propozitii disparute

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinait spune:

[quote]Originally posted by crinait

As Hali Salam Da' Nam!
Salam cu soia.
Macedonii.
Branzoaice.
Susan.
Cornuri opturi.
Cornuri cu mac.
Mentosane.
Carnetu' de 5000 (cu sanse de masina!).
Tricouri cu scris.
Familia Palliser. Demelza. Familia Mogador.
Emisiunile muzicale ale lui Ocatvian Ursulescu.
Oamenii cu cate 10 rulouri de hartie igienica proaspat cumparate, insirate pe sfoara si purtate cu drag pe umar!
"Sticli goooooaaaali si borcani cumparammmmmmmmmm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Din amintiri:

Coada la topor!
Daktari
Delfinul Flipper(parca)
Tarzan (varianta veche)
Planeta maimutelor/Invadatorii-sper ca asa se numeau-n-au trecut decat vreo 35 de ani de atunci (exceptand faptul ca poate au fost date in reluare alta data)

Mergi la inceput

URA !!!!! URA!!!!!!!!URA!!!!!!!
Ceausescu Romania
Stima noastra si mandria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Coada la topor nu am inteles-o.
Super faza cu hartia igienica, asa era!

prima si ultima strigare din Dec.89 : Ceausescu si sotia, Sa plece din Romania! In Buc. pe 21 Dec.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Limonada la plic verde

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Maraki, ai dreptatecoada la topor era ceva "personal", gen amintiri din copilarie ( cate un rrrrrom care umbla pe strazi si striga "coada la topor!") si eu intelegeam coada la totor -pe la vreo 4 ani. Acum pot sa zic ca e o propozitie disparuta.Nu stiu daca o mai fi auzit cineva - era ceva de genul "sticli guale cumpaaaaar!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by arinna

Maraki, ai dreptatecoada la topor era ceva "personal", gen amintiri din copilarie ( cate un rrrrrom care umbla pe strazi si striga "coada la topor!") si eu intelegeam coada la totor -pe la vreo 4 ani. Acum pot sa zic ca e o propozitie disparuta.Nu stiu daca o mai fi auzit cineva - era ceva de genul "sticli guale cumpaaaaar!"

"To be uncertain is uncomfortable; but to be certain
is ridiculous." Goethe

Da, da! Si eu imi aduc aminte de "coada la topooooor"! Treceau tiganii pe strada noastra cu caruta, in care aveau cozi de topor facute de ei.
Ce haios! Ceva care atunci mi se parea normal, acum imi starneste rasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

"Ana Pauker si cu Dej au bagat spaima-n burgheji"
"Geniul din Carpati"
"Cenaclul Flacara" - am fost o data la el, la Constanta, dar nu-mi aduc mare lucru aminte...din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu imi petreceam vacantele de vara in Bucuresti, pe o straduta undeva pe langa B-dul 1 Mai si ma amuza, ca treceau cu carutele si strigau diverse: "sticle si borcane!!!", "var!!!" - asta nu stiu daca cumparau sa vindeau. La mine acasa treceau cu "cash!!!hai la cash!!!" sau "mere!!!mereeee!!!

De loc eram din Banat si acolo imi amintesc - nu e o propzitie - cum toti baietii/ barbatii (deci si fratele meu) faceau antene de prins "sarbii". Si erau dipsrati sa gaseasca "lighene de aluminiu" Se dadeau pe sub mana, evident. La ora 20 erau desenele la "sarbi" - Shtrumfii. Nu era nimeni afara atunci. Se uitau si parintii, si noi. Iar la publicitate era ceva ce suna asa: "Tzipiripi". Si aveau sarbii niste ciocolate din doua culori: cioco, alb si iar cioco. O nebunie!!!Se gaseau intr-un timp la noi la cofetarie.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Familia Palliser. Demelza. Familia Mogador.

Crinait se numea Cei din Mogador, dar mie peronal nu mi-a prea placut. Iar filmul cu Demelza se numea Poldark. Ce frumusete de serial! Nu mai era tipenie de om pe strada cind rula! Si Om bogat, om sarac si Onedin! Eh, ce vrenuri!

Mergi la inceput