propozitii disparute
Raspunsuri - Pagina 7
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by capcaunul
- Somaj tehnic.
Ce era ala ????
Somaj la negru.
Cum munca la negru este munca fara carte de munca, somajul la negru ar fi somajul cu carte de munca.
Anderra spune:
Piramidon. Lua mama mereu cand avea dureri de cap.
Nu stiu daca a spus cineva, nus tiu exact a carei sintagme e prescurtarea ..insa din cand in cand ai mei ... faceau un CEARE.
Chiar ce era ceareul? O suma de bani pe care o imprumutai?? Sau o cotizatie lunara din salariu si uneori te puteai folosi de banii aia?
Inscrierile la rand (primeai nr de asteptare) pentru frigider sau DACiE.
monica-elizabet spune:
Militzia
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Anderra
din cand in cand ai mei ... faceau un CEARE.
Chiar ce era ceareul? O suma de bani pe care o imprumutai?? Sau o cotizatie lunara din salariu si uneori te puteai folosi de banii aia?
Inscrierile la rand (primeai nr de asteptare) pentru frigider sau DACiE.
Nu era CEARE era CAR. Casa de Ajutor Reciproc.
capcaunul spune:
- BOB - biroul organizatiei de baza.
- Panoul de onoare.
- Urzica. Cu tot cu Almanah.
- Almanahul Anticipatia. O oaza de libertate a gandirii, mai SF asa. Scria si CTPul niste povestioare reusite pe-acolo.
- Scanteia Tineretului. Bagata pe gat. Dar era mai digerabila decat Scanteia mare.
- Orizonturi stiintifice. Cu Andrei Bacalu si genericul pe muzica Genesis.
- Manix, Kojak, Dallas, Linia maritima Onedin.
- serialul SF in fiecare duminica la pranz, cine l-a mai prins. Pierduti in spatiu, Invincibilii, etc.
- Westernul de sambata seara. Cine-a mai apucat. John Wayne la greu prin '72, '73.
- prastia - instrumentul de baza al copilariei.
capcaunul spune:
Ma lasa memoria. Noroc cu www.presaonline.com/stire/serialele-adulate-in-epoca-de-aur,34031.html" target="_blank">presa:
- Daktari. Asta era duminica dimineata. Maimutica mea de jucarie a fost botezata in zilele acelea, evident Jude
- Mannix si nu Manix asa cum l-am retinut peste ani si l-am scris in postarea precedenta
As adauga si:
- Pistruiatul, Ciresarii si Toate panzele sus rulau in fiecare zi pe la pranz in vacanta. Pe vremea cand TVul ceausist avea emisiuni la pranz. Mai tineti minte emisiunile scolare de fizica/chimie/matematica sau cele de limba engleza/franceza/spaniola/germana/rusa care se difuzau pe la 10 dimineata si in reluare pe la 4 dupa-masa?
- Ora de Informare politica pe care o tineam la Dirigentie
- Vacanta de practica agricola. Un adevarat oximoron.
- Unghiile la control! - amintiri din clasa I-a.
- Reuniune - termenul oficial pentru discoteca
- Profiterolul - halta obligatorie intre scoala si reuniune. In ultimii ani se mai gasea doar ici si colo, de exemplu la cofetaria hotelului Bucuresti.
- Arici Pogonici - aici i-am lasat in ceata pe cei care n-au prins vremurile de dinaintea soimilor patriei.
Adrianaa spune:
Hm, nu mi se par deloc amuzante.
Cel mult starnesc plansul, ca au existat!!!
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
arinna spune:
Pe mine ma amuza........
Treaba cu sticlele goale(ori cu urme de bautura) puse pe dulap e interesanta, aveam si noi in casa acest fel de "bar" plus cutii de tigari goale ( Dunhill sau mai stiu eu ce)si pahare de plastic cu Havana Club
Mai stiu Pregatirea Tineretului pentru Apararea Patriei si careurile cu pionieri,ori panoul cu indisciplinati ( cu poze)
lilianasoare spune:
Super subiect. Acum, ca s-au atins aproape toate punctele , eu nu vreau sa mai adaug decat unul: unde este nuga aia antedecembrista Stiu ca era vrac si o cumparai la gramaj. Era DE-LI-CIOA-SA
As fi mancat nuga din aceea dimineata, la pranz si seara si nu m-ar fi deranjat nici ca gustare intre astfel de mese.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori