Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Nu-i asa ca e HAIOASA Catalina??? HI HI hI

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Karra80, bravooooo.Ia zi si mie dieta asta Sarcasdale ca poate ma apuc , asa cat imi permite alaptatul ca nu ma mai suport asa.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

uite aici totul despre dieta

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ALIONUSCHA-am vazut pozele. Intr-adevar o toamna superba. Pacat ca nu a mai tinut vremea sa ne bucuram de toate culorile. Iar ILINCA e o scumpica. Ii sta asa bine in verde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

alina super tare catalina!!! matei daca avea unul la indemana il manca sigur! ca el cica din dragoste!

aliona frumoasa toamna la voi! la noi ploua ... ploua ... ploua ...

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce frumoase poze si ce frumosi protagonisti! O familie fericita in mijlocul uneu toamne superbe, un David chelios de Mihaelaa si doi puisori de anaalina !!! Ce minunatii!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

am vazut si tunsu bunsu!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty, multi pentru tine sa te poti destinde intre doi puiuti care cer asa mult de la tine!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Am vazut si eu o cheliuta deasaaaaa!!! Ce staluceste !!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Alionushca mi-au placut tare mult pozele tale, la noi nu a fost asa frumos, a venit direct iarna.
In Brasov a nins frumos ieri, l-am pus la geam pe Vlad se uita asa mirat la fulgi
Iunita multumim pt retete.
Ela Teuca sa-i treaca buba de la cazatura.
Anaalina da e haioasa Catalina.
Miha eu cand l-am tuns pe Vlad am mai lasat ceva de samanta. acum parca ii ies in evidenta mai tare ochii lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by Selene

GABI78 - o intrebare. Din cate imi amintesc, tu intrebai de vaccinul BCG, care trebuie refacut la Tudor. Si noi avem aceeasi problema, vineri va trebui sa merg sa ii faca ceva test sa vada daca are anticorpi pt tbc si daca nu ii are, ii reface vaccinul. Mi-au spus ca nu trebuie sa fi luat antibiotice cu 10 zile inainte de vaccin.
Spune-mi te rog, lui Tudor i-au dat cumva antibiotice in spital, dupa ce ai nascut? Pt ca lui Alexandra i-au dat ceva (nu mai stiu ce), 3 zile, pt niste pete rosii ce nu ii treceau si banui ca din cauza asta nu a 'functionat' vaccinul Bcg. E doar ceva pt 'cultura mea generala', sunt curioasa daca din cauza dr din spital tb sa refacem acum vaccinul. Sper ca o sa intelegi ce am vrut sa spun ...
Multumesc in avans!

la toti puiutii!

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Eu nu i-am facut inca testul pt anticorpi. De abia saptamina viiotare ma duc sa iau trimitere de la pediatra lui.
Si da, Tudor a facut imediat dupa nastere ampicilina si apoi gentamicina, pt ca eu am avut infectie urinara cu E Colli. La el urocultura a iesit ok,dar nemernicii de microbi s-au asezat in git si la 2 sapt dupa ce am venit acasa a facut rosu in git si otita..asa rapid..si i-am dat din nou antibiotic..parca ampicilina.Daca tie ti-au spus ca asta poate fi o cauza..atunci ..asa o fi.Mie nu mi s-a spus nimic.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput