wrap in Romania (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stormi spune:

Adita,am si eu o mare rugaminte la tine.Am un bebe cu hernie inghinala de 5 saptamani care nu are voie sa planga si el are colici non stop.Trebuie sa stau cu el in brate tot timpul si doarme doar la mine pe burta.Daca imi poti face si mie un wrap te rog.Nu conteaza cat costa.Sa-mi zici te rog tu ca eu nu am timp sa caut in urma.Iti multumesc din suflet pentru ajutor.E extrem de important.Ca acum il investigam mai bine si sa vedem cand vom face operatia.Sunt disperata.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

imi pare rau, nu mai intrasem de mult pe net si nu am vazut mesajul tau. mai ai nevoie sau ai gasit pe altcineva care sa-ti faca? eu pot sa-ti fac cu 50 ron plus 6 ron taxele postale. am niste poze cu ele www.flickr.com/photos/adrianacalin/2423182045/in/set-72157600358508278/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

dupa ce am trimis mesajul ma gandeam daca are voie sa stea in wrap cu hernia inghinala. nu l-o deranja?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Adita
Am vazut ca baietelul tau e trecut de 1 an .Si eu am un wrap dar mi se pare greu in el sa-l port pe pui.Are 10 kg imbracat si mi se pare un pic incomod.Tu il folosesti si acum ?
Sa creasc mare copilasii.

Mergi la inceput

acum il folosesc mai rar, ca nu mai vrea sa stea in brate, ii place sa se plimbe, sa alerge. dar cand plecam de acasa la ora la care trebuie sa adoarma il pun in wrap si sta cel putin o ora, fara probleme, nu mi-e greu. si el are tot cam 10 kg, dar fara haine, deci imbracat e un pic mai mult. esti sigura ca-l pui bine, sa fie bine intins materialul, si cat mai lat pe umeri, sa se distribuie bine greutatea? am vazut pe alte site-uri fete care isi poarta copiii pana pe la 3 ani, 10 kg n-ar trebui sa fie greu de dus. uite o www.flickr.com/photos/adrianacalin/2423996078/in/set-72157600358508278/" target="_blank">poza cu fata mea de 5 ani in wrap. singurul lucru care ma deranja e ca era prea mare si nu prea mai vedeam in fata din cauza ei, dar in rest statea foarte bine. de obicei intind wrap-ul chiar mai mult pe umeri decat in poza asta

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

ma gandesc sa incerc si eu wrapul cu al doilea copil care se prevede ca ar fi fetita :) astfel m-as putea descurca mai bine si cu gatitul , sa ma ocup de cel mare etc....cel putin asa sper :)

adita m-ar interesa si pe mine sa cumpar un wrap confectionat de tine, eventual poti sa-mi scrii cum se procedeaza???

va multumesc

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

Adita m-ar interesa si pe mine achizitionarea unui wrap pentru fetita mea.

Te rog sa-mi spui cum sa procedez pentru a intra in posesia lui.

Multumesc.

Giorgiana

Mergi la inceput

vad ca nu ai activat pm, asa ca iti scriu aici. de fapt sunt detalii putin mai sus, tot la subiectul asta. daca pretul si culoarea ti se par ok, imi spui si ma apuc sa-l fac si ne intalnim sa ti-l dau, daca esti din bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

Adita, sunt din Bucuresti. Este ok si pretul si culoarea. Te rog sa-mi faci un wrap si cand e ok ne putem intalni. Multumesc. Tel meu este 0765244988

Multumesc.
Giorgiana

Mergi la inceput

care din culori, bleu sau verde?

Mergi la inceput