*Bucurii de sept-oct 2006 (87)-La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 12
alexutza_26 spune:
Buna dimineata
Monique - multmim de cafeluta!!Cat priveste storcatorul - eu am Moulinex - din ala mic - dar nu e cine stie ce - e un pic mai bun decat media, dar nu superultra performant!!
Elenia- bine ca ai mai dat un semn de viata!!!Cand mai poti , mai zi-ne 2 vorbe despre Darius!!!
Lexi - imi pare rau de noapte dormita rau - si poate daca ii faci Mariei niste analize te vor ajuta sa elucidezi problemuta!!!
Noi iar am avut show de la 2-3 - am dat si in diaree, deci mai mult ca sigur ca asteptam dintosi..sper
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Gety - ma bucur ca ati scapat de muci!!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Xandrutza - ma bucur ca sunteti bine, ma gandeam ca iar ai ramas fara net...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Fetelor -sunt ametita
- vroiam sa va intreb: voi ce lapte dati la bebei??? Noi am trecut de 3 sapt pe Nan Junior - insa vad ca nu e asa innebunit dupa el, il bea relativ incet si nu f fmult, ma gandeam sa trec pe lapte din comert...dar de care???...din ala mai slab sau mai gras????..pt ca Nan junior este ff gras comparativ si cu Nan 2 care l-a avut pana la 1 an si comparativ si cu Dorna 3,5% grasime
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
eleņia spune:
buna dimineatza
Monique sarumana de cafea tare buna s kiar imi era dor de cafeluta cu voi de dimineatza
multumesc de reprimire![]()
alexutza mama mea nu mai este aici pt ca are o fetitza in asistentza maternala s a trebuit sa plece in tara s acum nu mai poate veni,de moment ii caut lui darius o gradinitza(cresa a se intelege)pt ca de moment ii are grija tatal meu(
)s eu miam deschis o afacere aici s ca tot inceputul e destul de greu
Mamilili in ceea ce priveste bradutzul normal ca facem ca nu se poate fara
s daca tot ma intrebati de dudumiciul meu va spun ca merge singur s nu accepta sa il tii de mana e barbat ce mai arata burta undeva in zona pieptului ![]()
![]()
![]()
,arata nasul,gura,ochii s chiar spune cand il intrebi unde ii burtica baiatului "buta"in rest daca are kef spune cum fac diferite animale s ii place muzica s sa danseze s sa cante
va pupic s va doresc o zi super placuta
pupacesc toate bucuriile s le urez la multi ani sarbatoritilor de astazi
alexutza_26 spune:
Vroiam sa ma zic ceva...ca de 2 zile tot vroiam sa intreb de Ramona - ai ajuns acasa??? si Sephora - ce face Matti??? sunteti bine???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
anangel_lexi spune:
Alexutza,
, poate ai dreptate cu analizele, dar eu banuiesc si ceva dintoci. Sa vedem.
Am primit aseara noile cataloage Quelle si m-am imbolnavit. Daca ar fi sa comand tot ce-mi place de-acolo cred ca mi-as cheltui salariul pe cateva luni bune![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Anangel, in cazul meu cand Maria n-am mai mancat, facuse rosu in gat. Probabil nu putea sa inghita.
Alexutza, tot in cazul nostru, am inceput sa-i combin laptele formula (respectiv Vitalact) cu lapte de vaca din piata, raportul este 3/4 la 1/4. Si am inceput sa-i dau si branza zilnic, asta ca sa ajut tratamentul cu Ca.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Monique, eu am inceput sa-i dau si Pikovit Mariei.
In Maternitate li se da Polyvital, chiar din prima zi, mai ales celor cu probleme.
GETY spune:
Anangel si eu am primit un catalog prin posta, m-am uitat, am admirat, m-a tentat, apoi i l-am dat Mariei sa-l "rasfoiasca". Inca nu a venit timpul sa comand produse de acolo.
La noi vine un targ de produse pentru copii. As merge sa-i caut cizmulitze pentru Maria, ca nu am.