Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)
Raspunsuri - Pagina 16
Bombonicaaaa spune:
Jasmine a mea a mai facut aseara o boacana de ne-a pus pe burta de ras
Venisem de pe drumuri si al lasat-o sa se mai joace prin casa pana sa o bag la baita . M-am dus la baie , am dat drumul la apa sa curga si m-am intors in living pentru un minut sa aduc prosopul sa-l am langa mine . Nu stiu cand , va jur ca in mai putzin de un minut , intru iar in baie si o gasesc pe fii-mea in cada asa imbracata si incaltzata cum era, se chinuia sa-si puna sampon in cap
Am scos-o cu greu din cada asa murata cum era ,numai cat sa-i dau hainele alea jos ,dar sa lasat cu circ ca nu voia sa iasa 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
Off eu acum am expediat mesajul ala,ca se blocase pe traseu.Deci de 10 minute e la nani Diana,dar inca nu doarme evident.
IRINUTZA vaaai ce pacat ca n-ai avut aparat sa o filmezi! Cred ca era mortala!!! 
Hai ca mi-am amintit si eu o faza cu ocazia asta!!!
Seara de dinainte de ma merge la nunta la tzara ,aveam cateva genti cu bagaje pregatite.Si una din ele era rosie.Numai ce o vad deodata pe Diana tarand-o dupa ea exact pe aia,ca in videoclipul cu Cleopatra Stratan,dar nu imi mai amintesc ce zicea exact
,ca am plecat la tzara si am uitat de faza cat era proaspata.Ceva legat de Patla,evident.
BOMBOOO oare de ce nu ma mir de Jasy? 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Am uitat
. Am fost la fundatie pt piciorul lui Dani si ne-a spus sa ii facem masaj pana la urmatoarea sedinta si ne-a aratat si cum. Mersul se poate corecta pana la 3-4 ani si deocamdata ea nu poate interveni cu exercitii pt ca cooperarea e 0 la varsta asta. Dupa 2 ani daca nu isi revine vizibil...mai vedem. calca spre interior, degetul mic uneori e practic in aer.(asha mi-a explicat) Pe 21 noiembrie..sper sa nu uit iar.
Mi-a spus ca au niste teste f faine pt evaluarea copilului si daca vreau sunt gratis (sa aibe ele activitate). A spus ca ma va cauta cineva. Prietena mea a facut testele cu finul meu dar doar jumate ca nu a mai rezistat copilul i s-au parut foarte grele pt un copil de 1.5 ani. Dar iti evelueza copilul si iti da rezultatul (grad de mobilitate, inteligentza..etc).
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Eu sunt convinsa ca un doctor cu experienta poate sa-ti spuna daca o boala e virala sau bacteriana dupa simptome. Si asta fiindca vede o multime de cazuri zilnic. Si pana sa vii tu la el cu copilul cu simptomatologia lui particulara, el a vazut in ultimele zile n copii cu simptome asemanatoare, in diferite stadii de evolutie a bolii. Deci stie ce urmeaza, la ce sa te astepti, daca boala respectiva se poate complica si in ce fel. SI cele mai multe boli ale piticilor sunt viroze de tot felul, urmate de suprainfectiile bacteriene, care apar la organismele cu imunitatea slabita. Si cei mai multi doctori, care au de a face cu parinti de cele mai multe ori disperati si panicati, le recomanda antibiotice pentru a preveni complicatiile, tocmai pt ca romanul asa e invatat: "da-mi ceva tare sa treaca repede". Fara pastile, boabe si alte alea, de preferinta tari, eficiente si scumpe, nu trece "chestia"
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
......intru iar in baie si o gasesc pe fii-mea in cada asa imbracata si incaltzata cum era, se chinuia sa-si puna sampon in capAm scos-o cu greu din cada asa murata cum era ,numai cat sa-i dau hainele alea jos ,dar sa lasat cu circ ca nu voia sa iasa
Oanade
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Doamne ce nazbatii stiu sa faca fetele astea......cred ca stati tare bine cu inima
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Bee spune:
Bianca, au incercat sa faca exercitii cu Dani si nu a mers? Sau cum au concluzionat ei de cooperare ca e 0. Depinde mult de copil, dar si de cel care lucreaza cu copilul. E adevarat ca Ana mea face kineto de la 3-4 luni, deci il stie mai bine pe profesor decat pe socru-meu, dar....A avut e drept, o perioada dupa 1 an, cand era tare necooperanta. Acum e mai bine. Si nu mai scapam odata de sedintele astea, ca am obosit!
Bombo, sa inteleg ca lui Jasy ii place sa se spele pe cap? De mirare! Ca am vazut ca spiridusii nu-s prea amatori de sampon (Si la noi e cam cu circ)
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Eu i-am dat antibiotice doar de doua ori in anul asta,ianuarie si martie parca ,in ambele cazuri dupa 3 zile de febra + 39,5 ... si cu antibiotice cu tot a mai durat febra inca vreo 2 zile,dar coborase la cca 38,5 ...
Si tot in ambele cazuri nu avea nici un simptom ... in afara de usor rosu in gat.Dar nu ca acum,muci,tuse ... nici vorba! Nici acum nu imi explic ce a avut si daca erau musai antibioticele alea.
Bombonicaaaa spune:
Ioana e cada normala mai, cum sunt si alea din ro. dar ea nu are o problema sa se catzere , ridica un picior , incaleca marginea aia cu el si gata a intrat
Daca s-a urcat ea si pe pervazul geamului care e de-o palma
de pe canapea s-a agatzat de tocul geamului si hopa sus pe pervaz 
Oana
de
POZE
monica70 spune:
Pai ei urca usor acum intr-o vana normala! Cel putin unele catzaratoare.
BOMBO mi-am amintit de Jasy azi,cand si-a pus Diana mainile pe piept si i-a zis lui buni DIANA TZATZE!
Nu stiu ce i-a venit ca a zis asa din senin,nici macar un sutien nu era prin zona sa zici ca si-a amintit ... Banuiesc ca voia sa ii distraga atentia,ca tocmai o lovise crunt cu cuburile alea in scafarlie pe biata ei buni ... si intradevar pe mami a umflat-o rasul cand a auzit-o.
monica70 spune:
Ma gandeam ca de ce or fi pus astia pe lista aia ca abia mult mai tarziu stiu copiii partile mai mici ale corpului,asa ca am facut o proba cu Diana cat a stat pe olitza si stia si mi-a aratat pe rand sprancenele,unghiile,fruntea,barbia etc. pe langa partile principale ale corpului si fetzei ... doar de umeri i-am zis in premiera,ca nu mi-a dat prin cap pana acum.