Copiluti de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Neatza.
Olga si Tdi va inteleg asa de bine cu serviciu incat cred ca caut un curs ceva sa ma duc sa mai invat ca ma duc de tot cu capul.Iar Tdi eu sunt mult depasita de rolul de mama si deja numai stiu cum sa reactionez.Si sanatate multa lui Aly si lui Maya.
Mercedes felicitari lui Bia pentru Tati.
Nelia eu te-as bate dar sper ca deja ai terminat lucrarea.
Loreen felicitari de pampers si sa ne mai scrii.
OanaC si Mara mai are inca pampers eu cred ca o marit cu el.
Monu pupici multi lui Alexia si sa ii treaca repede durerea.
eu va scriu cu o mana ca Mara e in brate la mine ca asa vrea ea nu ca ra aveacvea.NU va zic cum e sa scriti cu un copil care are peste 18kg si 107 cm .M-am saturat sa mi se spuna ca e asa mare ca mie imi e dor de puiu ala mic care avea nevoie de mine.Acuma ma cheama numai sa o pup daca are o durere.Si numai scapam de dormitu in 3 asa ca nici nu ma mai consum dupa ce se marita recuperez somn.
Marilena si Mara Augusta
simona_filipas spune:
Buna dimineata.Azi va ofer multa multa 

Eu sunt varza dupa o noapte nedormita asa ca o sa beau cafea in loc de apa.Dragos a facut febra 38.5 azi noapte din motive necunoscute inca.
A plans cu suspine pana pe la 12 si la 3 ardea de mama focului. Motivul plansetelor...ba il doare urechea, ba a visat urat, ba nu vrea sa ajunga la fosta gradinita( s-a plans educatoarea ca a lovit o fetita, lucru care nu l-a mai facut de foarte mult timp si i-am zis ca nu o sa-l mai primeasca la gradi daca loveste copiii si o sa ajunga la fosta gradinita ).Banuiesc o otita dar trebuie sa ma mai documentez. Sigur ajungem iarasi la pediatra.
Dulciuri...bata-le sa le bata ca si eu sunt disperata cu ele.Ar manca in prostie daca ar pune mana pe o punga de Haribo si nu numai asta ci orice este dulce, dar de fructe nu s-ar atinge nici in ruptul capului.
Olga, cred ca tu ma intrebai de Bioparox(sunt prea cheauna sa mai gandesc la ora asta).Nu-i place dar deschide gurita si nu comenteaza si stie ca 30 min dupa ce-l ia nu poate bea nimic desi saracutul cere dar intelege ca nu-i voie.
Ma duc sa-mi bag niste cofeina in vene ca nu mai rezist si revin.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157602435413985/" target="_blank">
mygirl spune:
Neatza! Mi-am luat avant sa scriu ca dc nu o fac acum, iar stau pe blat inca doua saptamani doar cu cititul. Noi am fost in concediu, a fost cu totul altfel decat ne-am asteptat noi. Drumul lung si infernal. Dupa povestirile celor care-au mai fost pe litoralul turcesc si dp ce-am citit pe net totul era ok, dar noi am prins numai drumuri in lucru, griblura cat vezi cu ochii, plus serpentinele care ne-au ametit cu totul. Prin Bulgaria Alex a inceput sa se planga ca o doare burtica. Am banuit ca-i de la foame, nu vroia sa manance nimic, dp aia a inceput sa faca febra in salturi- era calda, ii trecea, mai atipea un pic, saracuta s-a comportat exemplar tinand cont de conditiile de drum. Pe la 10 seara cand ne apropiam de hotelul unde tb sa oprim ptr odihna, Alex a inceput sa verse, frigea toata asa ca am orit in primul loc unde puteam sa dormim, un hotel jalnic dar chiar nu mai puteam merge mai departe. Toata noaptea am vanat tantari, care oricum ne-au ciuruit, si am pazit-o pe Alex care dp nurofen tot a fript toata noaptea. A doua zi am ajuns la destinatie, da nu mi-a mai ars de admirat peisajul ca Alex avea febra zdravana, dp novocalmin am reusit sa-i iau temperatura- 39,5. Desteapta ce sunt am zis s-o mai racoresc si relaxez cu un dus caldut da se pare ca a fost apa prea rece ptr temperatura ei ca a inceput sa tremure, s-a albastrit de am intrat in panica, cred ca a facut hipotermie ca am bagat-o imediat in prosop si am dus-o la doctorul hotelului. Am uitat sa spun ca dp supozitor a vrut la wc si a scos numai infectie din ea, avea scaunul verde fosforescent(scuzati detaliile da tare m-am speriat). Medicul super de treaba, i-a facut imediat o injectie, ne-a dat Bactrim si Encefuryl, calpol, totul a fost numai cu asigurarea si fara discutii cu soc. de asigurare, cum am avut cand am fost eu bolnava in Elvetia. A doua zi ptr ca nu puteam sa stam la soare si piscina am fost in excursie la Casa Fecioarei Maria. Un loc sfant, am rugat un calugar de acolo sa ne spuna o rugaciune ptr Alex, ne-a luat pe toti de mana si nu stiu ce a spus in latina dar pur si simplu ne-au dat lacrimile, se simtea ceva, chiar si Alex a inceput sa planga. Acum nu stiu dc de la tratament, de la rugaciuni sau de la apa sfintita de acolo, dar Alex s-a refacut imediat, in afara de scaunele moi n-a mai avut nimic. Asa ca ne-am bucurat de hotelul absolut superb, cu nenumarate piscine, aquaparc inclus, distractii, mancare ptr toate gusturile, animatori. A fost timpul prea scurt ca sa ne odihnim sau sa profitam de toate distractiile de acolo. la intoarcere am luat-o prin Istambul ptr cuparaturi. Iar drum greu si lung, ajunem la Ist. unde era omor de lume si masini duminica dupa-amiaza. Nu stiu ce sarbatoare era, plus o expozitie internationala de IT, cu drumuri blocate, sute de autocare de ne-am invartit 2 ore sa intram pe straduta unde era hotelul rezervat, si acolo maare surpriza - era o bomba care nici macar nu semana cu ce arata in pozele dp net. Nici macar n-am mai oprit masina, am cautat in centru sum 170 eur n-am gasit nimic. Nebuni sa fim sa dam atatia bani pe o noapte, doar cu mic dejun. Pana la urma am dormit intr-un hotel din cartierul unde vin romanii la cumparaturi, cu 50 eur cica "3 stele", am tinut-o pe Alex in brate sa nu atinga nimic prin camera de teama sa nu mai ia cine stie ce virus, macar lenjeria era curata. asa ca dimineata ne-am luat valizele, mi s-a taiat tot cheful de cumparaturi si ne-am ambalat in masina spre casa. Am fost fericita ca am ajuns cu bine, sanatosi acasa, chiar dc nu am luat nici macar o cutie de bomboane amintire. Concluzia- resortul superb, vom merge si la anul dar cu avionul, ca la o socoteala cu motorina, feribot, taxe, hoteluri si mancare, plus ore lungi de drum, ajungi la acelasi pret. Si ca o concluzie personala- turcii s-au scumpit enorm, la toate, fata de acum 3 ani cand am fost noi ultima data.
Gata, am povestit pataniile, cine are timp sa citeasca, cine vrea poate sa vada si poze www.dropshots.com/oanarules1 . Eli, Adina, am fost surprinsa placut cand am vazut comentariile voastre, ati gasit pozele inainte sa spun de ele.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl spune:
Si acum s-o felicit pe Gabitza ptr burtica, i-am zis si pe mess. Tare ma bucur ptr voi si sa speram ca e un samburel de fetita acolo.
.
Am atat de multe restante la felicitat mamicile ptr realizari, copilasii ptr progrese, ca sigur as rata pe cineva. Bafta fetelor care sunt cu scoala, cu joburi noi, spor la gasit celor care-si cauta! Multa sanatate bolnaviorilor, mi-e asa mila cand citesc aproape in fiecare zi de problemele de sanatate ale copilasilor.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
loreen spune:
Buna ziua,
Mercedes sa le ia dracu de fiapuri si alte alea ca nici nu stiu ce-s alea...acuma ascult o discutie intre fostul contabil si catza de auditoare si imi vine sa ma duc naibii...eu una nu mai rezist...concluzia este ca nu-s instruita ....tu-i mama ei de viatza ca-mi vine sa ma duc dracului...
Si iti dai seama ca voi semna ca doar nu ma pot aia contra vantului...
Tdi va las bolnavioare si va gasesc la fel...mi-a dat homeopata Calcarea Carbonicum,Echinaceea si tinctura de muguri de brad plus vitamina C...si chiar nu mi-a racit bestia pana acuma...sper sa aiba si efect pentru toata iarna...
Delia nu-i fascinata de dulciuri,insa daca-i dau sau i le las la indemana devoreaza... nu-i dau din cauza dermatitei...
Dar mi-a facut o intoxicatie de desene,ca sa me exprim asa,incat azi am luat dvd-ul si l-am ascuns,iar deseara ii scot si programele cu desene.Nu va pot descrie racnetele si urletele scoate de fii-mea...io zic ca-i trece...iar ea daca nu-i de aceeasi parere e problema ei...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Andrei a intrat in epoca Winnie the Pooh. Toata ziua s-ar uita la desene cu Winnie si are un ursulet Winnie cu care doarme, il aduce in pat cu noi sa faca si el nana.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Tot eu...dar in aceeasi stare![]()
Tdi casa e aproape gata.Mai avem de facut racordarile, de pus parchetul si de zugravit si gata.Oricum nu va fi locuibila anul asta.Banii s-au dus asa ca restul incet-incet.Cand mai ai chef de calcat trage-ma si pe mine de maneca ca sta un teanc de ceva timp si zau ca n-am chef.
Dragos are 13,3 kg desi arata mai multe...seamana cu taica-su mai rotund la fata ca-n rest...
Monu ma bucur ca a scapat Antonia de cei doi pampersi.Nu te necaji cu rotobilul, poate nici n-ar fi stat in el.Incearca sa-l pui la anunturi pe DC.Alexia cum se mai simte?
Elisor de la voi nimic?Astept o veste buna
Laura asa cum iti spunea si Mercedes semneaza-l cu obiectiuni si gata mai ales ca este pe o perioada cand tu ai avut contractul suspendat.Felicitari pentru pampers.Las'ca trece si perioada asta cu audit.Din curiozitate intreb, Curtea de Conturi te freaca de atata timp? nu de alta dar numai ei sunt capabili sa stea pe capul omului cu saptamanile.
Am si eu o intrebare.Mai exista vreun copil care nu are rabdare sa asculte o poveste pana la capat.Dragos ar asculta poezii la nesfarsit dar povesti nu.Dupa maxim 10 min nu mai este atent, nu mai are rabdare si isi gaseste alta preocupare.Probabil eu nu-i spun povestile adecvate varstei dar cand eram in era biberonului asculta povesti si cate o ora, binenteles cu biberonul in gura.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157602435413985/" target="_blank">
loreen spune:
Simona auditul intern in unitatile militare este mai al dracului decta orice alt control...nu-i ca in civilie..pentru noi curtea de conturi este ca si inexistenta,mai ales ca bugetari fiind chiar nu au ce sa ne faca ...
A mea nu asculta deloc...nici macar nu sta sa-i citesc titlul...imi smulge cartea din mana si o arunca...
Gabitza Delia e lesinata dupa Pisi si Puiu,adica Tom cu Jerry si Twity...e nebunie...dar i-am taiat elanul de azi de dimineatza...a turbat-o pe femeie...
In schimb am o lenjerie tubata cu Pooh de-as dormi si eu in ea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
laura -
oricum sper eu ca mentioneaza ca totusi nu ai fost tu in acea perioada..
Sper sa nu ma injurati acum ca va intreb unde va petreceti rev-ul? m am uitat la slovaci am ochit un hotel fain si sun la agentia din ungaria pt. rezervare cand colo imi spun ca nu mai au locuri. M am dezumflat rapid si culmea ca ieseam mai ieftin decat in ro.