Merita bogatii copii??
![](images/user_woman.png)
http://www.evz.ro/article.php?artid=326900
Un articol preluat din Evenimentul Zilei. Parerea mea personala este ca situatia difera de la tara la tara (istorie, mentalitate, principii, valori, etc, etc, etc, etc ... diferite). Si de la om la om.
Oana
audiatur et altera pars
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Diablette spune:
Guestus, cine isi doreste copii... ii merita. Cu o singura mentiune: parintii cu posibilitati materiale reduse ar fi bine sa faca unul, maxim doi. Asta ca sa isi permita sa ii cresca si educe civilizat si daca se poate fara mari lipsuri.
audiatur et altera pars
Oliv75 spune:
Articolul asta pica bine in perioada scumpirilor; ca bizon ai tendinta sa te gandesti ca mai bine esti sarac si capabil sa-ti iubesti odraslele decat sa fii o bruta bogata si insensibila.
Sincer n-am citit tot articolul, titlul e de-a dreptul cretin, restul cum poate fi?
blue eyes spune:
Din text: "Unii oameni bogati pur si simplu nu ar trebui sa aiba copii, este de parere o dadaca londoneza care, timp de 13 ani, a avut grija de odraslele celor din lumea buna britanica."
Dadaca aceea o fi ruda cu bona noastra? Daca nu-i place atmosfera din casele bogatilor, cine naiba o tine acolo?
La subiect: avem din nou in fata sablonul: bogatii si frumosii nu pot iubi, IQ-ul femeilor frumoase nu depasesete limita 69.
Parintii sunt in egala masura stresati de copii, dar boogatii pot angaja pe cineva sa-i ajute.
Oliv75 spune:
"restul explica titlul"
Intocmai, diablette. In cazul asta nu poti sa explici o tampenie (titlul) decat folosind alte tampenii (continutul).. Semnatarul articolului insinueaza cumva ca ne-am putea erija in judecatori si sa decidem cine merita copii ori ba? . Un articol stupid si periculos.
denizel spune:
Exista o gramada de parinti (saraci, mediu saraci/bogati , bogati) care, in momentul in care a aparut copilul, isi dau seama ca de fapt nu-l doreau, ca e greu, ca e mult prea solicitant etc.
Copiii bogatilor 'coplesiti' de propriii copii :D, au macar sansa de a avea o bona (doua, trei) care sa le ofere tandretea si grija de care au nevoie.
Mai nasol e de bietii copilasi ai celor 'coplesiti' de ei, dar care nu-si permit bone...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mistral/mistral.jpg)
mistral spune:
Un articol care m-a lasat cu un gust amar.
Nu imi plac aceste bone care apar in presa cu povestile lor din familiile unde au lucrat. Nu poti sti ca sunt reale intamplarile povestite.
Sheannamp spune:
Nu stiu daca parintii bogati merita sau nu copii, eu nu intru in aceasta categorie!
Dar stiu ca orice copil merita sa aiba un parinte bogat in portofel....si obligatoriu sufleteste!
Edit: si am speranta ca exista multi parinti care indeplinesc ambele conditii!
ligeea spune:
Hitler zicea -si facea ca handicapatii nu trebuie sa traiasaca
Astia zic ca bogatii nu trebuie sa aiba copii
Ce te faci daca ai copii si te imbogatesti ( si financiar ), ai de ales
Banii sau copiii? Vor ba lui Caragiale -Dilema mare ,monser