Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

multam de sfaturi si idei.ma gandeam sa-i dau numai lui pascal deocamdata branzica pt ca sophia s-a constipat de la un rahat de lapte,ce ma gandisem eu sa incerc sa-l schimb.am si plans cand o vedeam ca se screme pana ii dadeau lacrimile.si cand m-am uitat in pampers nu facuse.slava Domnului ca exista supozitoarele cu chimn,acu il bagasem si in 2 min. facuse,se eliberase.m-am intors din nou pe laptele de dinainte,clar,dar asa m-am suparat pe mine de-mi venea sa-mi dau doi pumni in gura.na!ca trecui de la una la alta.lui pascal o sa-i dau cu bananuta branzica ,dar sophiei cred,cu iaurt combinata.s-a reglat ea la kk dar mai astept putin.buuuuuun,cu branzica m-ati lamurit.thank's!

eu nu sant in nici un butoi,cu sau fara frank s.(super DANDUSO).sant bagata pana in gat de blaturi,creme,retete.....azi e ziua sotului si maine ziua mamei mele.iuhuuuuuuu!!!!!nu o sa fie nimic special,dar o prajiturica,un tort si o cina buna,imi umple inima de bucurie.miroase in casa a craciun de la atatea esente.ma intreb ce o sa fac dupa ce mama pleaca.tare ma ajuta si pot spune ca numai ea si numai ea,toat ziua si toata ziua + noaptea,sta cu copchii.eu o frunzaresc pe aici,sant pe post de mobila ca tot nu am.iar mi-am adus aminte....
DONIA.....am cumparat decoratiuni,am masa,am scaune,nu ne lipseste nimic,decat mobila din sufragerie si ma scot din minti cutiile de carton de care ma feresc la fiecare miscare.am numai vanatai pe picioare,ca pe vremea cand lucram ca secretara.cand ma ridicam de la birou,ma loveam cu genunchii si gleznele,nu stiu cum reuseam asta,dar eram tot timpul vanata.seful,mereu ma "certa",sa ma ridic mai calm de la birou,ca nu arde.dar eu eram plina de zel....iar am trecut de la una la alta.ei,nu ma mai stresez,o sa decorez casa cu ce amcumparat,si o sa sterg de praf mobila veche in care nu am nimic(ca toate-s in cutii)....si....sarbatorim.

ce fain de voi ca aveti atatia copii de invitat la ziua fulguletilor.eu nu prea am pe cine invita(cu copii)....nu va lipsi inteligenta de pe pamant de copchila a lu' cumnata-mea(ca daca stie sa zica da si nu e super inteligenta si daca sophia mea la 5 luni nici nu se uita la ea,insemna ca are probleme de comunicare.......si cum naiba sa treaca neobservate lucrurile astea)....deci,copchila lu'...cum o cheama?nu pe copchila,pe macsa...in fine...vecina mea turcoaica(care aavut ramadamul si la bairam mi-a trimis o farfurie plina cu baclava) cu fii-su pe care il cheama kübylai,vecina mea de sub mine,bosniaca,care are doi copchii,o fetita de 3 ani si un baietel de un an,si poate cunostinta mea farmacista cu fetita de 3 ani juma.....in rest nika.sper ca macar astia sa vina,ca aici nu-i ca in romania...vom vedea ce va iesi.

pot sa spun ca am niste copchii foarte intelegatori si cuminti.ca sant extrem de energici si umbla toata casa,asta nu inseamna ca sant obraznici.dar cand pun mana pe ceva si in special se duc in directia tv-ului,vor sa-l atinga(tv stins,toata lumea se mira ca nu-i las la tv sa se uite),iar eu zic..."pascal da-te jos de acolo!"(in prealabil inca de demult,explicat de ce nu e voie acolo)....se da jos singurel fara sa zic a doua oara.si asa cu toate lucrurile care nu le apartin de joaca(prize si alea acoperite clar,cabluri...)in rest au voie sa descopere ce vor.la bucatarie e interdictie totala.l-am lasat pe pascal sa atinga usa cuptorului cand era calduta sa vada ca nu e voi si de atunci ....adios bucatarie.oricum sant foarte ascultatori in ceea ce priveste programul de masa si somn.sant atre mandra de ei!

acu fug,ca mi s-a trezit sandokan,vad ca veverita inca le mai doarme,ma duc sa-l iau din camera inainte sa o trezeasca si pe sophia....revin pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

A_deju, da' cum se poate dom'le sa semene atat de bine motanu' cu Mihaila?? parca baietii seamana intotdeauna cu mamele....hmmm, problema asta o am si eu, si David e leit Cristi. Dar cand rade, apoi cand rade...e bucatica rupta din tine. Serios!! Mai, mai, da ce bucle are !!
Poumbito, dar numai o poza am vazut!! Hai mai pune...sa-l vedem pe Mario mai bine.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,multumesc pt incurajari,va pup pe toate.E asa culmea,ieri a avut febra 39,3,iar dupa ce a primit antibioticul si panadolul,a scazut,azi noapte nu a avut deloc febra(36,2),iar azi dimineata iar nu a avut ,dar imi e teama ca dupa masa iar revine febra.Acum si tuseste,si e maraita,nu a papat decat putin lapte azi...
vai ce trista-s....
va puuuuuuuup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

acum la sigur se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

A_deju, da' cum se poate dom'le sa semene atat de bine motanu' cu Mihaila?? parca baietii seamana intotdeauna cu mamele....hmmm, problema asta o am si eu, si David e leit Cristi. Dar cand rade, apoi cand rade...e bucatica rupta din tine. Serios!! Mai, mai, da ce bucle are !!
Poumbito, dar numai o poza am vazut!! Hai mai pune...sa-l vedem pe Mario mai bine.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

mai... sa stii ca pana acu' vreo trei zile, si eu bagam mana-n foc (si oricum asta mi-am si dorit de la bun inceput) ca seamana cu mihaiul.. insa, a scos mama o poza varata bine pe sub tone de naftalina, cu subsemnata la 1 an si 8 luni... daca nu era poza alb-negru si vizibil invechita..juram ca e motanu' :) o sa fac cumva s-o scanez, sa vedeti si voi ... deci nu mai exista urma de dubiu ca e copilul meu (in caz ca s-a indoit cineva vreodata :)) ).

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANDUSO pui poza au ba??? Eu nu eram in butoi, dar m/a binedispus mesajul tau

A_DEJULE chiar vroiam sa te strig azi...tare faine mesajele tale
TEUTZ, DONIA multumesc pentru raspuns
Am facut pitiriazis Gilbert, ala roz...si ma mananca...m/am umplut pe burta, sani...cum arat .Cica se vindeca de la sine, in 6sau 8 saptamani.
Va ceream sfatul acum cateva saptamani, cu privire la faptul ca Alessuca nu mai vrea sa suga...ei se pare ca a tinut/o cateva zile...acum vrea parca tot mai mult, si deja constientizeaza, in sensul ca cand ii e somn zice ssssss si ma trage de tricou...cand ii arat tzitzi rade in hohote. Era bine sa fi refuzat ia sanul, decat sa nu mai vreau eu sa/i dau. O sa/mi fie atat de greu
YAGMUR Si Nicu meu a reusit performanta sa umble prin oras, cu blugii rupti in cur de i se vedeau boxerii, de 2 ori. El stia, dar era la lucru, era in intarziere cu livratul si nu a ajuns acasa decat dupa vreo ora de la rupere.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

A_DEJULE vazut poze de motan zambaret

ADINAZOT multa sanatate
LUCIARO!!!! Chiar mi/e dor de Serban...ceva poze?
Avem si noi aici POZE DUPA 10 LUNI!!!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

seamana leit eric cu tata

ivan si dayanara

Mergi la inceput

seamana leit eric cu tata

ivan si dayanara

Mergi la inceput

a aparut de 2 ori , parca.s papagal
aveam deschise si paginile cu alessia scumpa foc si baietii tai porumbito sunt tare simpatici, dar s.a restartat routerul si n.am apucat decat sa scriu de adeju

ktrinel - tu aveai probleme cu caderea parului, ai rezolvat?
nu mai stiu ce sa fac , aveam par cat shakira si beyonce la un loc, acum nu mai mi.a ramas decat de.o baie

ivan si dayanara

Mergi la inceput