in cornuri, cornulete si altele | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Poate ca si alta va da de lucru, nu stiu...

Ei, cum sa fac sa nu mai curga atunci cand pun in cornuri, cornulete? Sa o incalzesc si strecor sau ce?
p.s. O vreau pt. retete de post.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

amesteca dulceata cu nuca sau biscuiti.mie-mi place tare cind se scurge din aluat dulceata, ca este mai caramelizata.....dar nu-mi place sa spal tava

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Foloseste Silpat pentru tava (ca sa nu fie o nenorocire cind curge) si cheia este sa "lipesti" bine colturile...Ciupeste-le bine pe la colturi sa nu se dezlipeasca.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Anamaria,

sa-mi fie iertata ignoranta..ce este silpat? hirtie cerata sau captusala de silicon care se pune in tava...cumva??


monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Captuseala de silicon...

www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm" target="_blank">http://www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sau poti sa amesteci dulceata cu gris? mi-a venit in minte placinta de mere cu gris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

anamaria,

multam...daca gindeam un pic inainte de a intreba ,deduceam ca "sil"vine de la silicon...si nu de la paper sau wax

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc pt. sugestii. Ma tenteaza ideea cu nuca (eventual gris) mai mult.
Nu ma trezesc cu miezul tare dupa, asa-i?

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cu nuca nu se intareste..nu stiu cu gris..poate ca grisul aabsoarbe lichidul din dulceata si o face un pic mai tare...fa si tu o proba mica ,pune diferite compozitii,vezi care-ti place mai mult....

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cu nuca iese delicios...nu iese tare si o textura mai interesanta.

Cu gris nu am incercat...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Dar sa amesteci dulceata cu amidon ai incercat? Ca e tot un fel de liant amidonul..

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput