Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

diana, poti cangela si salata, si loboda si patrunjel marar leustean
cam orice merge

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

salutare fetele, intram fugfuta la raport ca am de facut si eu mancare, si mai imi faceti si voi cu retetele de pe aici!
La multi ani! sarbatoritzilor zilei, sanatate multa tuturor si felicitari dintzosilor!!!
ninsoare la Brasov , desi nu cred ca e chiar asa placut!
Laura de supt degete O mai las luna asta si daca nu se rareste fenomenul de la sine iau masuri. eu inca nu ma stresez sa o dezvat pentru ca am inteles ca oricum in primul an de viata majoritatea copiilor isi sug degetelele.
Imbracat afara - body, plus costumas subtire plus costumas gros - fas, cu totul, adica nu mai e nevoie sa o incalt, plus caciulita si eventual gluga in cap daca e nevoie. Nu vreau sa ii dau mai mult de trei randuri acum. Cand va fi mai frig reevaluam situatia.
Karra din pacate asa e, daca nu e nimeni debransat nu se mai poate. Deci nu daca nu are nimeni centrala ci daca nu e nimeni debransat. Poate ai vreun vecin care e debransat dar n-are nici centrala. Eu asa stiam, S-a facut mare tam tam pe la televizor anul trecut pe subiectul asta. Sa ma pupe vecinii ca la mine pe scara numai eu aveam centrala si anul asta si-au mai pus vreo doi!
Am fugit sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Diana, noi am mancat azi ciorbita de pui care continea: ardei, morcov , ceapa, taitei fara ou din comert, leustean cimbru...a iesit foarte buna, legumele taiate marunt dau un gust mai bun la mancare...eu am mai fiert un morcov separat si l-am pasat pentru consistenta
a...cred ca voi n-ati ajuns la carne, scuze, nu mai stiu

As vrea sa va intreb de cate ori dati ficatel la bebei pe saptamana?
Eu dau 2 zile pe saptamana ficat, 2 zile ou, 2-3 zile carne pui/vita...o fi bine? Cu ficatul i-am dat doar o data pana acum, in ziua cand a facut 7 luni, ca sa sarbatorim

La noi inca ninge, cu niste fulgi mari, ca iarna, ce mai

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Karra80, bravooooo.Ia zi si mie dieta asta Sarcasdale ca poate ma apuc , asa cat imi permite alaptatul ca nu ma mai suport asa.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

arissa, salutari, ma bucur sa intalnesc o tulceanca pe aici! Si eu tot de acolo provin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Saltari mamici,

Am mai intrat si eu la raport ca sa nu ma dati disparuta pe aici.
Printesei mele ii place foarte mult iaurtul cu cereale,mai mult decat laptele,supa,pireutul si fructele.Cand ii dau sa pape o pun in fundulet(ca sta foarte bine in fundulet) si incep sa ii dau sa pape.Baga si ea manutele,eu ii dau cu lingurita,ea baga cu manutele dar pana la sfarsit este castronelul gol si ea majita din cap pana in picioare.
Acum ca s-a racorit timpul si este mai racoare si la mine in casa doarme mai bine ziua,mananca si mai bine.Merge deabuselea dar nu vrea prea mult,ii place sa mearga in picioare,a inceput sa traga de gratii sa se ridice in picioruse,merge in premergator de nimeni nu o intrece.
I-am luat premergator ca ma cocosa de cat vroia ea sa mearga in picioare.O las 15 minute in el si dupa aceea o iau,bine daca ar fi dupa ea ar sta mult mai mult dar nu vreau sa exagerez.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

tzuna - am procedat cu ea ca la carte. ma pasioneaza tot ceea ce tine de puericultura.am multe carti si m-am consultat si cu dr. mea inainte sa nasc pt. a proceda corect fata de Ingrid.Cand am ajuns de la maternitate i-am dat un cadou de la Ian. nu am indepartat-o niciodata de langa mine atunci cand sunt cu Ian.Participa la toate actiunile noastre zilnice.asa ca sunt convinsa ca nu lipsa atentiei din partea mea este cauza.ea nu vrea sa il vada nici pe taica'su ca ma atinge sau ca ma saruta - imediat se baga intre noi si urmeaza minute de pupaturi si te iubesc.probabil ca am facut-o mult prea dependenta de mine si cred ca am gresit.am momente cand sunt foarte obosita si rabdarea mea este la limita de jos.ea simte si atunci o apuca criza.

gabdyd - refuzul olitei s-a produs dupa ce am intarcat-o. probabil s-a suparat foarte tare din cauza asta.ea imi spunea ca face pipi dar nu ajungeam la olita, dadea drumul pe ea imediat ce avea senzatia de urinat.

gabi78 - imagineaza-ti ca ea s-a imbracat singura cu costumul de baie peste body si caciula de iarna si manusile. una din pasiunile ei sunt hainele.mai aveam niste poze cu ea imbracata cu jeansi mei, si una cu ea imbracata cu chilotii lui taica'su si ciorapii lui. e haioasa tare.

Lumi Naq - multumim mult pentru aprecieri

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

quote:
Originally posted by iunita

Sori1980asta e olita? mie mi-ar trebui asa ceva s ao invat pe fi-mea sa ste ain dodonau...

nu e olita, e un scaunel special pt bebelusi, dintr-un cauciuc f. moale. E f. fain, pt ca ii invata sa stea corect in fundulet. E recomandat de pediatri. sunt doua modele, Bumbo si Bebe Pod. Nu stiu sa iti zic daca se gasesc in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ciao!

La multi ani cu sanatate si fericire sarbatoritilor zilei!

Zadi sunteti o familie tare frumoasa.

Felicitam si noi dintzosii Eduard si Dragos.

Fetelor, am facut si eu o prajitura taaaaaaare buna cu mere. Eu care sunt aproape zero la bucatarit, am facut o bunatate de prajitura de m-a ladat si sotul.

Nu mai retin cine a facut placinta cu dovleac. As vrea si eu retzeta daca se poate, va rog. Multumim anticipat.

Nu mi-a raspuns nimeni daca ne primeste in clubul baschetbalistilor. Avem 72 cm si 7100g la 6 luni jumate.

Fetelor, oare chiar vine iarna deja? Ca eu dau in depresie. Uraaaasc iarna. Nu vreaaaaaauuuuuu.

O duminica placuta sa aveti in continuare.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput