wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mie Adita mi-a zis ca se muta si ca o vreme nu mai are net.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Adriana s-a mutat si are un contract nou de internet dar nu reuseste inca sa se conecteze. Pana atunci pot prelua eu comenzile, adica dau nr ei de telefon mobil celor interesate pe PM.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

gata, am revenit, imi pare rau ca nu la timp

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

adita,vreau si eu wrap........pls

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

ti-am trimis pm.........

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

SAlut.

Vreau si eu un wrap, te rog. Am mai vorbit noi, daca mai stii...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nicoleta, imi cer scuze, nu mai stiu ce vorbisem. vad cu cateva postari inainte ca vrei unul elastic. asa ramane? ti-am spus ca cele elastice sunt bune la bebeii mici, la cei mari se cam lasa materialul meu si trebuiesc legate din ce in ce mai strans ca sa stea bine?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

adita - buna, te rog sa imi trimiti si mie pe pm oferta ta pentru wrap (imi trebuie pentru piciulica in decembrie, dar il vreau de acum sa ma obisnuiesc cu legatul). multumesc mult!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna...
Am citit despre aceste wrap-uri si cred ca miar fi si mie folositor, drept pentru care va rog care puteti sami faceti si mie unul...
Am un bebelus de 4 luni, baietel, si as vrea ceva din bumbac, elastic, si verde cu galben, eventual dc are si ceva desene cu animalute, etc ar fi super...dc nu, ok cum se poate.. va rog sami trimiteti un pm cine poate... multumesc mult... a, si preturi... va pup pe toate si va doresc copilasi cat mai cuminti !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

aveti idee de la ce varsta se pot purta bbii in wrap sau sling?

In wrap se poate purta din prima zi a lui bb. Depinde ce numesti sling ca sa stiu ce sa raspund.

mamica fericita!

Mergi la inceput