Copiluti de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Nelia, ce bine mi-a prins povestioara...

Monu, veste buna cu Antonia. Supeeeer!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

In primul rand vreau sa va multumesc din inima mea vlaguita pentru urarile de ziua Biancai ...sa ne traiasca toti copii...
Multumesc si pentru grijile la adresa mea..
Voi sper ca sunteti bine si sanatoase cu tot cu copilasii din dotare ...nu cred ca mai apuc sa citesc din urma curand...

Nu mai am putere si vlaga pentru viatza ...de 2 saptamani am controlul auditului si tre sa justific munca care nu am depusa-o cat am stat cu Delia acasa...si multe altele...am avut cele mai cretine zile din viatza mea si se pare ca nu se termina aici...

Singura chestie buna in astea doua saptamani este ca am scapat de pampersi... ii mai pun noaptea preventiv desi nu face deloc in el...in cazul asta pana la sfarsitul lunii sigur pampersul va fi o amintire.
Altfel e groaznica...extrem de nervoasa si banuiesc ca din cauza dermatitei ...nu mananca bine deloc,dar in schimb vorbeste din ce in ce mai bine...una peste alta ea e bine...

Iar eu am facut a opta amigdalita din anul asta...mai am sanse sa ajung la 10...si iau premiu intai cu coronitza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Corni!

Laura-sa-ti traiasca Bianca, sa-ti aduca numai bucurii si sa fie santoasa si fericita. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.
Ai grija de tine!

OlgaT-Doamne ajuta sa fiti sanatosi. Mi se pare asa frumos ce ai reusit sa realizezi! Eu sunt in culmea depresiei legat de faptul ca nu realizez nimic.

monu-foarte dragut ce faceti acolo. Si pe aici sunt o gramada de activitati de felul acesta, dar nu stiam ca exista si in Romania. Foarte bine.

gusta-o frumusete de fetita.

simona-nu face urat Dragos cand ii dai cu Bioparox? Maya nu il suporta, iar soacra mea este fan combinatia Bioparox si Eurespal.

Tdi-sanatate multa Alyssei.

Eli-sunteti mai bine?

babygirl-hai ca mai este putin. Am vazut pozele cu frumusica ta.

Andoix-sanatate multa lui Filip!

Maya este racita, are febra si ii curge nasul. Azi nu am dus-o la daycare si tocmai azi aveam si eu un interviu la o agentie de plasament. Mare noroc, nu am ce zice! Binenteles ca nu am putut sa ma duc.

Si Mayei ii plac dulciurile, dar cel mai mult biscuitii. Ciocolata nu-i prea dau desi ii place mult cand prinde. Dar nu mananca prajituri de casa si pe cuvant ca fac prajituri bune.

Va las ca s-a trezit.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

dulciuri - am uitat sa zic. o pasiune noua este margarina cu gemul de caise. si atat. cioc o data pe luna o apuca.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

acuma am terminat de calcat, nu m-am lasat pana nu le-am dat gata (si ele pe mine). pitika urla ca nu o las sa sara cu picioarele pe computer si drept raspuns la explicatiile mele mi-a tras un cap in gura de vad stele verzi...dupa cum vedeti nici la ora asta nu doarme pentru ca si-a facut somnul de la 19-22...ca la noi la nimenea!
vorbeati de dulciuri, a mea serveste des si asta din disperare ca mancare nu prea vrea...sau tocmai de aia mancare nu vrea ca stie ca primete dulciuri?! ii dau ciocolata kinder, uneori cate un ciupa-ciups (bomboana pe batz, asa le zice aici), biscuiti...prajituri de casa nu vrea, rar papa tort dar nu de fiecare data cand avem. faza e ca la toate magazinele unde mergem stie unde-i raionul mult-ravnit si glontz acolo se duce si se serveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Loreen, ma bucur ca ai revenit...m-am tot intrebat ce s-a intamplat cu tine! sper sa scapi cu bine de auditul lui peste si sa intri iar in pita aici cu noi!

Olga, sanatate Mayei! imi pare rau ca ai pierdut interviul! hai sa te consolez ca nu esti singura(), eu tocmai am pierdut un job! m-au sunat ieri ca pot sa incep deja luna asta daca vreau insa nu se asteptau la "amanunte" gen copil mic si timp limitat. in plus ma afund cam nasol in depresii ca nu reusesc sa realizez mai nimic si ma plafonez, culmea e ca nici nu ma zbat sa schimb situatia, mai nou parca si rolul de mama ma depaseste!

maine seara avem planificat sa iesim cu niste prieteni romani, fosti colegi de serviciu de-ai mei, la pubu' ala american misto rau de tot unde se mananca cocosi la rotisor si se bea bere de la cisterna...sper sa reusim sa mergem, asta daca ii trec bolesnitele la pitika suficient cat sa iasa din casa.

gata pe ziua de azi, cu netu adica, ma duc sa spal niste vase ca sa nu stau degeaba......cred ca am niste probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

omustata, insanatosire grabnica pt maya.

loreen, welcome! audit zici? auch! bine ca a trecut. acum e timpul sa te relaxezi.felicitari pt ca ati scapat de pampers. ar fi super sa renuntati si la cel de noapte. ema face pipi la greu noaptea, asa ca nu putem sa i-l scoatem inca.

apropos de pipi, sunt copiluti p-aici care nu se mai scapa deloc..? ema mai da drumul din cand in cand. daca rade, daca e pe leagane, daca doarme..se mai scapa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Bianca!!!

Am vazut si eu tot felul de poze cu fetite si baietei.

Monu, asa cum spunea Olga, este bine ca se face asa ceva si in tara; adica activitati de arta si muzica pentru copilasi. Si eu o duc pe Eva la un grup de-asta.

Tdi, las' ca-i bine ca macar doarme; Eva doarme doar vreo 45 de min pe zi, daca are chef de somn, apoi de pe la 6:30pm nu ne mai intlegem cu ea si nici intre noi, asa de tare urla. Dar tot nu adoarme pina pe la 9-10pm ... Multa sananate. Si eu stau acasa si-mi irosesc viata si nervii ...

Laura, spor la munca si multa sanatate! Las' ca trece si vei avea mai mult timp pentru toate.

Nelia, am vazut site-ul acela. Pare foarte fain si e bine sa o duci acolo, mai ales ca ei Agatei ii place mult sa danseze.

OlgaM, iar nu te-am sunat ... Sintem si noi prinsi in niste situatii de rahat aici, nu din vina noastra, dar se varsa totul in capul nostru. Sanatate Mayei! Pai la agentii de-astea poti sa cari si copilul dupa tine, ca nu-i intereseaza copilul, ci ce stii tu. Si ii mai impresionezi putin. Data viitoate da-lea telefon si spune-le ca vii cu printesa dupa tine.

Adina, fiica-mea prefera legumele si fructele mai mult. I-am dat niste Oreos zilele astea (biscuiti cu crema intre ei) si i-am gasit lipiti de mocheta, nici macar inceputi.

Ancaaaaaaaa, ce mai faceti, mai??? Am noutati! O sa mergem in Florida pe perioada iernii si intentionam sa o ducem pe Eva la Disney in fiecare weekend sau si mai des daca se poate (sintem la 1,5h de Disney). Daca va tenteaza sa veniti cu Patrick, sinteti invitati cu mult drag!
Invitatie valabila si pentru fetele de aici, americance sau neamericance cu viza pt america.

Adina va intreba daca mai sint copilasi care se scapa, eu o sa va intreb care mai este ca noi, inca in diaper full time??? Adica nika-nika la olita. Ca parca o vad pe fiica-mea in diaper si la liceu

Hai ca ma car la culcare, ca iar s-a facut 1:15am si eu calare pe DC.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura- daca nu e de pe timpul tau e ok pt. tine acea perioada... e inchiderea acum vineri? vi s a facut fiap fcri...ai semnat ceva?

bia- si noi mai avem pampers noaptea

Ieri dupa amiaza inainte de a iesi sotul din casa sa mearga in delegatie mandra mea din fata calculatorului vazand ca al ei tatic uita sa o pupe il striga tatiiiii la care sotul a ramas blocat si desigur s a intors sa o pupe. Bia spunea si pana acum tata deci fara tati doar cand era neaprat nevoie si cu interes. Cand ii spuneam sa spuna tata ea spunea razand mama.
Vorbeste f mult pe limba ei... dar incepe cu greu cei drept sa vorbeasca sa intelegem si noi ceva.
Am copiat povestile de pe contul de pe dc care sunt doar audio si in momentul in care bia le aude se sperie foarte tare in deosebi la capra cu trei iezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sanatate multa la bolnaviori - maya, alyssa.

Mercedes, felicitari pt ""tatiiiii""

Am uitat sa va zic ceva - aseara dr Jianu a zis ca nu exista dureri de picior provocate de crestere. a zis ca durerile care incep in a 2-a jumatate a zilei adica sper seara si care trec pana dim sunt dureri datorate miscarii. adica, in cazul nostru, alexia are musculatura slabita si faptul ca depune efort mult pe timpul zilei, mers, sarit si alte alea ii provoaca seara dureri. am ajuns sa o dau cu fastum gel asa de tare plange de durere.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput