Strumfi de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
ily7 spune:
Ioana m-am uitat la poza cu Smaranda si adevarul e ca este o frumusete de fetita. Ma uimeste ca nu ia in greutate, pt ca are obrajorii rotunzi, nu pare deloc slabuta.
Apropo de greutatea copilului... la noi a fost destul de greu la inceput
( cel putin pt mine...). A avut la nastere doar 2500g, eu aveam doar foarte putin lapte pe care ma chinuiam sa-l scot cu pompa pt ca ea fiind foarte micuta nu avea putere sa-l pape "natural". Asa ca i-am dat de la inceput completare lapte praf. Partea buna a fost ca micuta a luat bine in greutate iar acum dupa 2luni si jumatate are 5kg.
Poate pare putin... ![]()
![]()
dar mie mi se pare imensa acum...
A, iar cu chinuiala cu scosul laptelui cu pompa (cantitate infima oricum) am renuntat dupa 8 saptamani. Asta e ...
Anya20 spune:
brrr...numai vesti proaste...a murit dobrin...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by oaana
Mihaela,ai grija cu ce spui despre soacra ...sa nu te toarne cinevasi sa te trezesti cu soacra cu
.Si umflaturile pe care le are bebe or sa se resoarba,asa a avut si Iosua.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
deci se resorb gogoloaiele..........merci. m-am mai linistit, cat despre "turnatu" la soacra, nu ma tem. oricum noi ne-am spus in fata ce simtitm una pt alta intr-un limbaj pe care daca l-as folosi aci m=ar cenzura moderatorii. asa ca ceea ce scriu aci e parfum fata de ceea ce i-am zis........
*mihaela*
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Anya20
eu de aseara sunt socata si nu-mi revin. am auzit de fetita lianei stanciu,teodora, care are cancer intr-o faza destul de avansata si care a fost operata ieri la viena. e cu putin mai mica decat anya mea. aseara mi-au dat lacrimile cand am aflat.nu ma mai pot concentra la nimic...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
liana stanciu e cea care face emisiunea aia "trenu vietii"?????????
cancer? la asa varsta mika????????doamne ce vremuri am ajuns sa traim!!!!!of!
cat de fericita pot fi ca am copilu sanatos! n-am cuvinte sa-i multumesc lui Dzeu!
*mihaela*
nma spune:
anya ce veste proasta. nu stiam ca un copil are cancer! multumim lui D-zeu ca ai nostrii sunt sanatosi.
ieri am fost cu andra la vaccin si a fost cam agitata iar alex a facut o frumusete de indigestie ca sincer nu stiam de care sa ma ocup mai intai. la inceput mi-am dat seama cat de greu mi-ar fi fost daca aveam gemeni, cum ne-am dorit, apoi m-am bucurat ca totul trece. alex face desul de rau la o indigastie. de cateva ori am ajuns la perfuzii. acum vad ca e pe drumul cel bun dar de ieri pana azi a mancat doar 1/2 banana.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
karligutza spune:
Da fetelor si eu am auzit aseara la Mircea Badea in emisiune ca fetita Lianei Stanciu, cea care face emisiunea TRENUL VIETII, este grav bolnava... adica are cancer... saracuta! problema e ca parintii nu au stiut pana acum ceva timp (adica cu putin timp inainte.... ); fetita are 2 anisori si parea perfect sanatoasa! asta e problema, ca vestea a venit ca un SOC si pentru cei 2 parinti..........
e dureros!
si de Dobrin n-am auzit decat ca era in spital, grav bolnav si el (tot cancer parca... la plamani?) si acum a murit? Doamne! trist trist trist sa auzi asemenea intamplari.
karligutza
sunt mamica Adelutei 

.Si umflaturile pe care le are bebe or sa se resoarba,asa a avut si Iosua.