*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata

Monique - multmim de cafeluta!!Cat priveste storcatorul - eu am Moulinex - din ala mic - dar nu e cine stie ce - e un pic mai bun decat media, dar nu superultra performant!!

Elenia- bine ca ai mai dat un semn de viata!!!Cand mai poti , mai zi-ne 2 vorbe despre Darius!!!

Lexi - imi pare rau de noapte dormita rau - si poate daca ii faci Mariei niste analize te vor ajuta sa elucidezi problemuta!!!

Noi iar am avut show de la 2-3 - am dat si in diaree, deci mai mult ca sigur ca asteptam dintosi..sper

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Gety - ma bucur ca ati scapat de muci!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Xandrutza - ma bucur ca sunteti bine, ma gandeam ca iar ai ramas fara net...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Fetelor -sunt ametita - vroiam sa va intreb: voi ce lapte dati la bebei??? Noi am trecut de 3 sapt pe Nan Junior - insa vad ca nu e asa innebunit dupa el, il bea relativ incet si nu f fmult, ma gandeam sa trec pe lapte din comert...dar de care???...din ala mai slab sau mai gras????..pt ca Nan junior este ff gras comparativ si cu Nan 2 care l-a avut pana la 1 an si comparativ si cu Dorna 3,5% grasime

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineatza
Monique sarumana de cafea tare buna s kiar imi era dor de cafeluta cu voi de dimineatza
multumesc de reprimire
alexutza mama mea nu mai este aici pt ca are o fetitza in asistentza maternala s a trebuit sa plece in tara s acum nu mai poate veni,de moment ii caut lui darius o gradinitza(cresa a se intelege)pt ca de moment ii are grija tatal meu()s eu miam deschis o afacere aici s ca tot inceputul e destul de greu
Mamilili in ceea ce priveste bradutzul normal ca facem ca nu se poate fara
s daca tot ma intrebati de dudumiciul meu va spun ca merge singur s nu accepta sa il tii de mana e barbat ce mai arata burta undeva in zona pieptului ,arata nasul,gura,ochii s chiar spune cand il intrebi unde ii burtica baiatului "buta"in rest daca are kef spune cum fac diferite animale s ii place muzica s sa danseze s sa cante
va pupic s va doresc o zi super placuta
pupacesc toate bucuriile s le urez la multi ani sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Vroiam sa ma zic ceva...ca de 2 zile tot vroiam sa intreb de Ramona - ai ajuns acasa??? si Sephora - ce face Matti??? sunteti bine???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutza, , poate ai dreptate cu analizele, dar eu banuiesc si ceva dintoci. Sa vedem.
Am primit aseara noile cataloage Quelle si m-am imbolnavit. Daca ar fi sa comand tot ce-mi place de-acolo cred ca mi-as cheltui salariul pe cateva luni bune

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, in cazul meu cand Maria n-am mai mancat, facuse rosu in gat. Probabil nu putea sa inghita.
Alexutza, tot in cazul nostru, am inceput sa-i combin laptele formula (respectiv Vitalact) cu lapte de vaca din piata, raportul este 3/4 la 1/4. Si am inceput sa-i dau si branza zilnic, asta ca sa ajut tratamentul cu Ca.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Monique, eu am inceput sa-i dau si Pikovit Mariei.
In Maternitate li se da Polyvital, chiar din prima zi, mai ales celor cu probleme.

Mergi la inceput

Anangel si eu am primit un catalog prin posta, m-am uitat, am admirat, m-a tentat, apoi i l-am dat Mariei sa-l "rasfoiasca". Inca nu a venit timpul sa comand produse de acolo.
La noi vine un targ de produse pentru copii. As merge sa-i caut cizmulitze pentru Maria, ca nu am.

Mergi la inceput