Strumfi de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andicu f.frumusel Filip n-am ce zice... imi faceti pofta de actiunea nou invatata de strumfisorul vostru: sa prinda jucariile... maaaaaare actiune!!!! si de fapt nu-mi faceti pofta de actiunea in sine ca io stiu sa prind jucariile ci de faptul de a o vedea si pe Adeluta mea facand asta... oricum nu suntem departe pt. ca acum daca ii pun o jucarie in mana o strange destul de bine cu manutele! si mai nou stim si ne place sa ne ridicam in fundulet (tinuta de maini o trag usor sa se ridice in fundulet si poate sa-si tina capsorul in aceasta operatiune... lucru care nu se intampla acum o saptamana de exemplu).

Si bineinteles ca am observat ca o mamica care se gandeste in fiecare zi la noi cumparaturi, sa te intreb Andicule de unde cumparati voi lenjeriile acelea asa de frumoase pt.patut? ca tare m-as infige la 2-3 seturi noi si pt.patutul Adelutei... mi-a placut cea cu ciupercute (are si aparatoarea de patut acelasi model). Sper sa-mi dai un PM daca aici se va considera reclama ; plssssssss! thanks!



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,


Mai vrea cineva ? Eu am nevoie de multa cafea. A mea e descafeinata ca da insomnii la buburuza altfel.

Fetelor buburuza mea nu vrea in brate la tati neam incepe sa planga cu lacrimi de crocodil de fiecare data cand se apropie sotul de ea. Asta dureaza cam de o saptamana. Vi s-a intamplat si voua? Eu sper ca e doar o faza ca altfel adio relaxare cateva ore.

O saptamana buna tuturor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput