propozitii disparute

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Familia Palliser. Demelza. Familia Mogador.

Crinait se numea Cei din Mogador, dar mie peronal nu mi-a prea placut. Iar filmul cu Demelza se numea Poldark. Ce frumusete de serial! Nu mai era tipenie de om pe strada cind rula! Si Om bogat, om sarac si Onedin! Eh, ce vrenuri!

Nu stiu de ce am impresia ca Demelza a jucat in Marile sperante nu Poldark ...oare ma insel....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

bicicletele 'pegas'
-patinele cu rotile
-jocurile 'piticot' 'nu te suparat frate' 'sus si jos' 'maroco''table'
-diapozitivele cu povesti
-plastilina in pachete dreptunghiulare
-papusile alea mari pe care unii le punea ca decor pe patul din sufragerie
-florile de plastic care tronau fie in mijlocul mesei din sufragerie fie pe televisorul alb-negru
-perdelele brodate cu flori rosii si verzi
-covoarele persane
-'rapirile' de pe pereti
-inghetaa la cornet ,verde sau roz care era in doua cu gheata
-biscuitii'mirela't.
-sticlele de ulei de juma' de litru unsuroase si slinoase de care eram foarte bucurosi
-bananele verzi pe care le mancam crude ca muream de pofta
-gumele care le dadeau rst la alimentara si iti spargeai masele in ele dupa care daca aveai noroc si o sfaramai se facea numai firmituri
-sarlota de la cofetarie(de la am faacut odata urticarie sau nu mai stiu ce dar numai bine nu mi-a fost)
-cozile interminabile la mic si bere de 23 august (printre alte cozi de care s-a mai scris.)
daca imi mai amintesc ceva ce nu s-a scris revin.
am ras cu lacrimi!!!de mult nu m-amm mia distrat asa!sunteti bestiali!!va pup.(licuriciul meu a facut febra in seara asta dar vad ca acum si-a revenit gratie sosetelor cu otet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mi-amintesc (putin off topic) ca am primit la un moment dat, o ciocolata in forma de mos craciun si asa de draga mi-era incat nu am vrut s-o mananc ; am asezat-o pe usa frigiderului si din cand in cand mai rupeam cate putin din cizma mosului, insa asa din spate (de la calcai)sa nu cumva sa se farame; doamne, s-a invechit ciocolata in frigider de-a trebuit s-o arunce mama si eu tot intr-un refuz am tinut-owww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ca tot ziceai de sarlote, imi placeau alea cu cacao.Mi.am amintit si de prajiturile numite Violeta, aveau glazura mov, in genul amandinelor. Tare de tot faza cu papusile tinute pe recamierul din sufragerie Nu te supara frate si Piticot am avut aaa...foarte utile mi-au fost si cartile Animale din continente, macar am invatat toate animalele si locul unde traiesc

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

De mileurile crosetate la care mamele lucrau cu spor va amintiti?
Sau de multimea bibelourilor?

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

wow,ce subiect tare! Pacat ca-l descopar acum dar sper ca in cateva zile sa-mi repar imprimanta si toate paginile le scot la imprimanta.Sunteti tari si multe care le-ai zis,eu le uitasem.

Nu stiu daca e asa trist,noi atunci eram fericiti.
La scoala cand trebuia sa merg la atletism,gimnastica,pe stadion cu dansul,la cor..Apropo,cand m-am lasat de cor pt doi ani am avut nota scazuta la purtare,si ce-l mai aiurea e ca dupa ce m-am lasat de cor,la doua luni au plecat cu grupul in Grecia.Dar daca o stie cineva pe Maricica Lupu,mama ce mai zbiera.Cand mergeam in excursii cu corul mai ca ne batea daca faceam nebunii.

Prajitua Marga de 2 lei ..oh ce o iubeam.Ma trimitea mama la piata si de fiecare data pierdeam 2 lei,nici mai mult nici mai putin,cat de-o marga.
Corabioarele de 1.25lei
Da,cocoseii din zahar si mar cu zahar ars de la babe nespalate

Cand se oprea lumina era o bucurie,noi suntem 4 copii asa ca urma sa ne jucam ascunsa.
Coada toata noaptea la lapte,pai asa puteam si eu sta afara pana la 1 noaptea,ca tineam rand.
Casele de comanda
Luni film,marti teatru si restul nu mai retin
Teleenciclopedia (sper ca am zzis bine)
Tom si Jerry
Veronica

Bilete luate de la scoala cu 2.5lei pt la cinema ,filmele indiene,cele cu Jean Claude Van Dame

Apropo de snururi,eu am avut rosu dar aveam cumparat si unul galben ca dupa ore mi-l schimbam si ma dadeam si eu mare.

Practica,asta a fost partea cea mai urata.Veneam rupti de oboseala.Aveam un prof de sport si cand mergeam cu el la camp nu prea ne lasa sa muncim.Cat sa facem cat de cat o norma,dar il injura pe Ceausescu mereu.Super prof.

Si multe altele pe care le-ati enumerat voi!

Elyda si Maraki - am ras de m-am prapadit la poeziile voastre.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Eu am invatat sa citesc si sa scriu cu "Martinica invata alfabetul" si imi mai amintesc si de "cotele apelor Dunarii" lalaite in tz-spe limbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

- panoul de onoare
- autocritica
- Radu Portocala, Vocea Americii
- functiile tovarasului Nicolae Ceausescu: presedintele RSR, secretar general al PCR si comandant suprem al fortelor armate (le spuneam la gradi in cor, in fiecare dimineata)
- mandra-i corabia, mester carmaciul (dintr-o poezie, atat imi mai amintesc)
- brosura "Drepturile si indatoririle pionierilor"
- revistele Micha si Uniunea Sovietica - le mai am si acum, Micha era tiparita in URSS, dar in franceza (citeam cu mama, ca sa invat limba)
- "l-a luat la ilicit" (despre diferite persoane, suspectate de comunisti de venituri ilicite...)
- gestionarul de la Aprozar, atotputernic in ochii nostrii, care avea masina si apartament "proprietate personala" (daca nu il lua la ilicit intre timp)
- coada la glucoza, cu ceilalti copii din cartier
- munca patriotica
- practica la rosii, unde primeam mereu "nesatisfacator"
- 1 Mai mun-ci-to-resc (ca asa era cantecul, ritmat:))
...si ma mai gandesc!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

mama lucra la o fabrica de prelucrare a lemnului (C.P.L) si tin minte ca ii dadeau uneori glucoza, o roata maaaare (cat roata carului) , de culoare alb-gri si foarte tare, trebuia sa spargem cu cutitul bucati din ea sa o putem manca.Era nemaipomenit de buna la gust.
Ah, da si fura lumea mobila bucata cu bucata ascune in plasele cu halatele de schimb:cate 2 picioare de scaune intr-o zi, in alta zi o usa de dulap, treptat treptat in decursul a catorva luni isi completa omul mobila din sufragerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Super fain subiectul!
L-am citit si m-am distrat!
De absolut toate mi-am adus aminte. As mai complecta:
- munca patriotica prin parcuri,
- practica agricola la inceputul anului scolar,
- pregatirea pentru apararea patriei (PTAP)
- cate o saptamana de practica in timpul scolii.
- cozile la absolut tot ce se vindea, inlcusiv la rechizitele scolare, care se dadeau cu liste obligatorii . Cica cuprindea absolut tot ce trebuie pe 1 an scolar. !DE unde ?! Sa vanda si ceea ce nu trebuia si ce aveau in stoc!

Mergi la inceput