Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)
Raspunsuri - Pagina 4
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by Giova
Mira sper sa ai o noapte ok, caci maine e musai sa fi fresh, dai de baut si chefuiesti.
....... Giova deja am inceput,eu ci sotul, suntem la al doilea pahar de vin!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
I-a prins si cand au venit impreuna si pe Stefan Banica JR. impreuna cu Nadia Comaneci,erau cuplati atunci.Din cat a lucrat acolo,vreo 11 ani erau inainte de Revolutie .
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
MIRA PANA NU TE IMBETI DE TOT
SA ITI ZIC REPEDE
LA MULTI ANI!!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Bee spune:
MIra, LA MULTI ANI, anticipat, ca pana maine nu mai e mult! SPer sa-l conving pe asta mic sa paraseasca incinta macar maine! Ca nu mai rezist.
Cu ghetele imblanite eu nu-s foarte de acord. Nu-i musai sa fie imblanite, ca sa tina de cald. Totul e sa fie buuune! Anul trecut am avut la Ana o pereche de ghete cu material, fara blana si au fost minunate. Anul asta am tot ghete cu material, pe care le poarta deja. Nu stiu daca ii mai iau altceva. EU una n-am avut niciodata nimic imblanit. Mai bine mai multi ciorapi.
Am adormit minunea mica. Citind una din cartile din colectia Enciclopedica din Cotidianul! . A vazut-o langa pat si a vrut-o numai pe aia (ceva cu eternul feminin, frumusetea, nu stiu nici eu, ca nu m-a pasionat, n-am pus mana pe ea pana sa n-o vrea Ana). Eu ii aratam Motanul incalta ea voia aialalta. Stie exact ce vrea cornuta mea mica. SI am citit cu voce tare pana mi s-a racit gura si-a adormit. Mai sa fie ce pui de "telectual" am la casa. .
Fug sa ma uit la TV si cand n-oi avea somn, ma intorc.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
copiii oricum fug, sunt agitati asa ca se incalzesc. anul trecut a avut 2 perechi din piele, unii cu piele inauntru alti cu ceva material. si avea picioarele calde marco.
Oricum la cat sta el afara, chiar daca ar fi sa-i inghete nu i-ar ingheta.
maraki eu te cred cu vedetele.era si un subiect pe Dc cu asa ceva.
Mira ma bucur ca ati inceput deja...sa o tineti pana dimineata .
Bee maine cu siguranta va iesi, doar sa se dilate colul ala super strong.
Iar a adormit Marco tarziu, la ora 23. maine de abia il trezesc.
eu am o pofta de dulciuri...sigur vine CM, caci atunci sunt asa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Irina..mama mia ce ti-a facut Sabina pe pereti?. Macar se strege? Eu una nu l-as lasa pe Dani sa imi picteze peretii. Sandra nu mi-a desenat peretii, nu a avut pasiunea asta,..a desenat pe foi. Dani inca nu nici el pasiunea asta..nici macar nu prea i-am dat sa scrie decat pe o tablita magnetica veche dar nu il atrage si a calcat pe ea si a spart-o.
Eu de cand l-am nascut pe Dani nu mai suport in picioare decat sosete subtiri, sosetele ce le port primavara, toamna, vara...etc. Nu mai suport alea gorase de iarna si nu stiu de ce. cand m-am dus sa nasc m-am echipat cu camasa groasa de iarna, cu papuci de casa imblanaiti si cu sosete mai grose. in timp ce ma apucau toate cele am strigat la Nelu sa fuga acasa sa imi aduca o camasa cu maneca subtire de vara, slapii de vara si sosete subtiri. intre contactii m-am schimbat ca aveam calduri peste tot si eram si cu papuci cu blanitza inauntru ca deh..e ianuarie Si de atunci nu pot purta decat sosete de vara. Deci clar imi trebuie cizme mai grosutze cu blana.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinatunza spune:
Moniiii, si-n seara asta o facut Sabina ca si aseara! Vai de capul tau daca face Diana asa zilnic.
Azi mi-a varsat de vreo doua ori Sabina. Prim data dimineata un jet pe covorul din sufragerie, iar a doua oara dupa amiaza vreo 3 jeturi de mi-a improscat si usa si scaune si tot ce-a prins pe-acolo prin zona, pe jos nu mai zic. A, si sa nu uit pe papucii mei.
ma duc ca plinge
noapte buna!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Mira.. cam devreme ati inceput. Azi noapte la 00 mi-a trimis si nelu mesaj de felicitare ca era la servici.
Mi-a luat si mie o sampanie de fragutze ca am gustat sambata la starea civila si mi-a placut si sta pe bar. Nu ma atrage deloc...bautura.
Poate o deschidem pe 4 noiembrie cand facem 12 ani de casatorie sau pe 23 noiembrie cand facem 15 ani de cand ne-am cunoscut. Jumate din viata mea am stat cu el
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Ingrid sarpele ala e adevarat? eu stiu ca nu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Irina...dar ce are Sabina de a vomat? E racita? Sau nu i-a cazut bine mancarea?
Noi azi aveam programare la medic la ora 14 dar Dani s-a trezit la ora 16.15..a dormit 3 ore jumate. Si daca doarme asha bine eu nu ii stric programul de somn pt nimic in lume.