wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Scuze! Acum am vazut ca data postarii mesajului de mai sus este cea de azi, asa ca intrebarea de mai sus nu cred ca isi mai are rostul.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanduro spune:

Fetita mea are 9 luni, am purtat-o mereu in wrap.Am constatat ca fata mea e mult mai linistita, mult mai echilibrata.Caruciorul nostru -scump- sta nefolosit in pivnita.Parerea mea este ca wrapul este cel mai natural mod de a purta bebelusii si nu este ceva nou, mai degraba este foarte veche.Wrapul este de origine europeana. Si stramosii au purtat copii astfel(nu prea erau caruciori in acele vremuri)Secretul wrapului consta in material (TESUT!!!!)si in deimensiuni.Aici in Miercurea Ciuc suntem mai multi de 3O de mamici care purtam copiii in wrapuri.Este ceva minunat.Sper ca v-am fost de folos.Daca aveti interbari ma gasiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

e frumos ca sunteti mai multe maici care folositi wrap-ul, eu prin bucuresti n-am vazut pe nimeni cu asa ceva. aa, mint, am vazut o frantuzoaica la metrou, cu o fetita marisoara, si se uita toata lumea la ele ca la urs, tot incercau s-o convinga sa dea copilul jos de acolo, ca nu sta bine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

focutza, te-ai razgandit? ca am facut un wrap, dar vad ca nu ai pm, nu stiu cum sa iau legatura cu tine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanduro spune:

Daca nu prea ai auzit de wrap eu sunt dispusa sa-ti trimit niste informatii interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

e frumos ca sunteti mai multe maici care folositi wrap-ul, eu prin bucuresti n-am vazut pe nimeni cu asa ceva. aa, mint, am vazut o frantuzoaica la metrou, cu o fetita marisoara, si se uita toata lumea la ele ca la urs, tot incercau s-o convinga sa dea copilul jos de acolo, ca nu sta bine

e, na, eu personal stiu cel putin trei mamici bucurestence care folosesc la greu wrap. Si de la ele au auzit si alte mamici care au incercat... deci nu e chiar necunoscut....

Mergi la inceput

ei, si eu stiu cateva mamici, ca doar eu le-am facut wrap-urile, dar n-am vazut inca pe nimeni pe strada cu asa ceva, in afara de mine si de frantuzoaica de care ziceam. cred ca suntem foarte putine intr-un oras asa de mare. daca nu era forumul, nici eu nu aveam habar de metoda asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wrapmama spune:

Buna fetelor. Eu sunt o mamica din Satu Mare, si folosesc wrapul cu fetita mea de un an de cand ea a avut 2 luni. Sunt foarte bucuroasa ca am un wrap, pentru can nu-mi placea caruciorul de loc. Era greu sa-l folosesc in oras, din cauza masinilor parcate pe trotuar, nu puteam intra nicaieri sau numai cu mari greutati. O port pe fetita mea foarte mult, ii place sa doarme pe spatele meu, si intre timp eu pot sa fac orice. Sper ca o sa fim cati mai multi care ne purtam copilasii in wrap.

Este foarte important, ca materialul din care este facut wrapul, sa fie tesut intr-un mod special. Eu am avut un wrap facut acasa, si dupa cateva luni am comandat una din strainatate, si sa stiti ca e foarte mare diferenta. Este mai comfortabil pentru mine, si sustine copilul mult mai bine. Materialele normale de bumbac nu sunt bune pentru un copilas mai mare de 5-6 kilograme. Dar cele facute special pentru wrap pot fi folosite cu siguranta chiar si cand copilul are mai mult de 10 kilograme.

Mergi la inceput

Intr-adevar, materialele facute special pt wrap sunt mai frumoase si mai rezistente, dar de aici pana la a spune ca celelalte nu sunt bune mi se pare cale destul de lunga. ca sa nu dau doar cazul meu,(inca port copilul de 14 kg intr-un wrap facut dintr-un material obisnuit) ca pot fi considerata subiectiva, forumurile din strainatate sunt pline de mamici care-si poarta copiii si la 3-4 ani in wrap-uri facute de ele si sunt foarte bune. chiar si wrap-ul din tricot care este foarte elastic si se lasa, a mers pana la 10 kg ale copilului.
ma rog, fiecare face cum crede, eu am ales varianta home-made pentru ca la ora aia nu aveam de unde comanda un wrap original din romania si de afara mi se parea mult prea scump, si pt mine inca este ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si noi am intrat -la 2.8 ani!- in grupul sling-er-itzelor; mai nou pitica mea prefera sa fie purtata in brate mai des ca inainte (probabil din cauza ca eu, timp de 1 luna nu am prea purtat-o, din motive medicale) asa ca sper sa ne fie mai ok cu sling
deja am 3 modele, pentru tinute diferite

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput