wrap in Romania (2)
Raspunsuri - Pagina 12
cylyche spune:
Fetelor am achizitionat si eu un wrap si sunt f multumita de el.Edy al meu are 7 luni si 8 kg ,sta f bine in el.Vi-l recomand cu multa placere.
adita spune:
in sfarsit, s-a gandit cineva sa aduca si la noi. si nu sunt prea scumpe si arata grozav. vad ca deocamdata n-au pe stoc dar e un pas inainte
daca tot am mai scris pe aici, hai sa va arat si o poza cu bebe in wrap, cand am fost la stomatolog: http://www.flickr.com/photos/adrianacalin/2331095699/
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
MicaSirena spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog ce fel de material sa cer la magazin? Am inteles ca e vorba de un bumbac elastic insa cum se numeste? Sau din ce altceva se poate confectiona wrap-ul? Multumesc mult pentru ajutor - ma rupe fie-mea cand o pun in ham (7 kile la 5 luni)
adita spune:
nu stiu cum se cheama, ca eu ma duc si arat vreau din asta, si nu scrie nimic pe el. daca vrei elastic, e tricot, dar asta se cam lasa daca e bebe mai greu. poti sa iei o panza simpla de bumbac, spunea cineva odata ca la repezeala si-a facut un sling dintr-o fata de masa. cu asta care nu e elastic e putin mai greu daca vrei sa si alaptezi din mers, dar daca nu e cazul vostru, atunci nu e o problema. si ar mai fi ca se sifoneaza usor si nu arata prea grozav. de asta il prefer eu pe ala creponat. e tesut si nu se lasa, si fiind creponat nu arata sifonat. uite, materialul meu arata www.flickr.com/photos/adrianacalin/2250675624/" target="_blank">asa
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
MicaSirena spune:
Multumesc, sper sa ma descurc. Ar fi o treaba buna sa pot alapta din mers , n-as mai fi conditionata mereu de bancile din parcuri.
adita spune:
da, daca tragi una din laturile alea laterale peste capul copilului, nu se vede nimic, numai sa vrea fata sa stea asa
Tania_Petra spune:
Fetelor, de mult ma tot gandesc sa-mi fac si eu un wrap, dar nu prea circul prea departe de casa, si in zona nu am gasit material de care-mi trebuie.Doar ceva materiale pt lenjerii de pat - ma gandeam acum ca ar merge, cum spunea adita de cel creponat, sau ar mai fi niste finet - oare merge?
intrebarea ar fi: cati metri de material trebuie sa cumpar? Am inteles ca nu trebuie sa aiba cusatura, adica sa fie innadit, si-atunci ar insemna sa cumpar 5 m? Pai materialele au latimi de 2m, cel putin 1,10m, si pt. un wrap iti trebuie o latime de 60cm., corect?
Cele care v-ati confectionat singure - ce dimensiune are wrap-ul vostru?
A, si inca ceva - pt. cele care l-au folosit vara: nu te incingi si tu si bebele infasurate in atata material?
adita spune:
finetul e prea gros, o sa va incingeti si o sa stea si foarte umflat.ia ceva mai subtire. mai ales vara, cum spuneai si tu, te incingi foarte tare. eu am avut vara trecuta un wrap din matase, tot transpiram, dar nu prea tare.oricum as fi transpirat cu copilul in brate, macar asa statea comod si aveam mainile libere.
cu latimea materialului, n-ai ce face,iei 5 m de material si faci 2-3 wrap-uri, in functie de cat e de lat. sau folosesti ce ramane la altceva, daca zici ca iei din ala pt cearsafuri, faci niste fete de perne, ceva, daca nu ai ce face cu mai multe wrap-uri.succes
Tania_Petra spune:
multumesc, adita, pt raspunsul prompt.
Inca o intrebare: ce dimensiuni are wrap-ul tau cel creponat -lungime x latime?
adita spune:
cam 4.5/0.5, ca l-am taiat asa, din ochi, nu l-am masurat exact