Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Aprilas mamii, nu te intrista, daca ai dat jos 1kg, pe cintarul vechi => ca si pe nou tot asa ai dat jos.Acum intrebarea cea mare este care cintar e gresit.Eu iti propun sal incerci, te urci, tii minte, te dai jos, iai 1kg de ceva in miini si te urci iar, daca arata cu un kilogram mai mult e bine, apoi mai iai ceva 5kg si la fel, daca nu arata sa stii ca e degect.Bun, cu asta rezolvi, dar nu stiu cum sa testezi daca e precis, insa o sa stii exact cit dai jos, si o sa stii ca aici e precis asa.Deci la greutatea initiala pune 61, pentru ca asa e dupa cintarul nou, si respectiv 60 la s1 si s2, totul o sa fie bine ai sa vezi.
Aida ma batea si pe mine gindul sa mai las pe un timp, dar nu las, vreau sa vad cit o sa fiu in stare sa duc asa povara.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hello-hello!

cu cantarul- ce sa fac , l-am luat de bun pe asta nou, cum zice anda.
Si am facut cum m-a sfatut doroti, am modificat greutatea initiala in tabel , am adugat un kil. Ca la floricica nu renunt asa usor. M-am apucat sa muncesc serios pentru urmatoarele1

Noki, ma bucur ca merge fain dieta! Sa nu te lasi. Para nu prea e la permise, da la ce meniu frugal si ...foarte ....inconsistent ai avut, cred ca nu e problema.
Oricum, ideea e sa nu te balonezi de la cruditati si sa nu ti se faca foame.
Te asteptam sa ne spui si cu electrostimularea ce si cum . Eu nu am facut niciodata, mi-e teama ca nu cumva sa experimentez oareshce senzatzii nashpa.

In rest-voi ce mai mancatzi?

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Eu snt happy ca nu mi-e foame si nici pofte mai nu am, deci merge bine treaba pana acum.

Meniul zilei ieri: supa e carne, de fapt doar legumele din supa si zeama, dar tinand cont ca am facut-o cu pulpe de pui, nu era grasa deloc-deloc. In rest, o salata mare de tot de andive si 2 prune.

Meniul zilei de azi: ardei umpluti. I-am facut c umlutura d morcov, ceapa si ciuperci pentru mine ca pentru restul casei normal ca am facut cu carne. Sunt curioasa cum ies, ca acum sunt pe foc inca.

Oooofff..s-a trezit pitica. Fug la ea. Poate mai revin.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ehei aprilule ce-mi faci tu mie ... dar nu-i nimic vin sa-ti dau bataie cu de data asta Poate asa o sa ma tin mai strans de dieta daca ma facu sa nu plec si sa ma las

Merci

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pai nu te las aida, draga mea, ca tare imi esti simpatica si topicul nostru ar fi "fara sare si piper" daca tu n-ai fi p-acilea. Si fara ; si uite ca unora din noi chiar le trebuie asa ceva.

Si acu-vorbind serios, sa stii ca chiar ai inceput foarte bine dieta si s-a vazut pe kilogramele date jos, si e pacat;corpul tau reactioneaza la regimul asta si nu tre sa il lasi.

Doroti, sa imi spui mama ce-ai facut cu ceaiurile, ca si pe mine ma bate gandul sa imi iau unu de-alea, nu stiu ce numar era da cica avea si spirulina si l-as incerca.

Acu ca am cantar cu gramaj ma sui intr-una pe el si ma enervez ca imi arata toate deviatziile ....si decat sa arunc cantaru ' pe geam (a costat cam mult...chiar ar insemna ca arunc cu banii pe fereastra), mai bine imi pun lacat la gura, si la ...pofte.

Doar ca si la mine se apropie perioada aia mai delicata din luna si ma simt umflata ...rrrrau.

Pupici la fete, nu va apropiati de interzise!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Fetelor...mi-au iesit ardeii umpluti o nebunie. Cine vrea reteta, sa ma intrebe! Am mancat cu o pofta...

April..ciudata treaba cu cantarul cel nou. Uite, io unde mergeam la electrostimulare aveam cantar electronic, dar era corelat perfect cu ala de acasa, de pe vremea si stilul lui bunica.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Am uitat...m-ati intrebat de electrostimulare. Povestea e asa: io am facut in termocuverta, pentru ca mereu mi-a placut sauna si am suportat-o fara probleme. Cine nu e fan caldura nu rezista, asta e clar.
Acum despre rezultate ... celulita s-a redus foooarte mult, dar mai este - e adevarat ca am si avut fff multa si de adancime. Dar e o ameliorare vizibila.

INSA...nu as recomanda FARA regim. Daca le imbinati e perfect! Are efecte suuuper.

La cea in termocuverta normal ca se slabeste, pe cand electro fara termocuverta e doar de tonifiere si disparitie a celulitei.Eu slabeam si 500-600 de grame e sedinta.

Eu am facut la Body Land, pe Mosilor si mi-a placut mult de tot. Curat, fete dragute si preturi ok. Acum insa am intrerupt, nu mi-am recumparat abonament, ca mama are o perioada full de treaba si efectiv nu am cu cine lasa copilul.

Dar vreau sa reiau de dupa 15 noiembrie, cand se va mai elibera ea, eventual sa fac si ceva vacuum, care e ideal pentru celulita, inlocuind masajul.

Cam atata.Cine are intrebari, astept.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

noki, bravo dragutzo..ia lumineaza-ma cu reteta de ardei ca nu mai pot de pofta.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

La solicitarea Andai, iacata reteta de ardei umpluti din vegetale-se pun la calit o ceapa, 2 morcovi si ciuperci, in extrem de putin ulei si sare si morodenii. Dupa ce compozitia se omogenizeaza putintel - adica ciupercile nu mai sunt tari, ci au devenit mai moi, se ia compozitia si se baga in ardei. Se acopera ardeii cu apa si cu sos de rosii si se pun la fiert. Se fac fff repede, maaaxim o ora. Yummi!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Ce-i cu voi, fetelor, niciun semn de viatza? Sper ca nu ati dat ama prin bunataturi...

Io azi am papat mere, masline la greu si salata de primavara din Carefour - cu telina morcov, porumb, rosie, castravete, de toate pentru toti, ce mai...

Merge bine treaba pana acuma.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput