Cu cate emisfere ganditi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Eu vad ca se misca numai spre dreapta, pe un singur picior.

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...eu o vad in ambele sensuri rotindu-se, spre disperarea sotului care o vede rotindu-se intr-un singur sens...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu si sotul meu o vedem miscandu-se numai in sensul ceasului, deci stam amandoi bine cu logica. Bine macar ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Trebuie sa ne dezvoltam si partea creativa.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Uitati-va si in momente diferite, s-ar putea sa vedeti altceva. Eu, de exemplu, m-am uitat odata si se rotea la inceput intr-un sens (dupa care a schimbat sensul) si mai tarziu, cand am deschis iar pagina, se invartea in sens opus fata de cum se invartea prima data, interesant, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Aseara am vazut-o invartindu-se numai in dreapta, pe un picior, am achemat-o azi si pe fiica mea, care-mi spunea ca vede ca se invarte si in sens invers pe celalalt picior, dar eu tot in dreapta o vedeam rotindu-se. Cu intarziere de 1-2 minute, am vazut ca si-a schimbat sensul (prima data) pe un alt picior. Am insistat sa ma uit, povestea s-a repetat cu fiica si cu mine si acelasi final.

Azi a functionat putin si partea cu logica .

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Se misca in ambele sensuri, depinde cum tin capul; daca ma uit la ea de jos in sus se misca logic, daca o privesc de sus in jos se misca creativ

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu o vad in ambele sensuri.
Cu testul, mi-a iesit 72% left brain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Ha ha ha! Eram convinsa ca reusesc sa vad miscarea doar in sensul acelor de ceas...pana cand am inclinat capul (in stanga sau in dreapta). Si o vad rotindu-se in ambele sensuri. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Clar in ambele sensuri. Si fara sa inclin capul sau sa ma uit stiu eu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In ambele sensuri se roteste, insa nu vad schimbarea de sens, ci daca iau ochii de la imagne putin o gasesc rotindu-se invers.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput