propozitii disparute

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Serialul cehoslovac Arabela
Tigarile Kent
Cafea Unica
marmelada

Sofia mami de Lukas (9 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Braga.
Tin minte ca ai mei parinti imi povesteau ca atunci cand erau studenti le placea sa bea braga. Nu mai stiu daca eu am baut vreodata. Ce gust avea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

pt. ca cineva amintea de prastie,sa nu uitam de munitia principala:invizoacele,care lasau urme usturatoare in forma de u pe piele.si tot aici:tevile cu cornete,baloanele de sampon urzica suflate prin tubul de la pixuri din alea ieftine.

nu-si mai aduce nimeni aminte de serialul Lumini si umbre cu Ilarion Ciobanu ?

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

dar de nechezol va mai amintiti?
nu mai stiu exact din ce era facut dar era inlocuitor de cafea.
salamul de porc (plin de grasime dar delicios (pe atunci) ), tacamurile de pui (capete si gheare de pui)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Noua, copiilor, ne placea cand mama zice sa mergem sa bem un kuik (cuic)- nu stiu cum se scrie. Mai ales atunci cand era premierea la scoli mergem dupa la cofetarie, toti cu coronite, sa mancam o prajitura si sa bem un cuic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by analessya13

Noua, copiilor, ne placea cand mama zice sa mergem sa bem un kuik (cuic)- nu stiu cum se scrie. Mai ales atunci cand era premierea la scoli mergem dupa la cofetarie, toti cu coronite, sa mancam o prajitura si sa bem un cuic.

Quick- varianta de bautura racaoritoare cu cofeina cu licenta romaneasca. Cu asta te amageai cand nu aveau Pepsi cu lunile in cofetarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Edessa
Quick- varianta de bautura racaoritoare cu cofeina cu licenta romaneasca. Cu asta te amageai cand nu aveau Pepsi cu lunile in cofetarii!

Iar cand nu aveam Quick ne amageam cu Zmeurata.
Noroc cu Brifcorul care ne-a mai indulcit sufletele pe la mijlocul anilor '80.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Sau cu apa Aurora,mie imi placea mult, nu am reusit sa regasesc gustul acela la nici o bautura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by canne-marie

Super subiectul.
Imi adcu aminte cand stateam la coada la RATIE,mama ce nebunie era,tot blocul meu era la coada.Aveam atunci langa noi ALIMENTARA 51,cine sta prin Pantelimon nu are cum sa nu isi aminteasca.Vindeau prin spate dimineata de dimineata,erau toti pe intuneric cu scaunelele si cu borcanele de iaurt si sticlele de lapte si se mai dadea si unt la pachet.Nu apucai mereu ca se termina repede.Mai imi amintesc la Piata Delfinului,era un magazin se numea Voinicel si aduceau bomboane cubaneze,susan si arahide glajurate,era omor pe ele.Nici nu apucai bine sa te asezi la coada ca veneau toti vanzatorii din piata inaintea ta si luau aproape tot.
Va mai amintiti de SOIMI PATRIEI si de PIONIERI.Am fost si una si alta.La scoala erau niste snururi care 1 era rosu,pt.seful clasei,unul gaben,nu imi mai amintesc pt.ce era si unul albastru pt.sanitari.Cel mai purtam cu mandrie pe cel sanitar.
EEEheeeee amintiri frumoase.

annes

gresit, rosu era comandant de grupa( erau 3 grupe intr-o clasa ) galben era comandant de clasa si albastru era comandant de unitate( pe scoala)

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by sirod

Snurul albastru - comandant de unitate(de scoala, adica) si ala bleu era pt loctiitoru comandantului de unitate!!!!sigur sigur, stiu ca l-am purtat.

va ma amintiti ''Raportul'' diferitilor purtatori de snururi, la inceputul unei adunari , nu stiu de care(un fel de AGA de acum):

''tovarase comandant, pionierul XYZ, comandant de detasament, va raportez ca detasamantul clasei a tzsh-pea este pregatit pentru inceperea activitatii!''....cam asa ceva era, se saluta pioniereste si dupa aia se bateau cimpii pina imi venea foame!

EU cu doua minuni

sirod inseamna ca ai invatat super bine in scoala

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput