Cu cate emisfere ganditi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ma uit de 5 minute si tot in sensul acelor de ceasornic se roteste!Am privit numai partea de jos a imaginii si tot nu am sesizat schimbarea sensului.Mi se pare in schimb ca isi schimba piciorul in timpul rotatiei.se sprijina cand pe stangul cand pe dreptul...Cert este o iluzie optica!Pot sa va spun doar atat:
Emisfera dreapta -controleaza partea stanga a corpului,este emisfera functiilor logice,analitice,matematice si verbale.
Emisfera stanga controleaza partea dreapta a corpului si este legata de imaginatie,creativitate,orientare in spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Daca va uitati doar la pozitia piciorului pe care se sprijina, veti vedea ca se invarte intr-un singur sens, cel al acelor de ceasornic. Daca va uitati la umbra picioarelor, atunci va da senzatia ca se invarte si in celalalt sens.
Insa mie, pozitia piciorului imi indica clar ca se invarte intr-un singur sens....
Insa daca te uiti cu coada ochiului stang, la pozitie orizontala o sa vezi cum face flic-flacuri

Elle_seb

Mergi la inceput

Si inca ceva,cele doua emisfere nu sunt preponderente in egala masura...Cele mai multe persoane sunt dreptace.deci emisfera dominanta este cea stnga,acestea fiind persoane cu gandire analitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci: io vad ca se invarte in ambele sensuri, colega la fel, celalte doo colege vad ca se invarte doar in dreapta !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am facut si eu testul ala si mi-a iesit 54% dreapta.

quote:
Originally posted by iahim

Pot sa va spun doar atat:
Emisfera dreapta -controleaza partea stanga a corpului,este emisfera functiilor logice,analitice,matematice si verbale.
Emisfera stanga controleaza partea dreapta a corpului si este legata de imaginatie,creativitate,orientare in spatiu.
Vezi ca e taman invers, in al doilea mesaj ai spus bine :-)

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna!

Si eu vad ca se invarte in ambele sensuri, cu piruete cand pe piciorul drept, cand pe stg.

Ce inseamna asta?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mi se invart ochii in cap de cat de invartita e domnisoara noasta dar eu o vad ca face tumbe spre stanga!

si sa stiti ca stau mai bine la mate, fizica, chimie, gramatica contabilitatea casei decat la literatura, creatie artistica, etc

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

In ambele sensuri , clar .Daca te uiti cu atentie se vede si cand schimba piciorul si umbra picioarelor iti arata ca a schimbat sensul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

La mine tot intrun singur sens se invarte.Cu piciorul drept ridicat in sensul acelor de ceas...

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Pardon,prima postare este corecta:emisfera dreapta-analitica(la sangaci) si emisfera stanga-legata de orientarea in spatiu-la dreptaci este preponderenta.

Mergi la inceput