*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutareeee,

Bine v-am regasit! Frumos a fost pe meleaguri straine, dar tot mai bine e acasa! Timpul a trecut relativ repede, dar mi-a fost un dor nebun de mogaldeata mea! Ma uitam la filmuletele in care danseaza si ma pupa si plangeam ca o nebuna... Am ajuns vineri seara acasa, sambata am fost nasi, iar luni si ieri mi-am luat liber sa stau putin cu Patry si tare bine a fost. Imi pare rau ca nu am intrat mai repede, dar am profitat de fiecare minutel pentru a sta cu ea, ma intelegeti voi.

alexutza, esti o dulce, ca de obicei . Multumesc ca ai intrebat de mine.
Am citit cate ceva, pe ici pe colo. Vad ca sunt destui puiuti bolnaviori. Le urez multa sanatate si insanatosire grabnica. Am vazut si cateva poze: doi Vladuti adorabili, la fel si mamicile lor: Cristina si eloise. Am vazut si doua Marii(lexi, Gety) frumoase foc .
mamilili, sigur o sa facem brad, abia astept sa vad reactia Patricie cand o sa-l vada. O sa impodobim unul artificial si am sa pun mai mult globuri din plastic sa nu stau stresata ca o sa se sparga si o sa pateasca ceva.
pufy, cum stai cu intarcatul? ai reusit?

vad ca eu am ramas restanta rau la poze, sper sa reusec sa pun si eu cateva zilele acestea. Nici pe cele de la 1 an nu vi le-am aratat. Rusine mie!

pupici, revin mai tarziu, ca am treaba!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, bine ai revenit. Eu n-am intrebat de tine ca stiam ca esti plecata dar nu stiam cand trebuie sa te intorci. Ce mai face Jermanica? (parca acolo ai fost, nu?)
Gety si eu ii caut Mariei cizmulite de vreo luna incoace si nu am gasit marimea ei decat la niste preturi care pentru noi sunt prea mari. In Quelle de exemplu sunt la un pret rezonabil, 50 de ron. Si au si marimea ei.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetele

Monique, si eu mi-as dori sa mnai vin prin parc. Din pacate v-am povestit ca daria a avut amigdsale inflamate si a fost pe tratament. si, mai nou, mi-am vandut masina. Asa incat pana imi cumpar alta noua nu prea mai am cum sa ajung in parc decat in weekend, cu masina sotului sau pe jos. voi in weekend mai iesiti? si pe la ce ora? poate reusim sa ne mai vedem weekendul asta, ca in vechile timpuri in care nu munceam si ne intalneam cu toate.

Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate dariei!

va pupam

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ramomar, bine ai revenit! Chiar ma gandeam ca pe 22 ar fi trebuit sa te intorci.

Elenia, mult succes cu noua afacere, sa fie prospera cat mai repede!

Noi tragem maine o fuga pana la Iasi, pentru vaccin. Sper sa scapam fara plans si febra.

Acum mergem pana la spital sa facem analizele de rutina.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sa nu uit: poate se indura mamicile restante (Itzy, Ramomar) sa ne arate niste poze.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

monique merci de cafea!

alex eu ii dau lapte Milli la cutie.

Bravo Maria de Gety ca ai scapat de muci.

elenia ai un bb cu personalitate.

Lexi ia si tu magne b6, poate iti mai revii, si eu sunt obosita rau, aproape ca nu mai rezist... dormim noaptea la fel de prost... poate din cauza bolii nu mai papa Maria.

ramo bine ai revenit pe meleaguri natale!

Noi am dormit prost, 2 ore jumate am stat treji azi-noapte, pur si simplu se foieste si n-are chef de somn. Nu stiu ce sa mai fac! Cred ca o sa-l las sa doarma cu taxu ca nu se mai poate!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa demisionez din functia de ADULT si vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu DOAR cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

mamici si copilasi!

Am disparut brusc dupa mesajul meu de pe 15 oct, va datorez scuze. Pur si simplu n-am apucat sa raspund. Va multumesc pentru cuvintele frumoase, complimente si aprecieri adresate lui Vladut sau mie. Si eu va doresc voua si copilasilor vostri tot ce imi doresc mie si copilului meu. Celor care m-au complimentat pentru junetea mea aparenta ... probabil ca arat mai bine in poze decat in realitate.
Din pacate eu n-am reusit sa vad pozele postate de voi. Incerc sa recuperez din urma.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sigur ca am uitat... LA MULTI ANI celor ce si-au serbat majoratul recent!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Mirabela si Lexi - imi pare sincer rau ca sunteti obosite, cred ca vi-i foarte greu sa mergeti si la lucru, si sa prestati si munca de parinti...

Elenia - BINE AI REVENIT!!! Iti doresc multa putere si ajutor de la Dumnezeu sa-ti mearga bine afacerea si felicitari pentru copilasul istet si independet!

Alexutza - poate intr-adevar se pregatesc niste dintzosi sa iasa si la voi. printzul sa-i treaca repede si sa iasa cat mai usor. Lapte si eu am inceput sa-i dau Nan junior, dar deocamdata il combin cu Nan fara lactoza, dat fiind episodul de diaree care l-a avut. Nici el nu prea il bea, dar ma gandesc ca e din cauza sortimentului fara lactoza, ca ala e naspa tare la gust si niciodata nu a fost fan pentru acest tip de lapte.

Xandrutza - voi cum ati dormit?

Monique si Ramomar - bine ati revenit si voi! Buna cafeluta, Monique! Saru'mana!

Ramomar - chiar esti datoare cu poze! Bataita scrie pe tine! Chiar, cum ii vremea pe la Oradea? Sper ca e ca si aici, la CLuj

Itzy - am ceva inceput de burtica de dar inca nu-i foarte pronuntata, dat fiin faptul ca burtica de grasa predomina inca. Si vreau poze!!!

Le asteptam si pe celalte mamici sa mai iasa din ascunzatoare si sa ne mai dea vesti/ poze cu Bucuriile lor, care sigur fac o groaza de pozne.

Vladut e dezastru la capitolul aranjat casa! Cam tot ce gaseste muta de la locul lor, fie duce ls cosul de gunoi, fie baga in masina de spalat, fie in dulapuri si sertare.

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

va multumesc fetelor pt reprimire

Cristina, cum adica, iti pare bine ca e si la Oradea vreme urata?! asa e din pacate, ploua marunt si e mohorat.
Ce mai face campionul sau campioana din burtica? ai simtit deja miscarile?

lexi, Jermanica e frumoasa, curata, civilizata, un pic prea "reci" cetatenii, iar Koln-ul mi s-a parut prea monoton si lipsit de culoare(acolo am stat mai mult).

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput