Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)
Raspunsuri - Pagina 15
Bombonicaaaa spune:
GOOOOOOOOOOOOLLL 2-0 
Buna seara fetelor !
Denisa , sorry dar eu nu stiu nimik despre granulele alea , eu sincera sa fiu nu i-am dat nimik never Jasminei
Multumesc Domnului nu am avut probleme de nici un fel pana acum ,asa ca nu am considerat necesar sa le dau asa fara motiv ![]()
Irina mie i-mi place verdele ala 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
irinatunza spune:
Denisa, mie mi-a dat cumnata mea granule de polen pt Sabina . Bunicii ei au albine. Insa nu i-am dat pt. ca mi-a fost frica sa nu se fi strecurat vreun ac de albina printre granule si eu sa nu-l vad . Banuiesc ca tu le-ai cumparat si din punctul asta de vedere nu ai de ce sa-ti faci griji. Ea imi zicea sa-i dau la inceput citeva granule sa vad daca ii priesc, ca sunt copii care fac diaree sau le ies bubitze pe corp.
Moni, sper sa fie un guturai din asta. Mai inainte i-am pus o pic de ser fiziologic in nasuc si a plins de nu stiam ce sa-i fac. Nu i-as fi pus dar se foia si se tot chinuia sa respire.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
T_Ioana spune:
Am uitat de Anasol care s-a inrosit la greu.....eu obisnuita cu albastrul ala finutz al ei
.........poate revine la sentimente mai bune si scapa de rosu...daca o avea si puncte!
Irina si mie imi place verdele!!! Cu SN eu zic sa nu-ti faci griji si sa i le scoti mereu iar la noapte Karvol pe pernutza, cum ziceau si fetele, sa doarma bine!
Alina, mi-am adus aminte de Medalion
, si mie imi place la nebunie Denis dar in filmul asta mi se pare prea slabanog si neingrijit (stiu ca asa e rolul) .......a jucat el intr-o telenovela pe Prima, mai demult, "Secrete de familie"??? parca si acolo arata demential
....Iar apropo de telenovele, eu as urmari aia de la 118.30 de pe Acasa, Razboiul sexelor(?!) dar cam atunci vine Cristi de la serviciu si nu prea reusesc!
Denisa, habar n-am cu granulele alea, dar mai bine deschizi un topic la "Parintii intreaba, parintii raspund!"
Eu nu l-am scos pe razvan azi ca mi s-a parut groaznic de frig.......dar maine sper sa reusim sa iesim!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
irinatunza spune:
Moni, si care ma gindeam ca nu mai are nimeni verde ca al meu. Mi-am zis ia sa ma fac io verde ca parca nimeni nu mai are culoarea asta. Dar am uitat de Mirelus 
Giova, are grija Sabina sa ma tina verde. 
Sa va zic faza cu Sabina. Mare gospodina am eu in casa. Sper sa nu va fi povestit deja.
Intr-una din zile , fac eu curat la bucatarie, Sabina misuna prin jurul meu . Deodata liniste, a disparut de linga mine. Zic , taci ca s-a dus la TV. Dupa vreo 2-3 minute aud galagie in baie. Zic tre sa fie de la vecini ca eu am inchis si usa si lumina si sigur nu-i mindra acolo. Iar aud galagie , ceva ca de galeata de plastic. Ma duc sa verific cind colo ce sa vad? Sabina , cu minecile suflecate , pe cuvintul meu (stiu ca-s persoane care daca nu vad nu cred, dar ma risc) cu un burete intr-o mina si cu galeata cu care spal eu pe jos, iesea tantosa din baie si se indrepta spre hol sa faca ceva curatenie.
I le-am luat, desi acum imi pare asa rau ca trebuia s-o las sa vad ce-i mai trece prin minte.
poze Sabina
irinatunza spune:
Ioana, la noi a fost foarte cald astazi . Cred ca la soare erau 20 de grade.
Din pacate n-am nici o capsula de karvol, sper doar sa nu fie asa nasol la noapte si sa poata totusi dormi bine.
Bombo, ce nazdravanii mai face Jasy?
Moni, doarme spiridusa ? Am vazut filmuletul in care arata ea cum dansau oamenii la nunta si cum chiuiau. Am ris cu lacrimi . E tare dulce!
Chiar ma duc la somn ca sunt obosita. Ma simt asa obosita in ultima vreme , tre sa ma duc sa-mi fac analizele alea gratuite ca tot mi-a venit hirtie acasa.
Va pup pe toate si pe toti copilasii si va doresc noapte buna !!!!
poze Sabina
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by irinatunza
Ma duc sa verific cind colo ce sa vad? Sabina , cu minecile suflecate , pe cuvintul meu (stiu ca-s persoane care daca nu vad nu cred, dar ma risc) cu un burete intr-o mina si cu galeata cu care spal eu pe jos, iesea tantosa din baie si se indrepta spre hol sa faca ceva curatenie.I le-am luat, desi acum imi pare asa rau ca trebuia s-o las sa vad ce-i mai trece prin minte.
poze Sabina
Mor de ras vizualizand faza. Irina, mai bine o lasai in pace si o filmai (nu pentru veridicitate

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Bombonicaaaa spune:
Ce harnica fata ai mai Irina , mi-o imaginez ce scumpa cred ca era cu galeata dupa ea 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Bee spune:
Irinutza, mortala Sabina! Ce ajutor de nadejde ai la casa!
. A mea e pasionata de intins rufele (dupa ce le scutura in prealabil si incearca sa care ligheanul plin cu rufe, dar capituleaza zicand ca e "gheu") si de sters praful.
Denisa, din amintirile mele din copilarie, ar fi bine sa faci un amestec de o lingurita granule polen cu putina miere si cu putina lamaie (cat sa iasa o pasta comestibila) si sa i le dai asa pe parcursul unei zile.
Ioano, bine ca ati ajuns la Cluj, bafta cu imunizarea!
Cat despre ceai de zmeur......si pe asta il incerc de zor!
Tot inutil. Pai daca pe fat frumosul meu il va chema Razvan Dimitrie, cred ca asteapta Sf Dumitru, sa iasa. Sau (asa sper eu) frigul ce se anunta la sfarsitul saptamanii. Ca pe Ana am nascut-o pe aproape singura zapada cu viscol din anul respectiv (si cat mi-am dorit sa ninga cand nasc!). Acum imi doresc sa fie frig si urat. Deci nu va fi maine!
Despre Ana? Bea lapte PArmalat, jumate de litru pe zi. Cand are zile proaste, bea lapte si la pranz (de obicei Milli, din care beau eu). Cu evaluarea aia de o puse Moni, .....Prost la capitolul propozitii. NU le face! Nici de 2 cuvinte, daramite de 3. Singura pe care o spune e "Du-te Dadei" cand ne expediaza. Bine la capitolul comenzi complexe si orientare in spatiu: "sus, jos, in spate, peste, sub deasupra, langa". Cu astea chiar ma uimeste. Azi i-am citit de 3 ori Cenusareasa si i-am povestit o data Alba ca Zapada. E topita dupa povestile astea si dupa "Pitzu" (printzul). In schimb nu s-a prea omorat dupa Motanul Incaltat. La Punguta cu Doi bani stie personajele.
Cam atat.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
DIANA la ora asta face puzzle cu animale
pana acum a fost dincolo cu taica-su,care s-a uitat la meci.Am intrebat-o cu ce s-a jucat.Raspuns: "Dia iucat paputile calutza (carutzu)... hulnalu" (hornarul - are un papusoi hornar)
Acum e cu ... PUNE BAIATU ... NU CULCALE !
Na ca acum vrea filme cu Marco si cand i le-am pus , a zis NU BAIATU ... PUNE MIKU! 
merg sa o culc,sper sa reusesc rapid.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Gata si eu cu conversatia...am vb vreo ora
.
Vroiam sa va arat ceva:
http://www.csid.ro/tv/backPid/3.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=2052&cHash=5a78bf7a83 interesant
Irina, parca esti Mirela
..
Giova, fain ca ati facut la olitza
.
Maraki.tare scumpe hainele la voi...dar si salariile sunt altfel. Sa le purtati sanatosi.
Salina la copii e recomandata dupa varsta de 2 ani, -1 ora pe zi, dupa 3 ani- 2 ore pe zi...dupa 4 ani - 4 ore. Anul trecut am sunat si eu la Salina Praid sa ma interesez pt cineva si am vb chiar cu medicul. Si trebuie recomandare de la medic pt a fi gratis pt copil si parintele plateste pretz de insotitor. Eu sunt tare curioasa cum unii medici isi dau seama la un simplu consult daca e boala virala sau bactaeriana
. Ma rog...au scoala multa probabil..
Merg sa mai citesc ca m-a prins "flama"
Noapte buna tuturor.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...